IRC-Galleria

0,92%.Keskiviikko 28.06.2006 13:20

Juhannuksesta selvitty ilman suurempia vammoja! (meinasin laittaa 'hengissä', mutta tänä vuonna se olisi liian raaka klisee).

Jälleen kerran RMJ täytti odotukseni. Vaikka eihän sieltä nyt sinällään mitään odotakkaan, mutta bändit olivat kerrassaan loistavat - siitä tuloksena kamerassa 322 kuvaa! Torstaina ajelin heti Lordin jälkeen ehkä kahdeksannen asteen transsissa kotiin Poriin (kyllä! olin selvinpäin). Jos ei viisuvoittajaa ole vielä livenä nähnyt, ei voi muuta kuin todeta: KIPIKAPI! Perjantailta nostan ylös muutaman aivan ehdottoman: PMMP, Zen Cafe ja Apulanta!

Se on jännä tunne, kun keikoilla oikein vapautuu ja antaa mennä, fiilistelee, miten erillainen olo on muutamia päiviä sen jälkeen. Kuin mieli lepäisi ja oma keho olisi stressivapaa zone. Tässä kohtaa on siis hyvä kiittää loistojuhannuksesta isäntäparia Sannaa ja Juha-Mattia, Suvi, Jussi, Anne, Mikko.. Katja, Esa, Tommi, Annukka.. Jäikö joku? Anyway kiitokset kaikille teille, jotka teitte viimeisestä "porijuhannuksesta" tällaisen.

Ja paluu arkeen.. Kyllä se sieltä koitti. Viimeiset kolme päivää menossa täällä Porin suunnalla. Outo tunne valtaa, kun 25 vuotta on samoja katuja tallustellut, muuttaa ensimmäistä kertaa täältä pois. Sitä en hetkeäkään epäile, että maailmalla en pärjäisi! Onneksi tuli tuo farkku ostettua niin pääsee poikien kanssa reissaamaan ja liikkumaan huomattavasti paremmin :o)
Vuokrasopimusta olisi tarkoitus huomenna lähteä kirjoittamaan. Asunto löytyi viimein, vaikkei se kummonen olekaan.. Tarkoitus on, että pääsee paikan päälle ja oppii hieman kaupunkia tuntemaan. Etsinnässä siis edelleen se unelmakoti!

Kai tässä on nyt aika lähteä omaa enkeliä herättelemään, vaikka taitaapi tuo hereillä jo olla!

Palatkaamme jälleen astialle.. Seuraavaksi Tampester rock cityssä,

S.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.