IRC-Galleria

Oli tylsää...:PTiistai 06.11.2007 20:23

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.


01: Mitä pelkäät?
Big Mac (lausutaan IPAn mukaan [big mæk]) on McDonald's-pikaruokalayhtiön hampurilainen, joka on myös maailman tunnetuimpia pikaruokatuotteita. (Pahin painajaiseni, todellakin!)

02: Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
V-mon (engl. Veemon) on Digimon-hahmo. (Ehdottomasti!)

03: Mitä haluaisit häälahjaksi?
Suomen luonto koostuu pääasiassa metsätalousmetsistä, ojitetuista soista ja järvistä. (Kelpaa mulle vallan mainiosti ;))

04. Mitä palvot?
J. K. Rowling (oikea nimi Joanne Rowling, K-kirjaimen selitys alempana, s. 31. heinäkuuta 1965) on brittiläinen kirjailija.

05. Salainen fetissisi?
Vapaus, veljeys ja tasa-arvo – alkuperäisen ranskankielisen lauseen Liberté, Égalité, Fraternité mukaisessa järjestyksessä vapaus, tasa-arvo, veljeys – on nykyisen Ranskan tasavallan tunnuslause.

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Jokamiehenoikeuksilla tarkoitetaan jokaisen oikeutta nauttia luonnosta ja hyödyntää sitä riippumatta alueen omistussuhteista. (Mistäs muustakaan se partiolainen näkis unta...)

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Mastorava (Â’MaaäitiÂ’, ersämordvaksi Масторава) on mordvalaisten kansalliseepos.

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Kirje on kirjallinen viesti henkilöltä (luonnolliselta tai juridiselta) toiselle. (Siis ihan helposti saisin tosta aiheesta ainakin vähintään 500sivua.)

09. Mitä keräilet?
Nauris (Brassica rapa) on kaksivuotinen juurikasvi. (Kuka haluaa nähdä kokoelmani?)

10. Mihin paras muistosi liittyy?
They Only Come Out At Night on suomalaisen Lordi-yhtyeen kappale, joka julkaistiin vuonna 2006 The Arockalypse-albumilla.

11. Turhin tietämäsi asia?
Dmitri Šostakovitš viimeisteli neljännentoista sinfoniansa op. 135 keväällä 1969.

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Putrajaya on Malesian hallinnollinen pääkaupunki ja liittovaltion territorio, joka perustettiin vuonna 1995. (Säälin läheisiäni..)

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
Pitot-putki on mittalaite, joka mittaa virtaavan aineen (fluidin) kokonaispainetta.

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Karjalan radan entiset seisakkeet ja muut rautatieliikennepaikat. (:D:D)

15. Entä itkemään?
Pili on polynesialaisessa mytologiassa liskojumala, jota pidetään monien polynesialaisten kansojen esi-isänä. Pili on toteemieläin Uuden-Kaledonian kansoille. (Nonih, löysinhän mä vihdoinkin sen mun toteemieläimeni!)

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Joel Sunabacka (s. 16. maaliskuuta 1988 Kokkola) on suomalainen jalkapalloilija, joka edustaa Veikkausliigassa pelaavaa FC Hakaa. (Mitenköhän se on mun sänkyyn eksynyt?)

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
SexyPöxyt on jalkapalloseura Espoon Laaksolahdesta.

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
2-metyyli-1-butanoli voidaan esittää rakennekaavan muodossa CH3CH2CH(CH3)CH2OH. 2-metyyli-1-butanolista käytetään myös nimityksiä 2-metyylibutanoli-1 ja sek-butyylikarbinoli. Se kuuluu alkoholien aineryhmään.

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Sidekalvo conjunctiva sijaitsee silmän pinnalla ja silmäluomien sisäpinnalla. Siinä olevat lukuisat pienet rauhaset tuottavat eritteitä silmän kyynelkerrokseen. (Kyl mä oon tienny nää jutut jo vauvana;))

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Denver Nuggets on yhdysvaltalainen koripalloseura, joka pelaa NBA-liigassa. (Oon aina ollu heikkoina amerikkalaisiin koripallon pelaajiin;P)

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Porsche 911 GT1 on rata-auto, joka suunniteltiin kilpailemaan Le Mansin 24 tunnin kisassa ja se siitä tuli katuversio myyntiin luokittelutarkoitusta varten, tieliikennekäyttöön soveltuva malli tunnetaan nimellä Straßenversion. (Ferrari löytyy kans ;))

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Miki Sipiläinen (s, 1. elokuuta 1986) on tamperelainen jalkapallohyökkääjä, joka pelaa Tampere Unitedissa. (Uuh, ehdottomasti <3)

23. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Geonosis on fiktiivinen planeetta Tähtien sodan maailmassa. (Espoo on ihmeellinen paikka:D)

24. Mikä sinä todella olet?
Pekka Saravo (s. 13. marraskuuta 1979) on Rovaniemellä syntynyt jääkiekkoilija. Saravo on lähes 190 cm pitkä ja hän painaa noin 90 kg. (Nonih! Mähän oon aina sanonut, etten ole pieni ja heiveröinen!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.