IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 24.01.2006 00:41

oli aamu sen jälkeen tuli päivä päivä pimeni,tuli ilta,ilta pimeni entisestää tuli vielä iltaisempi ja siinä eletään. Mun aamu tunnit on peruttu ku maikan tyttö on taas kipee:S toivottavasti ei vakavasti.Tylsää iloita toisen epäonnesta mut meen vast puol 1.

eräänä päivänä lähihHISTORIASSA keskutelimme syövän vaaroista högen kanssa msn messengerissä. Högel oli aika selvät suunnitelmat siitä mitä se aikoo tehä et syöpä ei iske.
Must on aina tuntunu et saan jonku syövän.Mut en silti mieti mitä syön:Dainakaan niin paljoo ku eräät ihmiset:D en nimittäin usko et mulle tulee syöpä siitä et syön pari käristynyttä makkaraa makkaran sesonki aikana kesällä tai uunipatonkeja:D Pääsin sit hehkuttaa keskutelus et kaikest voi saada syövän ja oon sitä mieltä et mitä enemmän mietit sitä et tuleeks se niin se tulee varmemmin. Ilmansaasteet ja karsinogeenit on suurin syövän aiheuttaja. Hmm eli ajatelkaa jotain pienii kiinalaisii jotka hengittää sellast ilmaa koko elämän:( tekis mieli pelastaa pari pientä kiinalaista ja tuoda ne tänne keskelle suht puhdasta ilmaa.Mut ehkä perinnöllisyyski on suures osassa,nimittäin jos sun vanhemmilla on ollu syöpä niin sul on joku 50% mahdollisuus saada sellanen itekki:// aika pelottavaa..Eikai täs auta muuta ku suojatuu kaikelt maholliselta ja elää kuplassa:D no ei sovi meikäläiselle:P pitää vaan toivoo ettten oo yks niistä joka saa jonku syövän:S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.