IRC-Galleria

SunnyBreacher

SunnyBreacher

Karjakot tännepäin. ★ 🖤 ★

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Somevaikuttajan viestin siteerausMaanantai 20.09.2021 13:04

"Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä tosi tosi isoja ja vakavia juttuja. On tapahtunut jo pitkään. Meiltä yritetään viedä meidän vapaus, meidän ihmisoikeudet. Vaihtaa ne kontrolliyhteiskuntaan, jossa yksittäisillä ihmisillä ei ole enää omia mielipiteitä eikä edes kehollista itsemääräämisoikeutta. Tämä kaikki vain, jotta eliitti saisi jatkaa heidän yltäkylläistä elämäänsä ja katsella ylhäältä alas meitä sinisilmäisiä, sokeita kansalaisia. Tää kaikki on niin uskomatonta ja niin järkyttävää, että varmasti helpommalla pääsis, jos ei olis koskaan työntänyt päätään tänne kaninkoloon. Mutta kun se on kerran tehnyt, ei paluuta takaisin enää ole. Kun hahmottaa tän koko vallitsevan tilanteen, tuntuu hyvin absurdilta, että sitä voi samaan aikaan kuitenkin kerääntyä isolla porukalla keskelle Helsingin keskustaa ja iloita ihanista kohtaamisista erilaisten, upeiden ihmisten kanssa. Nauraa, laulaa ja bilettää, vaikka maailma palaa vieressä. Mutta mun mielestä just se on aivan äärimmäisen tärkeää, että me kaiken tän hulluuden keskellä pystytään myös nauttimaan. Nauttimaan rakkaudesta ja hauskanpidosta. Ja mä itse ajattelen, että näiden Vapauden puolesta -miekkareiden hienous piilee nimenomaan siinä, että ne on niin rauhallisia ja rakkaudentäyteisiä tilaisuuksia. Mä en usko, että maailmaa pystyy muuttamaan vihan kautta. Ehkä viha ja suru on niitä tunteita, jotka saa sut aluksi toimimaan. Mutta suurimmat muutokset tapahtuu mun mielestä sillä, että me haudataan aseet ja tullaan toisiamme vastaan. Näytetään, että me välitetään ja rakastetaan toisiamme. Ja että me todella uskotaan parempaan huomiseen. Mua itseäni näiden vaikeiden aikojen keskellä kannattelee usko, toivo ja rakkaus. Siksi oli niin ihanaa kun eilisessä miekkarissa nää arvot oli käsinkosketeltavasti läsnä koko päivän ajan. Mä tunnen ne edelleen tosi vahvasti. Siksi mulla on nyt entistä vahvempi luotto siihen, että asiat tulee menemään hyvin. Me tullaan saavuttamaan vapaus. Ei ole muuta vaihtoehtoa, kun on näin hienot ihmiset taistelemassa oikeuksiensa puolesta. ❤️"
[ https://www.instagram.com/p/CUA93UQtxhE/ ]
"Stats from Public Health Scotland revealed 288 admissions of people who were fully vaccinated between June 5 and July 2.

The weekly number more than trebled from 38 in the seven days to June 11, to 129 in the week to July 2.

There were also 111 hospital admissions of people who’d had one jab in the last month, including 43 in the most recent week - more than double the 17 in the seven days to June 11.

A total of 27 people who’ve had two doses of the vaccine have died."

Lähde: The Scottish Sun

Somepostaus yo. artikkelista: https://www.instagram.com/p/CROcQKftOZR/

Koronapiikkien uhreja. . . :(Torstai 08.07.2021 12:18

May 26 – 2021 – Six more Deaths from Experimental Jabs
Health Impacts News puts together more faces to the names of recent deaths & injuries.

A 27-year-old competitive archer Mr. Haziq Kamaruddin was training for a chance to represent Malaysia in the 2021 Tokyo Summer Olympics, he received the first dose of experimental Pfizer mRNA on April 13 & second dose on May 4 and died on May 14 – an autopsy found bloodclots in this heart.

Bill Shakespeare aged 81, 1st man in the UK to get Pfizer jab died of an “unrelated illness” 5 months after receiving the Pfizer-BioNTech jab.

26 Year old man named Chance Sula died 2 weeks after 1st dose of Moderna jab from blood clots leading to a seizure & heart attack.

39 year old Jennifer Apolloni had a stroke & died 4 days after Pfizer jab.

78 year old Bollywood composer Raam Laxman (aka Vijay Patil) died six days afer second AstraZeneca Jab.

74 year old Clive Haddon died 2 weeks after AstraZeneca Jab, after excruciating pain from bloodclots.

Lähde : https://www.universallifetools.com/2020/04/moderna-covid-19-vaccine-deaths-serious-injury/
« Uudemmat - Vanhemmat »