IRC-Galleria

Sunrise82

Sunrise82

Aina ei jaksa nauraa..

HaasteTiistai 07.02.2006 13:15

Tehtävänanto:
Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tulen hulluksi, jos nukkumaan meniessäni sängyssäni on yksikin hiekanmuru tai vastaava. Pomppaan ylös salamana, heitän peiton sivulle ja alan putsaamaan sänkyä apinanraivolla käsilläni.

2. Jos olen ostamassa jotain tiettyä tavaraa, niin minun pitää ostaa se johon ensimmäisenä koskin. Varsinkin jos kyse on kukista. Muuten sille jo koskemalleni kukalle tulee paha mieli, kun en valinnutkaan sitä. (Tämä tapa kulkee suvussa..:) )

3. Kun olen lähdössä kotoa ja ennen kuin laitan ulko-oven kiinni, minun on pakko ottaa avaimet taskustani käteen ja katsoa että ne ovat varmasti mukana, eikä yksikään avain ole tippunut.
Ei siis riitä, että tunnen ne taskussani.

4. Ennen nukkumaanmenoani minun on pakko laittaa huulirasvaa ja niistää nenäni. Minua alkaa ahdistamaan, jos en tee noita juttuja. Ja jos jo olen peiton alla ja muistan unohtaneeni jommankumman, nousen ylös ja teen ne. Siksi minulla on aina huulirasva, sekä nenäliinoja sängyn vieressä.

5. Kun olen suihkussa, minun on aivan pakko katsoa koko ajan peiliin. Pelkään, että jos en tee näin, seuraavalla vilkaisukerralla peiliin on ilmestynyt jotkin pelottavat kasvot. Kuten kauhuelokuvissa.
Tämä vain, jos olen yksin suihkussa.


Onneksi tässä ei ollut kuin viisi kohtaa, niin ei tarvinnut paljastaa enempää ;)
Muuten mua varmaan pidettäisiin jotenkin neuroottisena... :D

Seuraavaksi haaste menee:

\Katja\
MaitoaNukelle
McPuuhis
Bomssi
AnzkuBanzku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.