IRC-Galleria

Siis kyllä...Perjantai 26.05.2006 01:50

Tässä kirjottelen taas pitkästä aikaa Taru Telttailee käsikirjoitusta. Puolessa välissä ollaan ja toista kertaa tätä muokkaan. Tajusin juuri, että tästä tulee aika tyhjä ellen lisää yleistä sähellystä. Hyvä jos tällä käsiksellä saa 10 minuutin produktion tehtyä.

Miettisin myös tänään kuinka hankalaa se oikeasti on koota toimiva ryhmä jolla voi tehdä amatöörileffoja. Tarvitaan ihmisiä joita kiinnostaa enemmän kuin se 10 minuuttia ja sen jälkeen heitetään mikki nurkkaan ja mennään kotiin pelaamaan Counter-Strikeä. Mikä parhainta niin tuottaja parka joutuu tämän mikin itse maksamaan ja hoitamaan tämänkin homman muiden lisäksi. Lisäksi tarvitaan näyttelijöitä jotka sitoutuvat duuniinsa enemmän kuin kuukaudeksi. Tarvitaan myös leikkaaja joka ei poista tietokoneelta kaikkea materiaalia, kun vittuuntuu johonkin tiimissä olijalle. Tarvitaan myös kameramies joka osaa sitä kameraa käyttää.

Ei ole helppoa elämä ollenkaan.

KESÄKÖ!?

Onko se kesä oikeasti tulossa? Ei voi olla. Koko viikon satanut vettä solkenaan, mutta Luojan kiitos ei ole tarvinut astua ulos muuta kuin matkalla lekurille ja takaisin. Siellä on koko päivän ollut varsin nätti ja aurinkoinen keli. Ihmisten ilmeet olivat myös aurinkoisia.

Itse olen aina ollut sitä mieltä, että Suomessa on 3 kuukautta kylmää ja 9 kuukautta ihan maan perkeleen kylmää eikä tämä tosiasia muutu niin kauan kun nimeni Heikki Pekka Taavitsainen. Ehkäpä Lex Karpela voisi hoitaa tämänkin.

Mutta kesän janojuoma, nimittäin Coca-Cola Comppanyn Coca-Cola Light on raiskattu ja häpäisty vuoden alussa vaihtamalla tämä syöpää aiheuttava (Toim.Huom. mikäli juot juotavaa 12 litraa päivässä 30 vuoden ajan) aineen nimeltä aspartaamin aineeseen joka on kloorilla jotenkin eritelty sokerista. Tämän karmean litkun nimi on sukraloosi.
Nämä kaksi ainetta (Sukraloosi, Asesulfaami K) eivät sovi sitten millään yhteen ja olen useampaan otteeseen comppanylle siitä kertonutkin.
Karmea totuus vain on, että tämän aspartaamilla makeutetun herkun viimeinen erä valmistettiin toukokuussa armon vuonna 2006. Joistakin pienistä kaupoista voi viellä löytyä joitakin pulloja. Kerätkää ihmeessä talteen.

Kirjoittelin tässä päivällä kaksi A4n kokoista sähköpostia comppanylle (jälleen) asian tiimoilta. Tosin ehkäpä käytin vähän mielikuvitustani ja vertasin 80-lukuun kuinka kaikki oli silloin hienoa, kun light cola ilmestyi markkinoille. Litku joka syövyttää rautanaulan yössä... vai oliko se normaali cola? Waeva.

Kun lähetätte uudesta makunystyröitä hierovasta, täyteläisen, pehmeästä light-colasta jonka jälkimakuna on hienostunut muovi niin mainitkaa, että olette vaihtaneet PepsiMAXiin... Tämä tuote sentään viellä on hienostuneen makuinen vaikkei sitä voi verrata wanhaan kevyemmän luokan koodaus colaan.

Ei tässä sitten muuta.
"Rohkein rotta kokin syö!"

Päivän lausahdus: "Menetetty nuoruus"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.