IRC-Galleria

Randomy omgy.Perjantai 03.02.2006 00:50

Listaa viisi outoa tapaasi/piirrettäsi! Tämän jälkeen haasta viisi ihmistä lisää kirjoittamalla heidän nimensä jonnekin ja ilmoittamalla heidän galleriakuviensa alle asiasta!

1. Minulla on tapana moshata kunnon hevin tahdissa, vaikka kuuntelisinkin musiikkia vain yksin kotona ja yleensä soitella myös samaan aikaan pöytään tai ilmaan rumpuja ja takoa lattiaan "tuplabasareita". Tätä tapahtuu myös ilman musiikkia esimerkiksi koulussa tylsillä tunneilla.

2. Lataan musiikkia välillä ihan vain sen takia, että playlisti olisi isompi ja voisin egoilla sillä ::D. Useimmiten kuitenkin kiinnitän jotain huomiota musiikin tasoon niin, että sitä pystyy jopa kuuntelemaan. Lataan myös siksi melkein kaiken kaman, mikä eteen tulee, koska haluan olla uusissa bändeissä ensimmäisiä, jotka kuulevat siitä ja nautin yleensä jännistä musiikkityyleistä ja bändeistä, joita en ole ennen kuullut.

3. Yritän jatkuvasti pistää hiukseni uusiksi vaikka tietäisin niiden olevan hyvin, mutta usein vain alitajuisesti korjailen jakausta tai sekoitan hiuksia tms. Ainiin ja en ole kammalla tai harjalla laittanut hiuksia vuosikausiin, säädän kaiken aina vain käsillä.

4. Aina peilin nähdessäni pistän jonkun siistin tai vaihtoehtoisesti tyhmän ilmeen kasvoilleni ja yleensä bongailen peilejä kaupoista yms ja miniposeilen kävellessäni.

5. En oikeastaan edes pidä niin paljon karkeista, mutta olen armoton sipsi- ja roskaruoka-addikti, syön aivan liikaa suolaista, eikä makea liikaa maistukaan.

Hahaa ja te viisi saatte valottaa journalejanne oudoilla tavoilla ::
D!

orgazmyxx

Bushmeister

Shi-nya

Afrox

Shasta-


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.