IRC-Galleria

Kingston Wall - MushroomsTiistai 08.11.2005 01:47

Bleeh mielettömän tukkoinen fiilis, kurkkukipu on kehittynyt flunssaksi ja jopa pieneksi kuumeeksi ::D hyvä että saan henkeä, kun ei näytä ilma kulkevan hyvin keuhkojen ja nenän välistä, matkan varrella on turhia esteitä.
Enää 5 päivää Lontooseen ja yksi päivä kutsuntoihin ::D, olisi varmaan parasta herätä kutsuntoihin ajoissa. Lueskelin tässä sanktioita, mitä on luvassa jos skippaa syksyn isänmaallisimman tapahtuman, puoli vuotta vankeutta kuulosti niin siistiltä että taidankin tästä nukkua vähän yli ja pakata mukaan parhaan saippuani, jota voin nostella juhlavissa tilanteissa.

Tuli revettyä tänään rutkasti, kun serkku joka oli eilen käynyt sukulaisten synttäreil täällä soitti ja kysyi mun sivujen osoitetta, että pääsisi katsomaan piirustuksiani ::DDD. Sanoin sitten nerokkaana tyyppinä osoitteen ja hiffasin, että kas se serkkuhan on jotain 10-v... 'PJÖRKL ÄKKIÄ POISTAMAAN KAIKKI TSIKSIEN KUVAT JA VERINEN DOKURO-KAMA KOTISIVUILTA' ::D toivottavasti ei saanut traumoja/vanhempien ilkeitä katseita, jos en ollut tarpeeksi nopea poiston kanssa. Faija pisti vähän hoppua 'äkkiä kaikki säädytön tavara pois sieltä, siellä vierailee pikkulapsi' ::DD bye bye pvc-tytöt ja club-to-death enkelit. Mun sivut sai s-luokituksen entisen k18 sijasta, aika halinallea ::D.

ps. tekee mieli pelaa nintendoo, koska nostalgiointi irkis ::DDD. Nintendobileet! Iihan pakko.
Ja joku vois edelleenkin lähtee mun kans treffeille/kahville/whatever, sillä suht tylsää vaikka taistelenkin koulutehtävien kanssa viel tän jakson kuin Manowar ::D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.