IRC-Galleria

Lontoo takana.Tiistai 15.11.2005 01:59

Jou rakkaat ja lukuisat päiväkirjani lukijat ::
D!
Parin päivän Lontoon pikareissu on siis ohi ja pistetään tänne jotain randomjuttuja, mitä jäi mieleen matkasta.

Ensiksi huomioni kiinnittyi asiaan, että missä tahansa sitä asioikin niin mitä ilmeisimmin kassalla oli joku intialainen dude/tyttö, jotenkin tuntuu etten Lontoosta bongannut kuin muutaman truu britin ja nekin olivat jossain paraatissa ja hurrasivat armeijan tykeille ja kotikaupungilleen hurjasti kun armeija marssi mahtipontisen sotilasmusiikin tahdissa kaduilla. Kumpi olikaan siirtomaa, Englanti vai Intia?
Okei ainakin huomasi, ettei siellä ole pakkoarmeijaa toisin kuin Suomessa, koska armeija mainostaa ihan täysillä jossain telkkarissa ja muualla 'haluatko sinäkin pitää tätä hienoa pomminpurkajapukua!? VÄRVÄYDY BRITANNIAN KUNINKAALLISIIN POMMIJOUKKOIHIN, god save the queen jeah!'
En käynyt kertaakaan pubissa niin luultavasti missasin riehuvat futisfanit, kun Englanti voitti jotain ilmeisesti yhtenä iltana ottaen huomioon ihmisten reaktiot kaduilla ::D.

Hotellissa ei ollut jääkaappia toisin kuin meille oli luvattu, niin valitusten kautta saatiin huikea blinghuone missä oli 32" plasma-tv ja vessassa seinään upotettu lcd-telkku ::D, mikäs siin istua paskal kun tv-viihdettä pyörii pytyn edessä ihan täysiä, kiitos wc-teknologia ja hienot hotelli-ideat.

Ainiin ja Niko luuli jossain kaupassa jostain syystä, että siellä ois patterit ilmaisia ::D oli sit 'Jere omg! ilmasii pattereita ota tosta!' nii nappasin sellaset mukaani vaa siit kassalta ja lähdin kävelee pois, kauppias oli vähä 'katoinko oikein mitä teitte, helvetin turistit! O_o' mut iha lystii ::D kyl mäki kattoisin jos ulkomaalaset tulis viemään meitsilt vaa randomisti kamaa kaupast 'luultiin et ne oli ilmasii lol.'

En nauttinut kertaakaan myöskään perinteistä brittisafkaa, koska halvat aasialaiset raflat ::D halvin oli jotai 4 puntaa kai sellanen buffetti, iha jees. Mut Asahi-bisse makso vaan törkeesti eikä ollu sen kummosempaa ku muutkaan mut siistimpi nimi ja OMG SE ON JAPANISTA VISUAL DIR EN GREY IHQ ::
D.

Ainiin ja vähän kuvia kans http://koti.mbnet.fi/supah/london

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.