IRC-Galleria

Suvikko

Suvikko

on syntymähullu

Kontaktit ovat tärkeitä!Keskiviikko 01.04.2009 18:55

Olipa kerran mies nimeltään Rissanen. Hän toimi tehtaassa siivoojana. Eräänä päivänä tehtaaseen tuli vierailulle Yhdysvaltain presidentti Bush. Johtaja esitteli hänelle tehdasta, kun Bush äkkiä huomasi Rissasen ja huudahti: " Moro, Rissanen! Kuis pyyhkii? Johtaja Rissaselta tivaamaan mistä tämä arvovieraan tunsi, johon Rissanen: " On tullut solmittua noita kontakteja." Sama juttu tapahtui, kun Venäjän presidentti Putin vieraili tehtaassa. Hänkin tervehti iloisesti Rissasta ja uteluihin Rissanen vastasi samalla tavalla kuin aiemmin.
Kului aikaa ja tehtaan porukka teki matkan Roomaan.Pitihän samalla käydä Vatikaanissa paavin puhetta kuulemassa.
Paavi puhui kansanjoukoille ja vaikka Rissanen ja johtaja seisoivat aivan takarivissä, kuului kohta paavin ääni; No mutta Rissanen, moro! Tule tänne lavalle kanssani puhumaan. Rissanen kapusi lavalle paavin vierelle.
Kun hän lopulta palasi, johtaja löytyi maasta tajuttomana. Saatuaan hänet virkoamaan Rissanen kysyi: " Ei kai se nyt noin kamalaa ollut, että tunnen paavin?" Johtaja vastasi: " Ei se, mutta kun tähän tuli pari kiinalaista ja ne juttelivat, että katoppa kun tuolla on Rissanen, mutta kuka kumma on tuo pipopää hänen seurassaan?" =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.