IRC-Galleria

Muutoksen tuuliaMaanantai 11.08.2008 16:19

Kyllä se elämä heittelee ihmistä ja aika kuluu kuin siivillä. En olis joku aika sitten uskonu et mun elämä on tässä pisteessä, kaikki siis paremmin ku hyvin.

Perjantaina mentiin Kimmon kanssa kihloihin, vaikka niin oon aatellu etten enää koskaan. Sormuksessa on siis päivänä 080808. Juhlittiin ihan vaan kaksin kera suklaan ja kuoharin, kauheesti ei asiasta edes mainittu.
Samana iltana sain myös tekstarin serkkupojalta et ovat kihlautuneet samana päivänä.. ONNEA SINI JA MIKA!!!!

Lauantaina lähdettiin kaupungille, viettämään kaverin synttäreitä, hauskaa oli, ihaninta oli nähdä paljon tuttuja ja puhua "paskaa" Yö vietettiin ihan kaksin, ei ollu lapsia eikä koiraa aamulla herättämässä, luksusta siis.

Tänään minun pieni esikoiseni aloitti sitten koulutiensä. Vietin unettoman yön ja maha aivan sekaisin, mutta poika ei ollut moksiskaan. Hieman häiritsi ku olin kameran kans ottamassa kuvia joka tilanteesta. Eka päivä ei ollut järin pitkä, kovasti tuli lappuja kotiin luettavaksi. Juho tykkäs ja viä toistaseks menee mielellään myös seuraavana päivänä.
Niin se aika vaan kuluu, mun harvahampainen (ylhäältä puuttu kaks etuhammasta) poika on kasvanu isoks mutta on viä pieni silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.