IRC-Galleria

Keskiajan pyörteissäSunnuntai 17.08.2008 19:48

Eilen suuntasimme matkamme kohti Hämeenlinnaa ja keskiaika markkinoita. Porukat on siä käyny muutamana vuotena aikaisemminkin ja ajattelin ku poikia kaikki ritari jutut kiinnostaa ni pakko sinne on mennä.
Pojille jo pelkkä linna oli elämys, mutta ilmeet oli näkemisen arvoiset kun katseltiin turnajaisia. Isot miehet taistelivat neidon suosiosta hevosten selässä miekkaillen ym. Upeaa katsottavaa se oli kyllä aikuisen silmissäkin.
Kojuja oli jos jonkinlaista, myytiin teemaan sopivaa tavaraa, vaatteita, koruja ym. Harmitti vaan et itellä oli taas matti kukkarossa eikä kaikkien myyjien yhteystietoja tullut ongittua et ois voinu rahakkaampana ostella tuotteita.
Lapsillekkin oli omaa ohjelmaa, nukketeatteri joka oli aikas hauska, erilaisia työpajoja ja miekkailukoulu, no siihenhän juho osallistui ja se lyötiin sitten ritariksi. Pitihän tästä hyvästä sitten pojille ostaa miekat, mitä ritari olis ilman niitä.
Vaikka olikin kivaa pilas ilma kyllä aikas suuren osan tunnelmaa, vettä sato koko ajan ja kylmyyden takia oli pakko lähtee kotia kohti, tarvii ens vuonna toivoo et ilmat ois paremmat sillä pakko sinne uudestaan on taas mennä.

Sain myös inspiraation noista, jos vaikka pitäs keskiaika teemaiset 30v synttärit sitten tulevaisuudessa.. no jää nähtäväksi.

Hääpäivä lyötiin kans lukkoon, ja kaasot päätetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.