IRC-Galleria

Me ollaan tulevia kirjailijoitaTiistai 18.12.2007 20:14

....ja kerrassaan loistavia tarinankertojia:

- Olipa kerran sininen pieni possu ja kiinaa puhuva sammakko, jotka olivat molemmat homoseksuaaleja. Kävelyllä ollessaan he tapasivat prinsessan..... Koska prinsessa ei saanut kiinaa kurnuttavaa sammakkoa hän masentui syvästi. Hän kävi psykiatrinistunnoissa makaamassa psykiatrin kanssa. Ikävä kyllä he molemmat saivat kupan. Onneksi prinsessan isä oli sukupuolitautien erikoislääkäri....He saivat monta kitisevää kakaraa ja elivät elämänsä onnellisena loppuun asti.

- Hieman homohtava violetti orava lähti homoseksuaalien ystäviensä kanssa portolaan tapaamaan lisää ystäviään.....He saivat kasan (en muista mitä kaikkia) sukupuolitauteja ja kuolivat.

-Olipa kerran synkän metsän keskellä suuri linna......Sitten hirviö lähti kohti koulua ja söi monta oppilasta. Onneks paikalle saapui uljas nuori mies nimeltä Juhani Mustagangas. Hän oli sulattanut rakkaan saksofoninsa (tai mikä trumpetti olikaan) tussariksi ja tussutteli sillä hirviötä. Hirviö ei pitänyt tussuttelusta vaan ärsyyntyi entisestään. Hän lähti kohti Mustakangasta. Mustakangas lähti kirkuen juoksemaan karkuun, mutta hirviö söi hänet. Sen pituinen se.

Oli hauskaa ilmaisutaidontunnilla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys