IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

buahha, taas galtsussaLauantai 11.09.2021 16:54

Muistan olleeni tääl joskus hirvittävän monta vuotta sitten. jännää. ei tunnu nostalgiselta, vaan uudelta alulta. lopetin alkoholin käytön kokonaan, niin jotenki tarve tehä muitakin uusia ratkasuja uuden elämän kunniaksi. Ei, en oo mikään ex-alkoholisti mikä itkee jotain uusia ratkasuja ja vanhaa hirveetä elämää, ehei.. kunhan vaan helvetti mainitsin!

Sillon oli galleriassa järkyttävä määrä kavereita ja tuttuja, ketähän ne oli.. laittaa miettimään mitä heille kuuluu nykyään.

12.9, Ekat havainnot ja outoudet:

1. Täällä on järkyttävä määrä jotain bottimaisia seuranhakuprofiileja, huonolla suomenkielellä joku mainoslause ja profiilissa linkki johonki ihme sivustolle. Yritin ilmiantonappia mutta se ei toimi :D enkä usko että meikän selaimes vika.. Lähetin palautetta eri kautta ylläpidolle, en tiedä lopputulosta sitten.. täs yks esimerkki: ddzen

2. "Etsii Seuraa" osiossa etusivulla, on kokoajan jotain tyyppejä joilla on viimesimmät kuvat jostain vuodelta 2012 jne.. Todella outoa ja hämärää. Onko ne jääny junnaamaan sieltä asti automaattisesti. Se on kai ainut selitys. Miks sata ihmistä ois yhtä tyhmiä että hakis seuraa kymmenen vuotta vanhoilla kuvilla? Mitä helvettiä täällä tapahtuu, eikö kukaan muu oo huomannu samaa ilmiötä? wattafak??

3. Nuo chattiyhteisöt ei toimi. Esim kun menet yhteisöön "Chat 21+", ilmestyy ruudulle laatikko jossa lukee "Istuntosi on vanhentunut. Kirjauduthan ensin sisään!".. okei.. ei sitten. toimiikohan tää muilla.

Juu. on outoa touhua.
« Uudemmat - Vanhemmat »