IRC-Galleria

...Maanantai 24.11.2008 11:40

Tänään kesti päälle tunti työmatkassa kun tääl on kauhee keli. Tiedän monia joilla kesti kauemin, mut silti potutta, mulla on oikeus siihen... Eikä se muuten olis niin ärsyttävää, mut kun polvi on paskana niin tuol lumessa tarpominen on pikkusen hidasta ja tuntuu aika ilekeeltä.

Viikonloppu oli mukava vaikka alkohoolin parissa tuo meni. Otin sekä perjantaina, että lauantaina, tai no lauantai oli enemmänkin sellaista "naukkailua", mutta perjantain humalan takia sekin jokin kolahti kovemmin kuin ois saanut.

Eilen vietin ihanan krapula päivän Metin kanssa! <3 Lähdin herättyäni Riihimäelle, haettiin pask... kauhua ja roskaruokaa. Syötiin, katottiin leffoja, joista ei OIKEESTI tajuttu mitään, turistiin ja maatiin peiton alla, alasti...no ei oikeesti. Mutta se oli kivaa, kiitos Metulah!!! Luv uu!

Tosin paluumatkalla olin jotenkin niin sekaisin et ostin automaatista aluksi lipun väärään junaan, sellaiseen mikä olis mennyt Tampereelle. Koitan käydä kysyys et saisko siit jotain korvausta kun sitä ei käyttänytkään...kuulemma saa.

Kivoin asia on se, et otin asunnon Virroilta, en tosin oo viel nähnyt sitä mut nyt ei oo varaa sellaisiin luksus asioihin, ei vaan nään sen ensi viikonloppuna kun käyn Virroilla, huom, käyn vain :( Mut se vaikutti ihan jees. Osoite on vaan sellainen mille ollaan naureskeltu kavereiden kanssa ja nyt ite muutan sille tielle :D Mut onneksi asiat alkaa selkeytyyn...

Et semmoista tänne
Ellis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.