IRC-Galleria

dudihTiistai 08.11.2005 12:41

Taas täällä. Eilen käytiin sitten hieman ostoksilla hieman ruokakippoja ja ruokaa ja tietysti muutama lelukin Bastille jottei aika käy pitkäksi kotosalla. Myös kantokoppi ja raapimispuu lähti mukaan tai no raapimispuu ja raapimispuu, sellainen missä on alhaalla pieni piilokoppi ja sitten raapimispuu ja päällä vielä alusta josta voikin sitten tiirailla maailmanmenoa, kunhan ensin oppii hyppäämää/kiipeemään sen verran korkealle.

Illalla Bast oli aika pelokkaan oloinen, olisiko pelästynyt jotain poissa ollessa. Ruoka kyllä maistui. Laitoin uudet kissan hiekat joka oli hieman erilaista kuin tavallinen hiekka, sellaista puusta tehtyä... Bast ei oikein ymmärtänyt yhtäläisyyttä eikä osannut käydä hädillään siinä joten oli pakko kaivaa hiekkaa takaisin laatikkoon jotta uskalsi taas käydä hädillään. Ehkä se oppii vielä tai sitten käytetään vain hiekkaa.

Naukuminenkin on vähentynyt ei enään niin paljoa etsi kavereitaan ja leikkii omilla leluillaan, välillä kyllä naukuu ja huhuilee. Uni maittoi illan elokuvan ajan jonka jälkeen olikin sitten nukkuma aika ihmisille mutta Bast olikin silloin juuri herännyt eikä heti nukuttanutkaan vaan leikitti enemmän. Hieman hyrrättiin sängyssä ja hyökkäiltiin peiton kimppuun ennenkuin tajusi että muutkin nukkuvat joten varmaan itsekkin tarvitsee. Heräsi sitten viisi minuttia ennen kellon soittoa ja heti olikin kova nälkä jo.

Aamulla pelokkuudesta ei enää ollut taas tietoakaan vaan heti syönnin jälkeen leikkikin maistui oikein urakalla. Vielä illalla pelkäsi raapimispuun piilokoppia mutta kun sen sinne laittoi aamulla ja hetken silitteli huomasi ettei seikään pelottava paikka ollut ja jäi sinne ihmettelemään että ompas mukava piilopaikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.