IRC-Galleria

peeerjantai!Perjantai 11.11.2005 13:00

Noniin vihdoin taas perjantai, viikon kohokohta kuhan ensin työpäivä kärsitään. Eilen oli kyl iltapäivä töissä kohtalaisen kiireinen ja paljon sai tehdä tällekkin päivälle hommia ois hieman tietokantavääntöjä. Aika rauhallinen oli Bast eilen, vaikkakin tietysti leikkisä kuten aina ja tottakai kerjäämässä minkä kerkee jos yritit syödä jotain. Harjoitukset olivat mukavat ja syke pysyi kokoajan sen verran menoa oli kokoajan. Hieman uudenlaisia harjoitteita vaihteeksi mikä tietysti ihan mukavaa. Whee Bast on ruvennut käyttämään jo raapimispuutaankin hyvähyvä. Bast on alkanut nukkumaan piilokopissaan ja ei nyt viimeyönä tainnut kuin kerran käydä sängyllä ihmettelemässä että onhan täällä muitakin ettei ihan yksi ole.

Aamulla tietysti heti hereillä kun minäkin ja aikamoinen naukuminen päällä jotta ruokaa saisi vaikka kupissa vielä ruokaa oli. Alkaa yrittää näköjään nirsoilemaan mutta eipä mene läpi. Hieman leikittiinkin aamulla ennen töihin lähtöä ja sitten töihin, kyllä hieman haikeasti perään katsoi. Kyllä se siellä pärjää sillä on leluja millä leikkiä kunnes tullaan takas ja tietysti suurimman osan ajasta menee nukkumiseen.

Tosiaan tässä koitetaan saada duunit tehtyä jotta kotiin pääsisi. Toivottavasti nyt tälle iltapäivälle ei sitten iske hirveet hommat niin sais nää mitä nyt on auki tehtyä ja hyvin mielin lähdettyä viikonlopun viettoon. Kotiin lähtiessä pitää hakea viikonlopun ruuat ja Bastille kanssa. Tänään varmaan vuokrataan elokuva ja varmaan ostankin SW III:n myös hyllylle. Tietysti annetaan Bastille huomiota. Viikonloppuna pitäisi tulla paljon kavereita kyllään katsomaan Bastia saa nähdä kuinka tykkää vieraista ihmisistä. Viikonloppuna pitäisi varmaan myös backuppia seuran sivut jotta saadaan uudet tilalle sekä lähettää kuvat sieltä uusille sivuille, mitäköhän muuta kaikkea.

Sunnuntaina olisi sääntömääräinen syyskokous jonka jälkeen sitten Nonnan vanhempien luokse vierailemaan Isänpäivänä (note to self, soita faijalle sunnuntaina viimeistään). Leffassakiin pitäisi käydä ehkä viikonloppuna mutta saa nähdä missä välissä ehtii jos ehtii voi olla ettei ehdi. Sunnuntaina olisi ehkä mahdollisuus mutta taas menisi aikamoiseksi juoksemiseksi se päivä. Noh eiköhän tästä aleta sitten taas hommiin tän kirjoittelun sijasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.