IRC-Galleria

latvassa puunPerjantai 25.11.2005 11:54

Jooh taas on menny hetki tässä ettei oo tullu kirjoitettua mutta eipä ole kummoisempia tapahtunutkaan. Keskiviikko meni aika kotioloissa ollessa ja Bastin kanssa leikkiessä joka kyllä jaksaa leikkiä minkä kerkee. Jahtaamisleikit on enemmän vaihtunut sellaisiin pureskeluleikkeihin, kaikkee pitää päästä pureskelemaan kokoajan. Talous ja WC paperirullan hylsyt on kovia vastustajia ja sitten kaikenmaailman tupsut mitä löytyy ja pitää sitä vähän yrittää varpaita ja sormiakin. Kyllä sille saa nauraa vähän väliä kun se hölmöilee ja kivaa on. Yritettiin keskiviikkona Aikun kans sylikkäin katella illalla elokuvaa kun Aikku ensin oli lettui paistellut (nam). Mutta eipä siitä paljon mitään tullut kun väsy iski sitten Aikkua ja enpä itsekkään pirteimmilläni ollut.

Torstaina tuli käytyä treeneissä, vaikkakin alkeiset olivat vuoromme ottaneet saimme kuitenkin mennä treenaamaan samoihin tiliohin. Aikun kanssa hieman treenailtiin perustekniikkaa, torjuntoja yms. Sitten hieman hosariottelua ja loppuun vielä hieman potkuja. Aika hyvin kehittyy ohjauksen alla mikä on vain hyvä juttu.

Ilta menikin sitten Aliaksen parissa jonka jälkeen nukkumaan. Tänään ois tarkoitus mennä Potteria kattomaan :) Viikonlopusta muuten ei kyllä tähän mennes ole tietoo että mitä sitä tekisi, mutta eiköhän se mene ihan vauhdilla kuten yleensä ja kohta taas on tylsä maanantai. Lauantaina pääsee saunomaan, ah rakastan saunomista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.