IRC-Galleria

jolla auki on suuKeskiviikko 30.11.2005 13:47

Joo-oh ei mitään erikoisempia taas ollut joten kirjoittaminen ollut vähän vähemmällä. Maanantaina ei tarvinnut vedellä treenejä kun treenaajia oli niin vähän. Katti vaan riehuu entistä enemmän kokoajan sillä tuntuu nyt riittävän energiaa paljon enemmän kuin aikaisemmin ja ihan kokoajan pitää leikkiä. Oli kuulema toistamiseen polttanut myös kulmakarvojaan kynttilässä, höpsö. No eiköhän tuo opi.

Tiistaina olikin sitten treenit ja pääs treenaan. Hyvät treenit oli vaikkain tällä kertaa meni vain hieman sääriluut mustelmille sekä vasen peukalo sitten oikeen kunnol kipeeksi ei voiken pysty tarttuu sen kanssa mihkään tai muutenkaan liikuttelemaan ilman et sattuis. Liikkuu kyllä hyvin jos vain sitä kipua hieman kestää ettei se poikki sentään ole. Sellaista se taekwondo voi olla. Meil oli ensin nyrkkiottelua, sitten siirryttiin askelotteluihin ja vielä tehtiin pumsea ja lopussa vielä taekwondo ottelua ylemmät yllättäen kaksi yhtävastaan joten paljon ei jääny kyttäilyille aikaa.

Bast eikun riehuu minkä tekee ja sitten jos hetken oot sitä huomioimatta niin alkaa kuulua 'miau'. Nyt on oppinut ihan itse (ilman lahkeista kiipeilyä) kiipeemään ruokapöydälle ja sinnehän on pakko sitten kokoajan yrittää kokoajan myös. Saa nähä missä vaiheessa oppii hyppäämään ruokapöydältä tiskipöydälle ja sitten se hupi vasta alkaakin. Johan tässä alkaa viikonlopun odottelukin pikkuhiljaa, toivottavasti peukku hieman paranee niin pääsee treenaileenkin.

vielä loisteessa kuunMaanantai 28.11.2005 11:54

Joo-o taas on hieman mennyt ettei oo tullu kirjoiteltua mutta taas sitä sitten täällä ollaan. Perjantai meni kyllä niin ettei huomannutkaan varsinkin ilta. Käytiin uusi Potteri katsomassa ja ihan hyvä oli mutta omasta mielestäni ainakin ehkä alkaa menee jo huonompaan suuntaan kuin aikaisemmat noh saa nähdä mitä seuraava tuo.

Lauantai olikin sitten kaikenlaista taas lähinnä kuitenkin kotihommia. Kaupassa käytiin malmilla. Ja siivottiinkin kotosalla vaihteeksti. Bast ei oiken tykkää pölynimurista, se nyt on hieman tottunut että makuuhuoneessa on turvassa kun sinne yleensä laitettu kun muuta kämppää ollaan siivottu, nyt aattelin pitää ovet auki et näkee mitä tapahtuu kun aikaisemmin sitten ollut ovet kiinni, peloissaanhan se pikkuinen oli kuin mikä. Sitten tuli aika imuroida makkari ja siirtää kissa muun kämpän puolelle, voi että sitä paniikkia kun sylissä kuljetin imurin ohi... mukavat muistot jäi sitten ranteisiin tuosta kiltistä teosta. Ja illalla tosiaan pääsi sitten saunomaankin. Tuli sitten ainakin yksi uusi Jackie Chan leffa katsottua myös lauantaina.

Sunnuntaina katsottiinkin sitten Starsky&Hutch. Sitten lähdin treeneihin ja Aikku lähti ostoksille itikseen. Treenien tuloksena varpaat taas kipeenä, melkein ehti parantua. Jalka muutenkin kipeenä ja illalla oli vielä turvonneena sekä sormi myös saanut tälliä. Ottelutreenit on kivoja varsinkin kun otellaan, voi huolella aina pitää sitten kuukauden treenitaukoja. Treeneistä tultua tilattiinkin pizzat ruuaksi ja lähdettiin mummolla käymään ja matkalla vietiin leffat pois. Mummolla ei kummosempia, juteltiin hieman jouluruuista yms. Sitten taas kotiin idolsia katselemaan ja irkkiin jutteleen broidin kanssa.

Bast oli illalla ihan mahdoton kauhea meno päällä ja kokoajan piti leikkiä ja sit ruvettiin jo kiinnostuun stereoiden sähköpiuhoistakin ja komentaa sai huolella. Uteliaana kattina piti myös mennä ihmettelemään pöydällä palavaa kynttilää, sillä seurauksella että seuraavaksi olikin kissalla kiharat kulmakarvat. Noh ehkei seuraavalla kerralla liian lähelle tulta nokkaansa tunge. CSI:ssä piti katsoa kun meidän suomen Peter Frantzen oli päässyt mukaan yhdeksi uhriksi, muuten en kyllä sarjaa seuraile. Siinä taisikin olla tuo viikonloppu pähkinän kuoressa.

latvassa puunPerjantai 25.11.2005 11:54

Jooh taas on menny hetki tässä ettei oo tullu kirjoitettua mutta eipä ole kummoisempia tapahtunutkaan. Keskiviikko meni aika kotioloissa ollessa ja Bastin kanssa leikkiessä joka kyllä jaksaa leikkiä minkä kerkee. Jahtaamisleikit on enemmän vaihtunut sellaisiin pureskeluleikkeihin, kaikkee pitää päästä pureskelemaan kokoajan. Talous ja WC paperirullan hylsyt on kovia vastustajia ja sitten kaikenmaailman tupsut mitä löytyy ja pitää sitä vähän yrittää varpaita ja sormiakin. Kyllä sille saa nauraa vähän väliä kun se hölmöilee ja kivaa on. Yritettiin keskiviikkona Aikun kans sylikkäin katella illalla elokuvaa kun Aikku ensin oli lettui paistellut (nam). Mutta eipä siitä paljon mitään tullut kun väsy iski sitten Aikkua ja enpä itsekkään pirteimmilläni ollut.

Torstaina tuli käytyä treeneissä, vaikkakin alkeiset olivat vuoromme ottaneet saimme kuitenkin mennä treenaamaan samoihin tiliohin. Aikun kanssa hieman treenailtiin perustekniikkaa, torjuntoja yms. Sitten hieman hosariottelua ja loppuun vielä hieman potkuja. Aika hyvin kehittyy ohjauksen alla mikä on vain hyvä juttu.

Ilta menikin sitten Aliaksen parissa jonka jälkeen nukkumaan. Tänään ois tarkoitus mennä Potteria kattomaan :) Viikonlopusta muuten ei kyllä tähän mennes ole tietoo että mitä sitä tekisi, mutta eiköhän se mene ihan vauhdilla kuten yleensä ja kohta taas on tylsä maanantai. Lauantaina pääsee saunomaan, ah rakastan saunomista.

olisiko ollut kello kuusKeskiviikko 23.11.2005 17:00

Jepjep. Eilinen ilta meni nopsaan. Broidikin tuli kyläileen samalla kun kävi täällä Helsingissä päin hoitamassa asioita. Pääsi näkemään Bastiakin vähän kasvaneena vaikka aika pieni se on vieläkin. Bast on pikkuhiljaa oppinut skitsoilemaan. Ensin kuuluu nopea purr, sitten lähtee hirvee ravi johonkin suuntaan ja jatketaan sinne tai sitten tehdään äkkikäännös jonnekkin ja sit pysähdytään ja ihmetellään. Aika hauskan näköistä tuo kyllä on. Hirvee puruhinkukin sillä eilen oli kokoajan piti päästä jotain puremaan ja joku oma leikki muutenkin menossa kun kaikki lelut oli pelottavia ja niitä piti säikkyä. Noh kaikkea hauskaa nuo pikkuiset keksivät.

Illalla vielä treeneissä jonne broidikin mukaan. Jännät treenit oli kun oltiin alkeiskurssin kanssa samaan aikaan suurin osa treenistä. Pääsi sitten hieman opastamaan alkeiskurssilaisiakin siinä ohessa.

Työpäivä tänään sitä normaalia luokkaa. Tiimikokouskin oli tuossa puolen päivän aikaan. Sain varattua auton huollon ja sellasta. Tänään pitäis jaksaa sitten pyykkiäkin hieman pestä. Noh jospa jätän tän sepostuksen sitten tähän.

kukko huusTiistai 22.11.2005 13:32

Jepulis, eilen töiden jälkeen Bast otti taas iloisesti vastaan väsyneen työstätulevan, tietysti pyörien jaloissa ja vaatien ruokaa kuten normaalistikkin. Sitten kun oli syöty leikittiinkin jonkin aikaa kunnes oli aika mennä treenejä vetämään. Olihan siellä pari harrastajaa enemmän kuin viimeksi ja ottelutreenejä tuli vedettyä. Illalla Bast oli hyvinkin riehakkaalla päällä taas ainakin jonkin aikaa mutta sitten väsähti Aikun kanssa kun leffaa katsottiin ja kun leffa loppui niin johan taas jaksettiin leikkiä kun pitäis nukkuun mennä. No kyllähän se rauhoittui kun kaikki olivat nukahtaneet.

Aamulla kun kello soitti niin Bast istuskelikin jo odottelemassa makkarin lattialla että jokos mulle ruokaa, osaa se sitten olla suloinen. Aattelin että ehtisin tällä kertaa hyvissä ajoin töihin ettei tarttis kauheesti ettiä parkkipaikkaa kun nuo parkkitalot on aika täynnä mutta mitä vielä, kun pääs reissuun niin varoitusvalo syttyi auton kojetaulussa merkkinä alhaisesta jarrunesteestä. Eikun Essolle pysähdys ja jarrunestettä ostamaan. Noh sai sitten etsiä pari kerrosta sitä parkkipaikkaa.

Muuten töissä onkin ollut sitten ihan mukavaa mutta kyllä noita pikkusia huonoja onneja alkaa tässä oleen jo ihan tarpeeksi lyhyelle ajalle. Kohta pääseekin jo ruokatauolle ja illalla sitten itse ihan treenaamaan.

viikko uusMaanantai 21.11.2005 17:26

Täällä taas kirjoittelemassa. Juuh perjantaina pakattiin kamat ja kissat autoon ja lähdettiin Turkuunpäin. Kissa tosin jätettiin matkan varrelle isukille hoitoon. Matka meni aika pimeissä merkeissä ja yksi hirvikolarikin näytti matkalle sattuneen joku 5 autoo siellä oli tienvieressä ja poliisit ja muut pienoinen ruuhka siinäkohdalla. Turussa sitten löydettiin määränpäähän kohtalaisen helposti eniron karttaa seuraten. Ilta broidin luona menikin sitten hieman kuulumisten vaihtelussa ja rentoutumisessa matkalta. Eikun aikaisin yöpuulle jotta aamulla aikaisin jaksaa herätä ja lähteä liikkeelle Caribian kylpylään jossa Finnish Open kisat pidettiin.

Lauantai aamulla juu heti kisapaikalle ja kisaamaan. Oma eka sarja oli joskus 11 aikaan ja Caribiassa oltiin hieman jälkeen kahdeksan, aika paljon odotteluahan siellä sitten oli mutta tulipahan vaihdettua kuulumisia muiden harrastajien ja kisaajien kanssa. TFO kisat käytiin WTF säännöillä soveltaen hieman ETU sääntöjä niiltä osin kun WTF säännöissä ei ollut mainintaa. Hieman totutteluun nämä kisat menivät kun aika uudenlaiseksi tuo kisasysteemi on mennyt, tästä myös extra jännitys joka tietysti haittasi suorituksia hieman. Aloittelijasarjoissa sijoituin kuudenneksi. Iltapäivällä olikin sitten Finnish Open sarjojen vuoro ja itse kilpailin Senior 1 sarjassa, nyt ei paineet olleen enään niin kovat kun oli jo hieman tutuksi tullut aamupäivältä tuo käytäntö ja oikeestaan mitään pärjäämispaineita ei tässä sarjassa ollut, paremmat suoritukset tein kuin aamupäivällä mutta kovan tason vuoksi sijoitus oli 10.

Kovan kisapäivän jälkeen lähdettiinkin sitten käymään broidin kaupassa ihmettelemässä minkäs näköistä siellä oli ja Nonna sieltä jotain itselleen ostelikin. Ihan hyvältähän se näyttää. Tuon jälkeen sitten broidin kämpille ja sauna päälle, hieman ruokaa kupuun ja eikun saunomaan. Kyllä kisapäivän päätteeksi sauna on sitten rentouttava kokemus. Saunan jälkeen alkoikin laittautuminen kun kisojen jälkibileet alkoivat klo 22 Turkun the clubilla. Sinne suunnattiinkin ja oltiin lähes ajoissa perillä. Aluksi näytti ettei siellä oikeen ketään ole, mutta kyllähän siellä tuli sitten nähtyä Jarkkoa, Kristaa ja ainakin jotain Manselaisia ja tietysti muutama Turkulainen. Jotain jälkeen puolenyön lähdettiin sieltä sitten pois.

Sunnuntai aamu olikin sitten hieman vaisumpi ehkä edellisen illan biletyksen takia ;) Mutta kuitenkin vielä sunnuntaina juteltiin niitänäitä ja selattiin nettiä ja keskusteltiin tekniikoista broidin kämpillä kunnes noin neljän aikaan pakattiin taas kamat ja kotiinpäin lähtö. Ja matkalla taas isukin luota hakemaan Bastia joka kuulema oli käyttäytynyt ihan kiltisti ja sillä oli ollut paljon seuraakin kun Daniela tyttärineen oli myös tullut kylään. Loppuilta menikin sitten telkun ääressä.

Tänään onkin ollut rauhallisempi päivä niinsanotusti, maileja on saanut lähetellä, parit kurssit laittaa ja sitten kommentoida hieman gallerias sekä foorumilla kisojen jälkipyykkiä. Aamulla Bast oli kohtalaisen leikkisä ja kyllä kinusi kokoajan huomiota mutta joutui taas jäämään leikkimään yksin lopulta kun minä ja Nonna pois lähdimme. Tänään ois taas harjoitusten veto ja toivottavasti tällä kertaa hieman enemmän harrastajia paikalla kuin viimeksi.

säätööPerjantai 18.11.2005 11:32

Kivat treenit oli eilen, perustekniikkaa jonkin verran ja ihan mielenkiintoisia kombinaatioita perustekniikassa. Sitten oli vielä hyppypotkuja muodossa, hyppytakakiertojen kohalla rupes oleen jo jalat aika väsyneet. Loppuun vielä pieni annostus pumseja ihan noin kisoja ajatellen. Aikku rupes kutomaan villapaitaa ja siitäkös Bast tykkää on se niin mukava hyökkäillä puikkoihin ja lankaan. Noh Bast sai parit kutomistesti kappaleet omiin leikkeihinsä. Aika villinä se on jaksanut olla eikä oo paljon nukuttanut, ehkäpä viikonloppuna on taas rauhallisempi.

Ei mennyt yö/aamu ihan putkeen. Jotenkin tuli heräiltyä yöllä... yksi herääminen oli ehkä viistoista vaille kolme jolloin olin ihan varma et nyt oon nukkunu pommiin ja pomppasin ylös ja rupesin keitteleen kahvia ja kun menin avaan telkkarin tuli katsottua kelloa että se on kolme yöllä. Armoton vitutus ja kahvinkeitin pois päältä ja takas nukkuun. Muutenkin tuli yö heräiltyä vähän väliä ja Bast myös jaksoi hieman leikkiä yöllä, hieman väsy olo kyl. Heräyksiä tuli ainakin neljän aikoihin ja viiden aikoihin kun joka kerta kun heräsin olin varma että nukuin pommiin ja piti tarkistaa kello, ihan outoa. Hienosti sitten aamulla vielä kun laitoin Bastille ruokaa tuli samalla heitettyä sen kuivaruuat ympäri lattiaa, tuli sellainen fiilis et tää ois kyl päivä ettei haluis sängystä poistua kun mikään ei mene putkeen.

Täytyy koittaa tänään saada kunnialla läpi tää työpäivä ja lähtee ehkä hieman aikaisemmin niin ehtii paremmin. Tänäänhän matka jatkuu Turkuun broidin luokse ja lauantaina kisaamaan Finnish Openiin, ikävä kyllä siitä tulee vain Suomi-Tanska maaottelu vaikka alunperin ilmoittautuneita oli mm. Kenya, Peru, Burgina Faso yms, mutta kaikki näistä lopulta kaatui sitten suomen viisumipolitiikkaan, harmi. Ehkä ensi vuonna sitten. Viikonloppuna ei taida tulla pahemmin merkintöjä tänne mutta kertoillaan sitten maanantaina tunnelmia.

tursdaagiTorstai 17.11.2005 15:07

Taas on päivä uus eikä oo kissa puus. Juuh eipä kummosempia taaskaan. Duunissa tuli tehtyä aika monta keikkaa pois jonosta mutta kyllähän niitä tulvii kokoajan lisää. Kotosalla sitten tuli taas leikittyä Bastin kanssa jota se kyllä jaksaa tehdä nykyisin kokoajan enemmän ja enemmän. Eipä mitään hassuja tapahtunut sitten. Käytiin illalla vielä treenaamassa junnujen vuorolla joka vaikuttaakin olevan kohtalaisen suosittu ainakin ottelijoiden keskuudessa joita oli paikalla enemmän kuin koskaan normaalitreeneissä nähnyt. Pumseja tuli hieman väännettyä mutta eniten aikaa meni Aikun opastamiseen ja virheiden korjaamiseen. Vielä on tää päivä ja sitten rauhoitutaankin jo lauantain kisoja varten. Illalla kun syötiin niin Bast ei enää niin pahasti pöydälle yritellytkään vaan jäi vaikka kiltisti sitten syliin makaamaan kun söi. Taisi päivän leikkiminen ottaa kuitenkin voimille ja illalla sitten nukkuikin sohvan selkänojan päällä kun katsottiin illan elokuvaa.

Tänään onkin duunissa parit kurssit hoidettavana servereille ja muutamat keikatkin, treenitkin on tiedossa ja pitäisi varmaan hieman pakkaa kamoja myös huomista varten kun suunnataan turkuun. Toivottavasti Bast viihtyy Isän luona kun sinne pääsee hoitoon. Illalla tietysti treenit ja vetäjä lupaili että Pumseakin voidaan hieman harjoitella.

NuinKeskiviikko 16.11.2005 14:46

Taas on hieman mennyt ettei ole ehtinyt kirjoitella. Eilinen olikin kyllä aika tylsä päivä niin töissä kuin kotona joten siitä nyt ei hirveesti ole edes kirjoiteltavaa, niin on kyllä melkein tämäkin päivä. Töissä oli aika normipäivä vaikkakin iltapäiväksi oli hommaa ettei meinannut ajoissa lähteä parturiin, noh tuli sitten parturissa käytyä. Bast oli aika normaali itsensä eilen ehkä hieman enemmän vilkkaampi kuin normaalisti eli ihan hirveesti ei nukuttu, lähinnä leikittiin kokoajan. Treenitkin olivan ihan kivat hieman perustekniikkaa ja vielä pumsea. Loppu kuntoiluissa oli pakko hieman luistaa ettei mene paikat jumiin viikonlopun kisoja ajatellen.

Tänään töissä onkin ollut kohtalaisen rauhallista jonkin verran tietokantahommeleita pitäisi tehdä ja parit tunnareiden avaukset. Illalla sitten junnujen vuorolle mukaan treenaamaan vähän lisää kisoja varten, saas nähdä kuinka tällä kertaa kisat menee viimeksi ei mennyt ihan putkeen kyllä.

huhMaanantai 14.11.2005 14:55

Olipas taas tekemisen täytteinen viikonloppu.

Lauantaina Bastia kävi katsomassa Inga ja Heidi ja oli Bastilla ihmettelemistä kun paljon uusia ihmisiä ja sitten sunnuntaina vielä Minna ja Aksu.

Sunnuntai muutenkin oli aika täytteinen, tuon vierailun perään sitten seuran syyskokoukseen josta Lohjalle käymään ja sieltä mummoa moikkaamaan josta vielä kotiin ja sitten stadiin leffaan katsomaan Doomia, ihan mielenkiintoinen leffa kyllä. Alku oli tosi tylsä odotin enemmän actionia heti alkuun ja sitten lopussa sitä actionia riittikin ja taas pieni lässähdys ihan loppuun eli lopputaistelu, odottelin jotain isoa pahaa mörköä kuten pelissäkin niin eikun tapellaan yhtä pureman saanutta kessua vastaan.

Hyvin Bast pärjäsi sunnuntainkin vaikka aika paljon pois oltiin. Aika myöhään pääsi sitten nukkumaan ja se näkyykin sitten tän päivän jaksamisessa, hieman väsy olo on kyllä. Töissä ollut kohtalaisen hiljaista paitsi mailien osalta ja illalla pitäisi vielä mennä jaksamaan vetää harkkoja, kyllä se siitä.

Tuo Morphoskin ilmestyi nyt ihan päivälläkin irkkiin joten siitä saa hieman seuraa kun näyttäisi aika paljon tekevän kotoota töitä muut teamikaverit. Tänään taas kauppareissut itselle ja kissalle ruokaa ja sitten selviikin loppuviikon.