IRC-Galleria

Harder.fi tuo teille jälleen Hard ON! bileet 13.3. Club Stylessä Malmilla. Soittamassa tietysti Harder.fi omat naamat hieman uudellakin värillä maustettuna. Täällä on hyvä hakea alkuvauhtia seuraavan päivän Angerfisteihin hieman kevyemmällä soundilla tai hakea kovempaa soundia illan tanssahteluihin kuin Armini.

Club Stylehän on aikaisemmin tullut tutuksi jo Club Dimensionin järjestämistä bileistä sekä Harder.fi DoubleBD bileistä. Paikka on helppojen ja nopeiden kulkuyhteyksien päässä vaikkapa helsingin keskustasta, junalla Malmille kestää noin 15minuuttia ja paikka on aivan juna-aseman vieressä.

Sisään 5eur + Narikka.

Illan lineup:

Rikkonaisista biiteistä, rummusta ja bassosta vastaa RHINO jonka ensi esiintyminen kyseisellä nimellä ja genrellä sattui näihin bileisiin. Tarkat ihmiset saattavat huomata että RHINOn takana piileskelee hieman tutumpi nimi Jnks.

Jka tulee tuttuun tapaansa tarjoilemaan hard trancea englannin perukoilta energiseen tyyliinsä.

Radiotapahtumistamme tutuksikin tullut hyperaktiivinen xl8r lennättää mixerin nuppeja tällä kertaa vauhdikaan saastaisen Hard NRG narinasoundin kera.

Alusta asti mukana paukuttanut Syntse tarjoilee tuttuun tyyliinsä hardstyleä lecan ystäville.

Ozma joka on harder.fi kautta tullut tunnetuksi Eurobeat soitteluistaan hyppää tänään soitinten taakse hieman erilaisella energisellä menolla, luvassa siis iloisempaa NRG:tä ja Hard Trancea.

Traba on vielä tuntematon näky dekkien takana bileissä mutta harder.fi radiossa kuultu sitäkin useammin. Tällä kertaa hän tarjoilee meille Happy Hardcorea.

Klubituksessa: http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=16794
Harder.fi tuo teille tupla synttärikemut jossa sankareina ovat Jka ja Zeppis.

Musiikista vastaa monet kovemman linjan DJt rankalla kädellä.

* Sasha F (Millennium, Next Chapter, Mythica)
* Waily (Mayhem, Terrorcraft)
* Jka (Harder.fi)
* Cultist
* Xl8r (Harder.fi)
* Jayvee (Harder.fi, Supercharged, PaineRecords, Pressure Club)
* Syntse (Harder.fi)
* Therapist (Distortion)

Bilepaikkana toimii Malmilla sijaitseva Club Style (http://www.clubstyle.fi) joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm. paikallisjuna-asema aivan vieressä. Kyseisessä paikassa on järjestetty aikaisemmin mm. Club Dimension synttäri bileet.

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=16428
"Joulu on taas, Joulu on taas..."

Niin...on taas tullut aika juhlistaa tätä ihanaa jokavuotista ilosanomaa, ja mikäpä olisikaan parempi tapa jouluhulabaloon aloittamiselle kun pikkujoulut aitoon Distortion tyyliin. Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta lupaamme infernaalisen illanvieton hyvässä ja viihtyisässä seurassa. Paikalla on nimekäs kaarti soittajia ja baari on varustettu runsain määrin asianmukaisia nesteitä suopealla hinnalla höystettynä. Kaikki tämä vain jotta startti stressaavaan joulukuuhun olisi mahdollisimman viihdyttävä. Tule siis paikalle 29.11 toteamaan millaista puuroa on Distortionin pojat tällä erää keittäneet!

P.S. Täältä saa takuulla kaikki PIPARIA!


Timetable:

21:00 - 22:00 Gohai b2b Kriss G [Techno]
22:00 - 23:00 Syntse [Hard Trance / Freeform]
23:00 - 00:00 Efialtes b2b Matzart [Hardstyle]
00:00 - 00:30 Waily -LIVE- [Hardcore]
00:30 - 01:30 Sasha F b2b Therapist [Hardcore]
Harder.fi kollektiivi tullaan näkemään seuraavan kerran 22.11. SÄDE Presents TOKYO UNDERGROUND tapahtumassa. Omalta osaltamme toimitamme paikalle koko kaartimme (lukuunottamatta ikävä kyllä JKA:ta, jota valtiollinen palvelus pidättelee tänä viikonloppuna) soittamaan yläkerran baarin stagelle. Paikalla siis omasta edustuksestamme Syntse, JayVee, J7, Xelfer, Ozma OJ ja xl8r, joten musiikin kirjo vaihtelee taas tututtuun tapaan eurobeatista hardcoreen. JKA:ta paikkaamaan pyydystimme Tampereelta edustuksen Koneradio possesta, heitä paikalla edustaa Decion.

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=15749

4.10. Club Infinity @ Be Happy / EspooTorstai 28.08.2008 12:35

Kyseinen keikka peruttiin :( Ravintelin toimesta koska ei saanut aukioloa 04:ään
Näin se homma jatkuu eli taas on suunnitelmissa uudet bileet ja homma rupee olemaan aika valmista jälleen hyvissä ajoin. Tällä kertaa suuntaammekin sitten Tampereelle porukalla ja annetaan paukkua. Mukana myös chillimpää menoa siitä pitäville.

Soittajina hardilla puolella on J7, Jayvee, Xl8r, Syntse, Ozma, Xelfer, Jka, OJ.

Ja jälkitunnelmiaMaanantai 30.06.2008 17:54

Noniin jälkitunnelmia kun Turkureissu on takana.

Elikkäs Turkuun mentiin jo keskiviikkona suuntana International Poomse Seminar ja aiheesta treenattiinkin sitten Ke 6h, To 5.5h, Pe 3h jonka jälkeen jatkettiin International Taekwondo Festival merkeissä Sunnuntaihin saakka, jossa tuli myöskin muutamat tunnit treenailtua.

Lauantaina oli tietysti meidän Hard ON! bileet S-Osisksessa jotka menivät yli odotusten, pieniä ongelmia havaittiin ennen bileitä mutta bileissä kaikki toimi kuitenkin suht hyvin, parantamista jäi muutamissa asioissa mutta nämä on enemmänkin mukavuus factorilla. Soittajilla näytti olevan erittäin hauskaa sekä paikalle saapuneet bilettäjätkin näyttivät nauttivan olostaan. Kaikenkaikkiaan hyvät fiilikset jäi ja näillä näkymin lisää on luvassa.
Joo-o, pallo pistettiin vierimään Xelferin toimesta ja sehän kimmokkeen ottikin ja noin viikonlopun aikana päätettiin järjestää Turkuun hardi bileet ja homma on hyvinkin pitkälle suunniteltu ja valmista vain bilettäjät puuttuu tai no sen näkee sitten kesäkuun lopussa Turussa.

Aika: 28.6.08 21:00 - 02:00
Paikka: S-Osis / Turku / Rehtorinpellonkatu 4-6 B
Hinta: 3eur + narikka

Soittajat:

Jayvee [hard house]
Ozma [eurobeat]
Syntse [hardstyle]
Xelfer [freeform/hhc]
xl8r [gabber/j-core/speedcore]

joo-oLauantai 05.04.2008 23:51

Paremminkin ois voinut mennä mut ei sitä aina voiteta... :) eiköhän se ihan hyvin menny mut itse kun on niin perfectionisti niin tuntu et ois ollu parannettavaa paljon...

Noh nyt sitten vähän juomaa päähän ja Club Dimensioniin kattoo miten ne starat sen tekee.

Jaah laitetaas jotain tännekkin vaihteeksiKeskiviikko 19.12.2007 11:25

Mene Wikipedian nettisivuille http://www.wikipedia.fi ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää ja kolme kuolemaa.

29. syyskuuta

Tapahtumia:
- 48 eaa. – Egyptin faarao Ptolemaios XIII surmasi Pompeiuksen Egyptissä.
- 855 – Benedictus III valittiin paaviksi.
- 1994 – Torpin panttivankikriisi Norjassa päättyi, kun poliisin erikoisjoukot ampuivat toisen kaappaajista ja vangitsivat toisen.

Syntyneitä:
- 106 eaa. – Pompeius, Rooman konsuli
- 1935 – Jerry Lee Lewis, yhdysvaltalainen rock-muusikko
- 1985 – Daniel Pedrosa, espanjalainen ratamoottoripyöräilijä (maailmanmestari)

Kuolleita:
- 48 eaa. – Pompeius, Rooman konsuli (tää jätkähän dikkaa tästä päivästä selkeesti syntyi ja surmattiin)
- 1560 – Kustaa Vaasa, Ruotsin kuningas
- 1943 – Martta Koskinen, suomalainen ompelija ja kommunisti (viimeinen Suomessa teloitettu nainen)