IRC-Galleria

Ja tämäkin sitten...Torstai 23.02.2006 12:10

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Risto
2. Ride
3. Ripa

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. Syntse
2. Brat
3. Mörkö (muistaakseni)

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. luonteeni
2. ulkonäkö
3. tasapainoisuus

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. venyvyys
2. finnit (kun niitä on)
3. pystyn satuttamaan pahasti kun oikeasti suutun

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. Tulipalo
2. Kuolema
3. Jotta läheiselle tapahtuu jotain

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. Työ
2. Ruoka
3. Vapaa-aika

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. Sininen paita
2. Mustat housut
3. Mustat alkkarit ja sukat

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. DJ Proteus (vaikkei mikään bändi olekkaan)
2. Alek Száhala
3. Nomic, Pain on Creation, Carbon Based, Lab-4, äh näit on liikaa

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. Pidän työstäni
2. Kuntoilen aktiivisesti
3. osaan kaikki taekwondon liikesarjat

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. kasvot
2. koko
3. luonne

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. taekwondo
2. irc
3. xbox

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. Mennä kotiin lepäämään
2. treenata
3. hoitaa hommat pois

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. asiantuntija
2. kehittäjä
3. valvoja

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA: (joskus)
1. Korea
2. Hawaji
3. Välimeri

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Kimmo
2. Susanna
3. Valeria

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. Oma asunto mieluiten omakotitalo
2. Nähdä maailmaa vieläkin enemmän
3. saada lapsia

Haaste, vihatKeskiviikko 15.02.2006 11:26

HAASTE!!!

Paljastan 5 asiaa joita vihaan ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:
(Eivät ole välttämättä tärkeysjärjestyksessä)

1.Valehtelua

2.Epätietoa

3.Turvattomuutta

4.Kaksinaamaisuutta

5.Tylsyyttä

Haastan

Viisi ensimmäistä jotka lukevat tämän eikä ole vielä tehnyt

Haaste, pelotKeskiviikko 15.02.2006 11:26

5 asiaa joita pelkään..`


1.Tulipaloa

2.Kuolemaa

3.Kidutusta

4.Jotta läheisille tapahtuu jotain kamalaa

5.Että saan näitä lisää

Ja mä haastan.

Viisi ensimmäistä jotka lukevat tämän eikä ole vielä tehnyt

Haaste, vaatteetKeskiviikko 15.02.2006 11:26

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

.: vaatteet? :.

Harmaat sukat, sandaalit, ruskeahkot reisitaskuhousut, valkoinen pitkähihainen paita

Ja mä haastan

Viisi ensimmäistä jotka lukevat tämän eikä ole vielä tehnyt

Kiitti Redi^Perjantai 03.02.2006 12:43

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.

Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).

Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Tykästyn rutiineihin. Teen aamulla aina asiat samalla tavalla ja samassa järjestyksessä. Jos en tee niin unohdan varmasti jotain.

2. Pesen astiat heti syömisen jälkeen kuumalla vedellä.

3. Matkin Donkeytä Shrek 2 elokuvasta

4. Yritän vääntää vitsiä asiasta kuin asiasta oli tilanne sitten kuinka vakava tahansa.

5. Kahvikuppi on pyhä esine, sitä ei pestä kuin korkeintaan kerran puolessa vuodessa. Lisää makua, kahvi mustana.

(Aika lameita, ehkä muokataan kun keksin parempia)

Ja uhrini ovat :

Nonna84
Morphos
polli822
Shar-lian
Mani

jolla auki on suuKeskiviikko 30.11.2005 13:47

Joo-oh ei mitään erikoisempia taas ollut joten kirjoittaminen ollut vähän vähemmällä. Maanantaina ei tarvinnut vedellä treenejä kun treenaajia oli niin vähän. Katti vaan riehuu entistä enemmän kokoajan sillä tuntuu nyt riittävän energiaa paljon enemmän kuin aikaisemmin ja ihan kokoajan pitää leikkiä. Oli kuulema toistamiseen polttanut myös kulmakarvojaan kynttilässä, höpsö. No eiköhän tuo opi.

Tiistaina olikin sitten treenit ja pääs treenaan. Hyvät treenit oli vaikkain tällä kertaa meni vain hieman sääriluut mustelmille sekä vasen peukalo sitten oikeen kunnol kipeeksi ei voiken pysty tarttuu sen kanssa mihkään tai muutenkaan liikuttelemaan ilman et sattuis. Liikkuu kyllä hyvin jos vain sitä kipua hieman kestää ettei se poikki sentään ole. Sellaista se taekwondo voi olla. Meil oli ensin nyrkkiottelua, sitten siirryttiin askelotteluihin ja vielä tehtiin pumsea ja lopussa vielä taekwondo ottelua ylemmät yllättäen kaksi yhtävastaan joten paljon ei jääny kyttäilyille aikaa.

Bast eikun riehuu minkä tekee ja sitten jos hetken oot sitä huomioimatta niin alkaa kuulua 'miau'. Nyt on oppinut ihan itse (ilman lahkeista kiipeilyä) kiipeemään ruokapöydälle ja sinnehän on pakko sitten kokoajan yrittää kokoajan myös. Saa nähä missä vaiheessa oppii hyppäämään ruokapöydältä tiskipöydälle ja sitten se hupi vasta alkaakin. Johan tässä alkaa viikonlopun odottelukin pikkuhiljaa, toivottavasti peukku hieman paranee niin pääsee treenaileenkin.

vielä loisteessa kuunMaanantai 28.11.2005 11:54

Joo-o taas on hieman mennyt ettei oo tullu kirjoiteltua mutta taas sitä sitten täällä ollaan. Perjantai meni kyllä niin ettei huomannutkaan varsinkin ilta. Käytiin uusi Potteri katsomassa ja ihan hyvä oli mutta omasta mielestäni ainakin ehkä alkaa menee jo huonompaan suuntaan kuin aikaisemmat noh saa nähdä mitä seuraava tuo.

Lauantai olikin sitten kaikenlaista taas lähinnä kuitenkin kotihommia. Kaupassa käytiin malmilla. Ja siivottiinkin kotosalla vaihteeksti. Bast ei oiken tykkää pölynimurista, se nyt on hieman tottunut että makuuhuoneessa on turvassa kun sinne yleensä laitettu kun muuta kämppää ollaan siivottu, nyt aattelin pitää ovet auki et näkee mitä tapahtuu kun aikaisemmin sitten ollut ovet kiinni, peloissaanhan se pikkuinen oli kuin mikä. Sitten tuli aika imuroida makkari ja siirtää kissa muun kämpän puolelle, voi että sitä paniikkia kun sylissä kuljetin imurin ohi... mukavat muistot jäi sitten ranteisiin tuosta kiltistä teosta. Ja illalla tosiaan pääsi sitten saunomaankin. Tuli sitten ainakin yksi uusi Jackie Chan leffa katsottua myös lauantaina.

Sunnuntaina katsottiinkin sitten Starsky&Hutch. Sitten lähdin treeneihin ja Aikku lähti ostoksille itikseen. Treenien tuloksena varpaat taas kipeenä, melkein ehti parantua. Jalka muutenkin kipeenä ja illalla oli vielä turvonneena sekä sormi myös saanut tälliä. Ottelutreenit on kivoja varsinkin kun otellaan, voi huolella aina pitää sitten kuukauden treenitaukoja. Treeneistä tultua tilattiinkin pizzat ruuaksi ja lähdettiin mummolla käymään ja matkalla vietiin leffat pois. Mummolla ei kummosempia, juteltiin hieman jouluruuista yms. Sitten taas kotiin idolsia katselemaan ja irkkiin jutteleen broidin kanssa.

Bast oli illalla ihan mahdoton kauhea meno päällä ja kokoajan piti leikkiä ja sit ruvettiin jo kiinnostuun stereoiden sähköpiuhoistakin ja komentaa sai huolella. Uteliaana kattina piti myös mennä ihmettelemään pöydällä palavaa kynttilää, sillä seurauksella että seuraavaksi olikin kissalla kiharat kulmakarvat. Noh ehkei seuraavalla kerralla liian lähelle tulta nokkaansa tunge. CSI:ssä piti katsoa kun meidän suomen Peter Frantzen oli päässyt mukaan yhdeksi uhriksi, muuten en kyllä sarjaa seuraile. Siinä taisikin olla tuo viikonloppu pähkinän kuoressa.

latvassa puunPerjantai 25.11.2005 11:54

Jooh taas on menny hetki tässä ettei oo tullu kirjoitettua mutta eipä ole kummoisempia tapahtunutkaan. Keskiviikko meni aika kotioloissa ollessa ja Bastin kanssa leikkiessä joka kyllä jaksaa leikkiä minkä kerkee. Jahtaamisleikit on enemmän vaihtunut sellaisiin pureskeluleikkeihin, kaikkee pitää päästä pureskelemaan kokoajan. Talous ja WC paperirullan hylsyt on kovia vastustajia ja sitten kaikenmaailman tupsut mitä löytyy ja pitää sitä vähän yrittää varpaita ja sormiakin. Kyllä sille saa nauraa vähän väliä kun se hölmöilee ja kivaa on. Yritettiin keskiviikkona Aikun kans sylikkäin katella illalla elokuvaa kun Aikku ensin oli lettui paistellut (nam). Mutta eipä siitä paljon mitään tullut kun väsy iski sitten Aikkua ja enpä itsekkään pirteimmilläni ollut.

Torstaina tuli käytyä treeneissä, vaikkakin alkeiset olivat vuoromme ottaneet saimme kuitenkin mennä treenaamaan samoihin tiliohin. Aikun kanssa hieman treenailtiin perustekniikkaa, torjuntoja yms. Sitten hieman hosariottelua ja loppuun vielä hieman potkuja. Aika hyvin kehittyy ohjauksen alla mikä on vain hyvä juttu.

Ilta menikin sitten Aliaksen parissa jonka jälkeen nukkumaan. Tänään ois tarkoitus mennä Potteria kattomaan :) Viikonlopusta muuten ei kyllä tähän mennes ole tietoo että mitä sitä tekisi, mutta eiköhän se mene ihan vauhdilla kuten yleensä ja kohta taas on tylsä maanantai. Lauantaina pääsee saunomaan, ah rakastan saunomista.

olisiko ollut kello kuusKeskiviikko 23.11.2005 17:00

Jepjep. Eilinen ilta meni nopsaan. Broidikin tuli kyläileen samalla kun kävi täällä Helsingissä päin hoitamassa asioita. Pääsi näkemään Bastiakin vähän kasvaneena vaikka aika pieni se on vieläkin. Bast on pikkuhiljaa oppinut skitsoilemaan. Ensin kuuluu nopea purr, sitten lähtee hirvee ravi johonkin suuntaan ja jatketaan sinne tai sitten tehdään äkkikäännös jonnekkin ja sit pysähdytään ja ihmetellään. Aika hauskan näköistä tuo kyllä on. Hirvee puruhinkukin sillä eilen oli kokoajan piti päästä jotain puremaan ja joku oma leikki muutenkin menossa kun kaikki lelut oli pelottavia ja niitä piti säikkyä. Noh kaikkea hauskaa nuo pikkuiset keksivät.

Illalla vielä treeneissä jonne broidikin mukaan. Jännät treenit oli kun oltiin alkeiskurssin kanssa samaan aikaan suurin osa treenistä. Pääsi sitten hieman opastamaan alkeiskurssilaisiakin siinä ohessa.

Työpäivä tänään sitä normaalia luokkaa. Tiimikokouskin oli tuossa puolen päivän aikaan. Sain varattua auton huollon ja sellasta. Tänään pitäis jaksaa sitten pyykkiäkin hieman pestä. Noh jospa jätän tän sepostuksen sitten tähän.

kukko huusTiistai 22.11.2005 13:32

Jepulis, eilen töiden jälkeen Bast otti taas iloisesti vastaan väsyneen työstätulevan, tietysti pyörien jaloissa ja vaatien ruokaa kuten normaalistikkin. Sitten kun oli syöty leikittiinkin jonkin aikaa kunnes oli aika mennä treenejä vetämään. Olihan siellä pari harrastajaa enemmän kuin viimeksi ja ottelutreenejä tuli vedettyä. Illalla Bast oli hyvinkin riehakkaalla päällä taas ainakin jonkin aikaa mutta sitten väsähti Aikun kanssa kun leffaa katsottiin ja kun leffa loppui niin johan taas jaksettiin leikkiä kun pitäis nukkuun mennä. No kyllähän se rauhoittui kun kaikki olivat nukahtaneet.

Aamulla kun kello soitti niin Bast istuskelikin jo odottelemassa makkarin lattialla että jokos mulle ruokaa, osaa se sitten olla suloinen. Aattelin että ehtisin tällä kertaa hyvissä ajoin töihin ettei tarttis kauheesti ettiä parkkipaikkaa kun nuo parkkitalot on aika täynnä mutta mitä vielä, kun pääs reissuun niin varoitusvalo syttyi auton kojetaulussa merkkinä alhaisesta jarrunesteestä. Eikun Essolle pysähdys ja jarrunestettä ostamaan. Noh sai sitten etsiä pari kerrosta sitä parkkipaikkaa.

Muuten töissä onkin ollut sitten ihan mukavaa mutta kyllä noita pikkusia huonoja onneja alkaa tässä oleen jo ihan tarpeeksi lyhyelle ajalle. Kohta pääseekin jo ruokatauolle ja illalla sitten itse ihan treenaamaan.