IRC-Galleria

KESKUSTELUA KOULUSSA :)Maanantai 26.11.2007 19:44


-Minä olen tässä vähän ajatellut, että mitä jos tulisin sun viekkuun ens pe-la välisenä yönä niin menisimme sit yhdessä la kouluun?

-Tämä voisi hyvin käydä! Toivotaan, että näin tapahtuu. Se voisi olla oikein mukavaa ja hauskaa. Heh!

-No hyvä, että olet kanssani samaa mieltä tässä asiassa. Mutta muista, että pe pitää mennä aikaisin nukkumaan, että jaksaa sitten herätä aikaisin kouluun. Vaikka yömme ovat aina niin hikisiä ja rankkoja.

-Totta.. Olet aivan oikeassa! Kannattaa varmaan mennä nukkumaan jo viimeistään 21.00. Aamulla voisimme herätä ehkä n. 6.30 tai hieman myöhemmin. Keskustellaa nasiasta tarkemmin kun se päivä lähestyy.

-Kyllä! Totisesti! Minusta voisi kyllä sammuttaa valot 20.00 ja heräillä siinä 6.00 maissa. Sen jälkeen voisimme mennä yhdessä kylpyyn.

-Juu. Tuohan kuulostaa paremmalta! Miten en keksinytkään tuollaista! Voisimme laittaa vähän Hello Kitty -kylpyvaahtoa, mikä tuoksuu mansikalta. Se tuoksuu HERKULLISELTA! Paitsi siinä on yksi huono puoli. Kylpyammeemme tulppa ei pidä! Joten veden täytyy valua kokoajan ammeeseen.

-Vai mansikalta, mmm! oisimme vaikka liimata sen tulpan pikaliimalla, jos se vaikka sitten pitäisi, ja vähän jeesusteippiä päälle! Saanko minä sitten olla päällä?

-Hyvä idea! Tosin, mistä vesi sitten menee pois ammeesta? Se jäi vähän mietityttämään. Mutta eihän se ole pääasia. Et saa olla päällä, se ei ola mahdollista. Käymmekö aamupalalla Hesburgerissa?

-Voisimme vaikka tyhjentää ammeen kattilan avulla. Miksi se ei ole mahdollista? Hukkuisitko sinä? :( Hesburgerhan on hyvä idea, koulun jälkeen voisimme käydä välipalalla Kotipizzassa.

-Ok, tehdään näin. Siinä voi tosin kestää hetki. Voi olla että hukkuisin, en osaa sanoa. Voisin joutus pakokauhun valtaan, koska poden lievää ahdistuskamoa. Kotipizzaa, nam! Tilaan aamulla kerrosaterian ja koulun jälkeen Tropicana -pizzan. Illemmalla voisimme käydä Riossa tai Victoryssa. Voisimme toki myös hakea filmtownista hieman irtomakeisia.

-No ei se haittaa! Herätään sitten vaika 5.00. Hei tosi mainio ajatus! Minä ajattelin nauttia Hesburgerilla mega-aterian ja Kotipizzassa perhepizzan, niin kuin tapanani on. Mennään vain illemmalla käymään Riossa ja filmtownissa. Ostetaanko myös sipsejä?

-Ostetaan vain! Voisimme myös ostaa eri dippejä ja popcornia. Suklaakaan ei olisi pahitteeksi! tässä on kyllä vähän liian vähän syötävää, voi tulla kova nälkä! Voisimme valmistaa hieman ruokaa. Jos ottaisit rasvakeittimen mukaan? Ranskanperunoita voisi valmistaa. Jäätelökin sopisi ihanasti yhteiseen iltaamme.

-Juu, lisää vallan mainioita ajatuksia! Tietysti voin ottaa rasvakeittimen mukaan. Kai se reppuun mahtuu! Voisin myös ottaa mukaan pikkupakastimen minne laitan ranskalaisia ja jäätelöä. Voisimme leipoa vielä munkkeja.

-Hyvä idea! Käydään ostamassa minijääkaappi myös. Saadaan sinne vähän limonadia ja muita herkkuja. Mitäs muuta teemme? Mielestäni voisimme löhötä vain sohvalla ja nukkua ja kaikkea muuta mukavaa. Ei mitään lihaksia rasittavaa kuitenkaan..

-Ei tietenkään, voisimme vuokrata vaikka Teletapit. Mutta ei kerrota suunnitelmistamme kenellekkään, koska joku uuno oli sanonut MEITÄ MUKA lihaviksi! :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.