IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 22:15Katso kännykästäsi 5 viimeistä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten ystäviäsi tekemään samoin.

1. There are more than twenty angels in this world. Ten are peacefully sleeping on clouds. Nine are playing and one is reading his text at this moment. Send this message to ten of your friends, and someone you love will suprise you. Happy days. Dont break this - its working!

2. Moikka! Sun arviointisi olisi ma 29.5 klo 9.30-. olen sopinut asiasta Anun kanssa. Toni

3. Huomenta! Valitettavasti meidän pitää siirtää tämän päivän arviointipalaveria. Minulla on vatsa niin kipeä, että en kykene töihin. Menen aamusta lääkäriin ja palaan sen jälkeen, millaisella aikataululla parannun niin sovitaan uusi aika. Anteeksi vielä. T: Toni / ravintola huviretki

4. Hyvää yötä, löysää vyötä, avaa nappi, nosta tappi, kasta kärkeä, käytä järkeä... On kondoomi tärkeä! Laske tappi, sulje nappi, kiristä vyötä! Teit hyvää työtä.

5. Saanko sanoa sulle pari sanaa? Sä oot mulle tärkeä. Liian harvoin se sanotaan, vaikka sitä ajatellaan. Se on niin kaunis ja vaikea asia. Saanko sanoa sen sulle? Sä oot mulle tärkeä. Sitten liian myöhään vasta tajutaan, miten se sanotaan, miten ne sanat muodostetaan. Mä sanon nyt sulle: sä oot mulle tärkeä. Lähetä tämä viesti kavereillesi jotka ovat sinulle tärkeitä. Katsotaan mihin asti tämä viesti kulkee. Viesti lähtenyt Hämeenlinnasta 13.4.2006

Miten musta tuntuu et mul oli kaikkein pisimmät viestit just tos alussa? O.o :D

Haastan

Pamputtaja
MyrskyPilvi
Grinch
Ezzy^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.