IRC-Galleria

Koulu ohi.Lauantai 13.05.2006 19:08

Ja sitä juhlistettiin tyylikkäästi tietenkin. Mökki oli hieno ja naapurit mukavia. Iltaa voinee kuvailla "vauhdikkaaksi". Aamulla kuvakollaasin katselu tuntuu samalta kun...en keksi tähä mitään sopivaa, mut ei se siis kivaa oo. No se kuuluu asiaan. Tai no on se ihan hauskaa.

Koulu on siis ohi. Lokakuusta alkanut kouluvuosi on tuntunu ihan järkyttävän pitkältä, ja kaikennäköstä on sattuna ja tapahtunu. Siis tosi paljon kaikkee. On ollu reissua jos minkälaista. Kaikki päättyy lopulta aina siihen et lädiporukka tilittää ja spekuloi jossain kahviossa elämän kiemuroita. Mut sehän on just parasta.

On soinu tän päivän päässä se leevien kappale, missä lauletaan että "no, ehkä elämässä tarvitsee joskus selitellä itselleen - ja eritellä mielessään miksi kuviot on pielessä". No juu asiat vois olla kyllä paljon huonomminki.

Mutta joo, mä oon ollu aina sitä mieltä, et tälläsistäkin päivistä pitää nauttia. Siksipä lähden kunnon ruokailun jälkeen vähän chillaileen tonne uuteen kylpylään... heh heh vähän mä nauran tälle mun elämälle heh heh hee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.