IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Minä hero again! :DPerjantai 07.12.2007 18:23

Heeiii..!!! ette arvaa mitä tapahtu torstaina klo 20! Olin bussissa kaverinkaa. Päättärillä ku oltii poistumas dösäst, huomattii et joku mies makas lattial. Menin lähemmäks ja huomasin et sen pääst tuli verta! mä kysyin kuskilta et kantsisko soittaa ambulanssi? se sanoe t " ei ei!" sit se meni lähemmäs ja huomas et siltä vuos verta.. me meni itekki paniikkiin.. ja sano mulle " joo soita vaa"
Yeah! sit soitin.. se mies nous ylös.. sit poistu dösäst.. se kusi et tehny mitää.. puhelu kesti jotai 10 minsaa ainaki.. sit meiän piti venaa ambulanssii. sit nähtii ku vartijat kulki ohi ja pyydettii niit apuun. sit ambulanssi tuli.. ne kysy silt miehelt et lähteeks se mukaan malmin sairaalaan. se mies ei suosutnu.. joten ambulanssi ja ne vartijat vaa lähti.. mä ja mun frendikin sit lähettii :S
voi sitä miestä.. sil oli ihan sairaan iso haava takaraivos.. ois tarvinnu tikkei.. :S

What's next? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.