IRC-Galleria

TINTTA

TINTTA

Hei,olen teresa ja olen alkoholisti<3

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Meille POUTAkirja :)Keskiviikko 12.11.2008 18:11

Pöytäkirjassa lukee, että nainen on kulkenut VAROMATTOMASTI ohi suojatien ja ollut 2,03 promillen humalas..sillälailla!! poliisin mukaan jalankulkijan vika.

surullisempi isänpäivä.Maanantai 10.11.2008 01:32

Mä ja Jukka oltiin menossa espooseen ja sitä ennen piti käydä cittaris(joka ei olis muuten ollut edes auki), mutta tuli pikkunen este matkaan. Ajettiin virkkalas pimeällä tiellä, kunnes ihan yhtäkkiä auton eteen tuli nainen mustissa vaatteissa mustan koiran kanssa, Jukka paino jarrut pohjaan mut auto vaan liusu ja se nainen törmäs meiän autoon ja kuulu hirvee tömähdys, tuulilasi painu jukan puolelta sisään ja oli iha säleinä, ja nainen lensi tienreunaan , ojaan. Oltiin shokissa ja tultiin ulos autosta, paikalle sattu puoltuttu nuoripari, jotka soitti ambulanssin. Ihmisiä keräänty paikalle ja lopulta ambulanssi ja poliisikin tuli. Ennen sitä tuijotin vaan sitä naista jolta pulppusi verta suusta ja nainen piti ihmeellistä ääntä. Aloin shokissa itkee ja luulin että se kuoli. Koira vinku ja laski hätäpaskat, ja oli tietyst paniikissa myös. Kun ambulanssimiehet tuli, nainen pystyi puhumaan ja liikuttamaan käsiään, onneksi. Nainen vietiin sairaalahoitoon, enempää tietoa emme saa, koska emme ole lähiomaisia. Naisen mies tuli hakemaan koiran ja alkoi huutaa "päälle ajajan vikahan se on!" ja poliisi rauhoitteli tätä ja mies oli ilmeisesti ottanut jotain. Tosiasiassa nainen olisi voinut odottaa että auto menee ohi eikä ajatella että "kyllähän tästä kerkee mennä" koska ei tosissaan nähty naista kun vasta viime metreillä jolloin oli jo liian myöhästä. Siinä ei ollu edes suojatietä. Jos naisella olis ollu heijastin tai jotain olis auttanu. Poliisit kyseli meiltä vointia ja otti kaikki tiedot ylös, kuvas autoa jne. Soitti hinausauton ja sit ne heitti meiät Lohjan sairaalaan. Jukalla oli lasia silmissä ,jotka otettiin pois ja annettiin mukaan hoitovoidetta ja niissä on puudutusainetta.Jukan sormet oli haavoilla ja ne desinfioitiin. Mulle ei käyny mitään. Auto oli sisältä täynnä lasinsirua, luultavasti selvitään pelkästään tuulilasin vaihdolla. Ei luultavasti nukuta muutamaan yöhön. Sairaanhoitajat oli tosi ymmärtäväisiä ja sano että näin rankasta jutusta ei selvii ihan heti että meiän kannattais mennä sinne jos joku hätä tulee. Toivottavasti kukaan joka tämän on lukenu ei tuu hirveesti kyselee tapahtuneesta, koitetaan toipua kokoajan. Ollaan kunnossa. OLKAA VAROVAISIA LIIKENTEESSÄ.

Millon tiedät olevasi lihavaKeskiviikko 18.06.2008 20:35

-Rannalla maatessasi Greenpeacen aktivistit yrittävät sitkeästi työntää sinua takaisin mereen.
-Muistat edellisenä päivänä pukeneesi stringit, mutta et löydä niitä enää.
-Aamulla herätessäsi luulet nähneesi unta pikku välipalasta, mutta suussasi on kissankarvoja.
-Mielenosoittajat pyytävät sinua mellakka-aidaksi.
-Alusvaateostoksilla asioidessasi myyjä ohjaa sinut ystävällisesti Lainapeite-osastolle.
-Michelin pyytää sinua keulakuvakseen.
-Lentokoneessa sinut ohjataan lastiruuman puolelle.
-Japanilaisturistit näpsivät sinusta rulla tolkulla kuvia panoraamakameroillaan.
-Olet sammunut VR:n takapihalle ja herätessäsi olet täynnä graffiteja.
-Kaikki hissit menevät alaspäin.
-Kaupassa sopivia kenkiä etsiessäsi myyjä tuo lapion ja vaseliinia.
-Keittiönjakkara katoaa mystisesti istuuduttuasi siihen...

KerroppaTorstai 11.10.2007 02:12

Rakas _________,
Minä ____ sinua.
Sinulla on kiva ______.
Sinä teet minut _______.
Sinun pitäisi _______.
Jonain päivänä aion ______.
Sinä + minä = ________.
Jos näkisin sinut nyt minä __________.
Minä haluan ________ sinulle.
Rakentaisin _______ vain sinulle.
Jos saisin laulaa sinulle minkä tahansa laulun se olisi _________.
Voisimme __________ tähtien alla.
Rakkaudella,
_______________
(P.S. ______________.)

R.i.p koira <3Torstai 20.09.2007 15:28

19.9.07 meillä 8 vuotta olleen pikku Tapin sydän pysähtyi, lepää rauhassa kaveri.<3

SinulleSunnuntai 05.02.2006 20:46

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

« Uudemmat - Vanhemmat »