IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e

Blogi

« Uudemmat -

IltaaSunnuntai 14.12.2008 00:43


Ei ollu kiva herätä tänään.Anja oli sammunu kylppäriin oksennuksien kera...näyttää olleen tytööle maistuneen lihapullat männä viikolla...niitä siivoillessa mietin miten ton kantturan sais raahattua pihalle mahollisemman vähän huomiota herättämättä..
Kävi jo jätesäkki mielessä mut annoin olla ja soitin mittarin paikalle ja raahasin sen eukon pihalle..sn jalkeen ei oo mitään kuulunu..

Ei se antanu mistään suunnasta.mut meikä on onnellinen, koska siltä ois voinu saada vaikka rabiensin.Tai tuhkarokon.
Mut 80% Saarenmaasta se tykkäs...ja kuunneltiin James Brownia ja meikä työns käden sen villapaidan alle selkään..ei hyvältä tuntunu..karvoja tuntu olevan enemmän kun rottweilerissa...

Nyt vaan känni päälle ja uutta misua koukkuun!..

t:Taukki your friend

Armahda Allah!Perjantai 12.12.2008 20:49

Meikä taas kirjottelee päiväkirjaan.Rakas päiväkirja,tänään meikä aikoo vetää kalsarikännit ilman kalsareita.Kuues lasi Aberlour viskiä menossa ja vanha luokkakaveri lukiosta tulossa käymään.Anja.

Meikä on nähny viimeeks sen vanhojen tansseissa,en muista muuta ku ne sen hammasraudat ja karvaset kädet. Tuli oltua jo sen verran soossissa tansseissa että Anjakin näky kahtena.Ja kunnon pyöräytysten jälkeen jopa kolmena. Se tais voida pahoin ku meikä varmaan hais pontikalta ja pirtulta.Tuli edellisenä iltana käytyä vähän nappaamassa niin että huppu tutis..

Ahlgernin Maukka Liljendaalista oli siihen aikaan kylän kovin pontikan keittäjä.Siltä sai ilmaset satsit,eikä tarvinnu tehä muuta sen eteen ku käydä puhkomassa kumit yhen mulkun maajussin john deerestä!..niil oli jotain riitaa peltojen ojituksista..

Lohkeiskohan tänään?
Antaako Anja?
Ja mistä suunnasta?

Meikä kysyy ja yleisö vastaa!

Meikäl on uus bestis,BB nico tai joku sellanen,kuulemma julkkis ja ne oli puhunu meikästä jotain bb:ssä..
lÄhtisköhän se meikä nkans ryyppäämään joku kerta?

Pahvilaatikko täynnä ylläreitä 100-0Sunnuntai 07.09.2008 03:45

Vidulis mikä päivä taas...hei sori meikä ei oo kirjotellu mitän tänne päiväkirjaan,mut velvollisuudet on kutsunu 24/7...mukava nousuhumalka päällä rasvasin just john deeren laakerit ja nyt ansaittu ilta känni päälle 100-0!!...Kuka tähän pystyy??..siis kysyn: KUKA TÄHÄN PYSTYY!?!?!?..

Tilasin muuten saatana saksasta thomanilta bentonin putkivahvarin kahel nakil ja vitusti tyhjiä levyjä...arvatkaa mitä??...mukana tuli puolikas pullo viskiä ja joku erotiikkaleffamainos??...
Meikä luuli ettei siel thomanil ole mitään muuta kun musiikki vehkeitä mut se onkin samal vissiin viinakauppa..ja pornokauppa...meikä tilaa sielt seuraavaksi 10 lavaa lonkeroa,jos sais vaikka kitaran kielet kaupanpäälliseksi...ja plekun....

Meikä on tuleva liljendaalin roy hodgson!..

KÄNNI PÄÄLLE KAKARAT!...t:taukki

Suomi 90 vuotta, meikä vähä vähemmän!Perjantai 07.12.2007 03:02

Meikä meinas unohtaa tän päiväkirjan linkin mut täällähän tää olikin.Samas paikas ku ennenkin.Suomi täytti vuosia vissii tänää.90 vuotta! helvetin paljon. mut ei kuiteskaan juuri mitään ku ajatellaan hirmuliskoja.
ei pitäis miettii näin paljo,näin myöhään,ja etenki näin päissään.
Kyl vituttais jos ei vois olla itsenäisiä tääl.joutuis käydä alkossakin jonkun venäläisen tai neuvostoliittolaisen valvonnassa jos oltais sota hävitty.Ei ois mitään omaa !

Meikä näki toissa yönä unta että olin rintamalla 100-0. Yritin heittää molotovin cocktailin ryssän tankin päälle, mut viime tinkas meikä huomas et kädes oliki täys muki ohrapirtelöö,ja join sen. sit meikä murjottii sinne vallihaudan pohjalle ku skarpparit ja kaikki ryhmänjohtajat tajus et vihollinen pääs läpi. Mut seki uni johtu varmaan kaverin allas bileistä edellisenä iltana.Pakko nostaa lasia papalle ja muille sotaSANKAREILLE!.

vedettiin kunnolla kuppia altaalla ja jasu päästi ureat altaasssa ja vesi värjäyty punaseks.meikä luuli et jasu vuotaa verta mut sitä vaan kusetti niin paljo

meikä kokeili siellä uutta etelä suomen ennätystä:
ruutallinen nuuskaa huuleen,suu täyteen viskiä, ja kuinka kauan kestän altaan pohjalla (Houm! syvyys 4metriiä!)
ei tuu meikästä Dragskviikkiin taistelusukeltajaa, sen verrsan paska aika tuli kellotettua.en ees kehtaa sanoa.
edellinen ennätys oli heiskasen Jukella, mut sitä ei voi meikään verrata ku sil oli pussinuuskaa!..Höntti!!

Hyvää vappuu kaikille !!Sunnuntai 06.05.2007 03:39

Nyt samppakaljat kuplimaan 24/7, meikää ei estä mikään 10+-0
tervveisin tussu tauno

pelottavat kalsarit 24/7Maanantai 02.04.2007 20:06

Huomenta kaikille meikän mussukoille..
Pakko kertoo viime yöstä, olin illal juhlistamas enon rantasaunan harjakaisia ja känniks sekin meni. Meikä oli kuulemma sekottanu ylijäämä sementtiä jauhoa suoraan säkistä enon boolimaljaan ja heittäny näön vuoks pari mansikkaa pinnalle kellumaan...hah hah, onneks kukaan ei kereny maistamaan!..tai siis kerkes meikä mut en kuulemma paljoo!...jasun kaverit raahas meikän savusaunaan "jäähylle".sit ku heräsin ni naama oli musta ku george harrison...onnek se sauna ei ollu päällä, oliskohan meiksi palannu tai sulannu hengiltä?..en varmaan, ku olin vetäny keittoa niin paljon, että meikä ei ois ikinä kuivunu sinne.

Tää aamu oli meikälle ihan järkytys kun työnsin lärvin peiton alle. siellä näky tähtitaivas.
Mitä vittua, meikä ihmetteli...ainiin, meiksihän hokas siinä että jasu osti viime kesänä meikälle synttärilahjaks sellaset pimeessä hohtavat kalsarit!...ne olikin ne. .. meikä oli ihan varma jo että oon kunnon kännäilyn päätteeks matkalla rapusumun toiselle puolelle pois täältä meiän aurinkoradalta ainaki monen tuhannen kilsan päähän..

mut miks meikän kaveri ostaa meikälle kalsarit?...onkohan se niitä homo poikia?
Häiritsee vaan saatanasti kun siel näky lentävän sattelitti.

Nyt vois taas kaivaa puhelinluettelon esille ja vähä pilailla ihmisten kustannuksel, nimittän soitella vaan johonki numeroon ja sanoo, et <"teiän talo palaa 100-0!...hahh, aika kiva leikki näin pohjien oton ajaksi...

t.:tauno the kuuraketti

Päivä pulkas 24/7Lauantai 13.01.2007 01:31

ei hyvältä vaikuttanu tää päivä, vituiks mäni kun vapaussota.

oli taas päivä.Sunnuntai 10.12.2006 00:56

Moro!

Meikä just ottanu olutta täs illal 100-0,, ja olin tos aiemmin porvoos tänää käymäs, no siel oli taas näitä tyyppejä, kun meikä ei saa nykyää enää rauhas mennä mihinkää. (ei siin mitää pahaa, meikä tikkaa 100-0 et porukkaa tulee pyytelee nimmareita ja heittämää läppää, mut rahan vonkaajat vituttaa et niille mielellää heittää sen 20€ kätee ja käskee painuu 24/7 suksilla nairobiin Kenian valtakuntaan kattomaa tikanheiton MM kisoi) Jotkut nuoret jannut kaks jätkää ja hehkee mimmi tuli pyytelee nimmareita, no meikäl oli nälkä kun pienel hevosel, kun olin otellu aamusta pelkkii väkeviä ja tuntu et alkaa meikää heikottaa, niin meikä sit sano niille et perkele, tuleks teikät meikän kanssa syömää et meikä tarjoo teikille syömät ja juomat. No ne oli ihan innossaa kun mentii sitte siintä Sevillaa vetämää safkat naamarii... heh ne jätkät otti tietysti kalleimmat annokset jotaa pippuri härkää ja grillipihviä, kun meikäkii otti ja se mimmi veti jotain miedompaa kanasalaattia tms. kalkkunaa. Meikä nappas pullon Vina Pomaalia pöytää ja hörpin sen naamarii ja ne jäbät otti kanssa jonkuu oluen se mimmi sai tyytyä mehuveteen, koska pyysin siltä paperit ja se oli alaikänen. Ne oli kuitenkii ihan onnessaa vilpittömästi ja meikä sai nauraa niiden jutuille 24/7 ...et tällänen päivä oli meikälle, ei sillee mitää hauskaa, mut meikälle tuli hyvä mieli taas as always. Kyl täytyy sanoo meikän että nuorissa on tän maan tulevaisuus ja jos ne kuitenkii on näin hyvää sakkia niin hyvin meil tääl kotimaas menee.

Mut joo, nyt meikä vetää viel parit bisset naamaa ja lähen varailee lippuja höyhensaarille kiholan hästenssin matkatoimistosta.

Plaataan!

taukki okei, kaikki okeiSunnuntai 03.12.2006 22:13

Ei vit*u! ...muistin yhen ihan ykkös jutun! Meikä kertoo sen kohta mut meikä valottaa ensin mist muistin sen:

Söin eilen illal 1,5 kiloa tomaatteja ja melkein puolikkaan jättipurkin Royal pepperoneja illalla kun kattelin maailmojen sotaa DVDltä. Eilisestä loppuillasta meikäl on ollu pakki sekasin koko tän päivän, varpusparvi on lentänny päin posliinia noin 10 kertaa ja meikäst tuntuu et yhtää tipuu ei oo enää hengissä 24/7. oon kyl yrittäny korjailla vaivaa eri merkkisillä panimotuotteilla, mutta tuntuu et se on vaa pahentannu asiaa.Nyt meikä ymmärtää miltä kaivostyömiehistä tuntuu

No mut siihen juttuun... kelailin illalla et mitähän jos yöl en kännis herääkkää ja paskon vahingos housuu. No sit muistin:

Oltii kupil tos reilu vuos sit kavereitten kanssa stadissa. Yks "Kimmo" pokas jonkuu mimmin Studiolta. Kimmo oli aika naamat kun se oli juonnu (ja juottanu sitä muijaa) meikän piikkiin noin 350€ laskun. No sentää se pääs sen mimmin luokse punkkaamaan. No sit se heräs munasillaa joskus aamul muistipois 100-0 ja tajus et se oli paskonnu lakanoihin. Se tajus et se muija nukku alasti viel sikeesti, sit Kimmol sytty lamppu pääs. Se hyppäs sängyst helvettii ja meni pesee savet pois reisistää, sit se veti bokserit päälleen ja vaihto ovelasti peitot sen muijan kanssa. Se muija veti vaa sikeitä ja Kimmo siirs sitä mimmii sen paskasen lakanan päälle. No sit kun se muija oli aseteltu sen vahingon päälle ja lavastettu syylliseksi, kimmo meni sen muijan vieree "nukkumaa". Sit se oli kääntyilly ihan sikanaa siin sängyl sillee et se muija oli lopunperin heränny, ja kimmo oli viel nukkuvinaa. Sit se muija oli menny ihan saakelin noloks ja ihan paniikis melkee itkenny ja sanonnu et silt oli käynny vahinko, kimmo oli ollu sille ihan tietämättömänä ja diplomaattisena, et "ei se mitää, ihan oikeesti ei haittaa". Se muija oli ollu ihan sika nolona ja pyyelly anteeksi ja sillee..Kyl meikää taas naurattaa 100-0, hyvä että muistin ton.

[Ei aihetta]Lauantai 18.11.2006 17:13

"Kiholan pojalla ooli taalo hiiala hiiala hoi
Siellä se puristeli mimmeejänsä seekä viinaa joi
Röh röh siellä ja alahan jo niellä, hiiala hiiala hoi"

Halloo kaiki juopot tai muuten vaan mukavat galleristit, meikä tääl kisakunnossa yhes pohjosen laskettelu mäes. en kerro missä ettette tuu 100-0 laittamaan tervaa meikän atomicceihin..
helvetin hyväähyvää irish coffeeta koht mäkeen
« Uudemmat -