IRC-Galleria

Taantunut^Naali

Taantunut^Naali

Kapteeni Räjähdys
tutustuminen Tuhon Pelkoon:

Monet tuolla ulkona miettivät, mikä se Tuhon Pelko on. Tuhon Pelko kertoo ihmisestä ja tämän prosessointikyvystä. Itseasiassa jos olet taitava prosessoija, ei tule lainkaan tuhon pelkoa. mutta puhutaan myöhemmin lisää prosessoinnista. Tuhon Pelko on asia joka johtaa yltiötuhoon, mutta puhutaanpa myöhemmin yltiötuhosta.

Tuhon Pelko koostuu kahdesta asiasta: TUHOSTA ja PELOSTA.
TUHO voi olla mikä tahansa asia maailmassa, mikä ei ole mennyt suunnitelmien mukaan.
Aloittakaamme opastus esimerkkien kautta, sehän on hyvä tapa, näettehän.: Olet piknikillä ja nautit patonkia. Ei ole vielä Tuhon Pelkoa havaittavissa. Kohta, aivan yhtäkkiä vahingossa tönäiset kyynärpäälläsi eväskoria voimalla, joka aiheuttaa eväskorin kellahtamisen nurin ja kurkkusalaatti valuu maahan. On tapahtunut nimenomainen TUHO. Nyt, kaikki avaimet ovat hallussasi joiden kanssa tallustat PROSESSOINNIN maailmassa ja koitat estää Tuhon PELON. Tuhoa ei voi enää estää. Kuten huomaatte, Tuhon ei tarvitse olla ydinkärjen epätoivottu räjähtäminen keittiössä kesken tonnikalavoileipien paahtamisen uunissa, vaan se voi olla vaikka se kurkkusalaatin epätoivottu menettäminen.

Prosessointi:

Prosessointi on mielessä Tuhon laadun käsittelemistä. Jokaisella ihmisellä on erilainen PROSESSOINTIaivotumake, joka määrittelee kulloisenkin Tuhon laadun erilailla ihmisille. Toisille jokin yksittäinen TUHO voi olla aivan ylitsepääsemättömän PROSESSOITAVA. Toiselle tuo sama tuho voi olla niin helposti prosessoitava ettei ole minkäänlaista pelkoa Tuhon Pelolle. Jatkakaamme edellistä esimerkkiä käyttäen koehenkilö Teppoa ja Rikua:
Kuvitellaan että Tepolla on parempi PROSESSOINTIaivotumake ja pärjää nimenomaisessa esimerkissä paremmin. Teppo huomaa nurmikolla kurkkusalaatin. Nyt hänen mielessä alkaa PROSESSOINTI Tuhon laadusta. Teppo vain toteaakin että "no vittu, ei tollasilla haisevilla pirkan ripulisalaateilla ois tehnytkään hevon persettä". PROSESSOINTI oli täydellinen eikä tullut tuhon pelkoa.
Riku saattaa huonomman aivotumakkeensa ansiosta epäonnistua prosessoinnissa Tuhon Pelkoa vastaan. Hänen Prosessointinsa saattaa olla tasoa "Ei! apua! Palokunta! *laattaus pahoinvoinnista* Tee ees jotain Teppo!" Paniikki viestii aina Tuhon Pelosta. Oleellista on, että henkilö joka ei ole Tuhon Pelon vallassa on kyvykäs minimoimaan Tuhoa sen Pelon sijasta.

Prosessointia voi opetella. Parhaimmillaan se on tasoa "selvä.." Tuhosta riippumatta.

Lopullinen taso, Yltiö Tuho:

Jos Tuhon Pelko menee yli niin että Prosessointiaivotumake ei kestä, tapahtuu YLTIÖTUHO joka voi johtaa koomaan tai hengenmenetyksiin. Esimerkkihenkilö Riku kokee varmasti Yltiötuhon koska noinkin vähäisestä asiasta kuin Pirkan ripulikurkkusalaatti sai hänet laadukkaaseen Tuhon Pelkoon.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.