IRC-Galleria

Taika-Sieni

Taika-Sieni

Only cowards need friends to survive!

Blogi

- Vanhemmat »

JATKOA!Keskiviikko 16.05.2007 23:59

"mikä maininki?",sanoi toinen tytöistä iloisella äänellä. Laiva oli lipunut Vatukkasaaren rantaan. Päivä oli aurinkoinen ja paahtoleipäpussi melkein tyhjä. Mikä nyt eteen? Sieniä tietenkin metsästämään! Tytöt lähtivät melkein tyhjä paahtoleipäpussi kädessä kohti metsää sidottuaan veneen kiinni köydellä puuhun. Matka metsään meni nopeasti,sillä tytöt lauleskelivat matkalla Fröbelin palikoiden Sienilaulua.

Metsässä näkyi paljon tatteja. Tyttö joka ei ole tässä tarinassa vielä puhunut sieppasi kolme voitattia kouraansa. "hahaa!sainpas teidät! nyt joudutte pussiin! muahaha!" sanoi se tyttö,joka vielä äsken ei ollut puhunut mitään. Tyttö viskasi sienet nyt tyhjään paahtoleipäpussiin. Tyttö,joka
kyseli maininkeja oli syönyt paahtoleivän kantapalat,minkä takia pussi oli tyhjä.

Taikkis leikkii kirjailiaaaaaKeskiviikko 16.05.2007 20:24

"tytööt,aamupalalle",kuului huuto keittiöstä.Ääni kuului äidille. Tytöt eivät tulleet aamupalalle,koska he olivat karanneet yöllä veneilemään. Tytöt olivat ottaneet mukaansa paahtoleipäpussin ja isän mehun,jonka isä oli kätkenyt kellarin portaiden alle.

Tytöt tunsivat olonsa huteriksi. Johtuneeko siitä,että he olivat veneessä ja siitä, että he olivat juoneet isän mehun,joka osottautui mansikkalikööriksi,jonka isän sisko oli tuonut Virosta.

MINÄ OON PAAJANENSunnuntai 29.04.2007 00:22

Taikkis sanoo:
hohoo. Paajaset nauramas räkästä nauruu roihikan ostarilla :D
Taikkis sanoo:
mikä näky!

Joonas,oot viisain! <3Tiistai 03.04.2007 02:07

Salsa sanoo:
Jos musta tulee joskus bisnesmies, sano mua bisnesmies Boltan: niks.
Salsa sanoo:
Bisnesmies Bolton
- Vanhemmat »