IRC-Galleria

Absolutistiksiko?Maanantai 28.11.2005 01:23

Olipa sitten eilen Teemun serkkulikan polttarit. Etukäteen ajattelin, et voipi olla aika kauheaa yrittää pilkkuun asti olla baarissa selvin päin, vaikka muuten polttarit menisikin ihan nappiin. Ja niinhän ne kyl menivätkin! Mut meni baari-osuuskin kyl, yllätys yllätys. Vakaasti vois harkita alkoholin jättämistä pois elämästä ihan pysyvästi. Hullua. Mut näköjään pärjää ilmankin ihan yhtä hyvin, eikä tarttee mistään laskuhumalista kesken baari-illan kärsiä. (Noh, darrra oli kyl aamulla. Miun ei tarvitse kyl muuta tehdä, kun grillata makkaraa nuotion ääressä, ni seuraavana aamuna on paha olo, kun on saanut liikaa savua.)

Polttareiden alkuvaiheessa sattui muuten sillein hauskasti (EI se todellakaan ollut hauskaa!) et jouduttiin ylämäkeen sumppuun pakettiautolla, ku oli mäessä ajanut joku ojaan, ja hinuri oli siinä paikalla. Sit kun näytti et siitä vois jo päästä ohi, niin tokikaan ei meidän "tilataksi" lähtenyt liikkeelle, ja kaikki myö akat jouduttiin työntämään... Noh, kun oli siinä purkauduttu autosta, ni ykskaks hinausauto lähti vyörymään mäkeä alas (ei onneksi meitä päin) ja vyöryi suoraan kohti sitä ojaan ajanutta henkilöautoa! Hinurin kuski oli laittamassa autoonsa lumiketjuja siellä auton takapyörän takana, ja näytti ihan siltä, kun se olisi pompannut sieltä pystyyn, ja yrittänyt pidätellä sitä rekkaa (mut tais olla niin, että kuski vaan työntyi auton mukana hetken). Onneksi kuski kuitenkin heittäytyi pois rekan alta, niin ei itse jäänyt alle. Mut siitä henkilöautosta tuli kyl ihan rusina :(.

Tommi pärjäsi koko lauantain ja sunnuntainkin aina 11.30 asti (jolloin nää tuli minuu hakemaan) tosi hyvin isinsä kanssa, vaikka eivät olekaan paljolti viettäneet aikaa yhdessä. Tosin Tommi mökötti miulle melkein koko sunnuntain, mut kyl se nyt jo antoi miulle iltasuukon ja kaikkea. :D

Jokohan taas ois tärkeimmät tässä.. Ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.