IRC-Galleria

Raapustus.Torstai 01.12.2005 23:43

Huoh, viimeinkin koko kämppä siivottu. Nyt ei sit jouluna tartte enään niin panostaakkaan.

Mut joo, eilisestä miun oikeestaankin piti kirjoittaa, kun eilennä ei kerinnyt, ku oli niin paljon kaikkea. Koiraparka muunmuassa sai varmaankin kauheita traumoja, kun sen tarhan päälle tippui ihan järettömän kokoinen männynoksa, ja koko tarha meni ihan rusinaksi. Onneksi Jarru sentään tajusi pysyä sisällä kopissa, niin ei sille käynyt kuinkaan. Toisaalta, jos se olisi ulos uskaltautunut, niin ois kyllä päässyt ulos tarhastakin, kun ovi oli nimittäin romahduksen voimasta auennut :/ Aika tällä varmaan. Eikä edes itse oltu kotona. :( Sähköt on täällä temppuillu jo monta päivää, mut arvatakin sen kyl saattaa, ku tää on tämmöin pikkunen kyläpahanen, ja lunta on kaikki puut notkollaan, ja varmaan ainakin puol metriä maassakin.

Sit eilen tuli Tommille ensimmäinen kunnon verinen vahinkokin, kun kaatui mummolassa ja löi suunsa (ikenensä lähinnä) pöydänkulmaan.. Mut eipä ollut pitkä murhe se, oikein ihmettelin, et kui voi niin nopeasti toipua siitä.. mut taaperot on vissiin tottuneet siihen, ku kokoajan kuitenkin jotenkin koheltavat.

Niin ja tänään toki avattiin ensimmäiset luukut joulukalentereista, joita muuten on jo ihan liiaksi. Miun tehtäväkalenterissa luki:"ripusta joulutähti ikkunaan", ja niinpä sit ripustin. Tommi sai rusinoita ja viin, jaajaan ja ain kuvan (teletappien nimet Tommin kielellä) Ja kylläpä poika olikin pikään iloinen. Ihanaa kun pienistä näkee kuinka ne säteilevät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.