IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Pottatreenit.Tiistai 04.04.2006 13:39

Kohta meillä asuu yksi pieni sisäsiisti olento lisää tässä talossa, tai sitten ei. ;) Mut ainakin yritys on kova, ja hienosti edistyypi poika. Ja muutenkin poika itsenäistyy hienosti, kun nukkuu junnusängyssä omassa huoneessaan ja on niin polleeta poikaa. Isoveli-meininki, mikä on kyl ihan hyvä. Säilyis vaan nää kaikki jutut viel sit, ku pikkuipana syntyy. Vaan kai takapakkikin on ihan luonnollista.

Jospa purkais tunteitaan vaikka tänne.Torstai 16.02.2006 22:20

Paskaa, paskaa, paskaa. Vaikka kaikki onkin ihan täydellistä. Silti; paskaa. Tai ehkä ei, luulen vain. Ei ketään, ei mitään, ei missään, ei koskaan. Ja elämä valuu käsistä. Argh. Huh Huh. Huomenna on taas parempi päivä, uskon, mut riittääkö usko.. Isotkin ihmiset itkevät öisin, eivätkä vaan tuommoiset pikkuiset taaperot, niiku tuo miun pieni sammakonpoikanen.

Elämä hymyilköön! *käskee*

Netti toimii taas.Tiistai 31.01.2006 12:44

Olipa kyl mukava viettää aikaa nettipimennossa (tukiasema oli rikki, niin ei jaksanut työhuoneessa koneella istuskella). Sai jotain hommiakin kerrankin tehdyksi, ja nyt tää talokin alkaa jo melkein näyttää ihmisien asumukselta ;) Ehkä jatkossa vois panostaa ihAn tietoisesti netittömyyteen, niin olis itselläkin ehkä parempi olla.. ainakin sit joskus, kun vieroitusoireet kaikkoaa ;) Jospa sitä aloittais panostamisen vaikkapa heti.

Oiskohan taas aika kirjoitella.Keskiviikko 18.01.2006 13:43

Käytiin Tommin kanssa tänää ensimmäistä kertaa perhekerhossa, ja oli ihan mukavata. Onneksi Päivi ja Venla houkutteli meijät mukaan. Jos vaikka joskus oppisi näitä Hollolalaisia tuntemaan muitakin. Viikonloppu vietettiin mahataudissa, mikä ei kyl ollutkaan sit yhtään mukavaa. Mut täytyy sitä joskus olla kai epämukavaakin, että osaa sit arvostaa elämää. Ei kai täs sit muuta, viikonloppuna Vuokattiin juhlimaan mummon synttäreitä, saas nähdä et onko siel 50 astetta pakkasta, kun täälläkin kuitenkin oli tänään -20 :(

Jahas.Torstai 05.01.2006 13:20

Saapui sit kuriirifirman tuomana tää "pepsi"-läppis.. Tosin se taisi olla jo toissapäivänä, mut ei sille mitään voi, kun elämä on kiireistä, eikä kaikkea ehdi ajallaan. Mut hyvä läppäri on kyl, tai ainakin vielä olen sitä mieltä.

Eilen käytiin ostamassa lidlistä massiivimäntyinen lipasto tohon tupaan, ja se on kyl ihan vallan ihana. Täytynee kai yrittää metsästää viel toinenkin tommoinen, varsinkin ku oli halpa kuitenkin, ja aina tartteis ylimääräistä säilytystilaa :)

Vaan ei kai tässä sitten muuta merkittävää ole tapahtunutkaan sitten viime raapustelun. Joulu meni mukavasti ja pukkikin kävi ja Tommi sai paljon lahjoja, eikä pelännyt paljolti ollenkaan.. :] Lahjoista mainittakoon rattikelkka, ja semmoinen Nalle Puh-musiikkikirja, josta Tommi tykkää kovin :) Teletapit-dvd oli myös kova sana, koska mummolassa ei tavallisesti ole teletapit näkyny ja nyt sit näkyi :D

Jos taas jotain raapustais.Keskiviikko 14.12.2005 19:21

Tommilla oli viime yönä ensimmäinen pidempi itkukohtaus. Yleensä se on aina rauhottunut heti kun rupeaa laulamaan, tai viimisenä hätäkeinona menee silittelemään sitä, mut nyt ei. Ei sitten niin millään. Varmaan puoltoista tuntia ainakin vaan huusi ja huusi. Syliin jos otti, ni huuto lakkasi hetkeksi, mut sit se taaaas alkoi. Varmaan sil oli joku hätänä, kulmahampaat ehkä.. Mut ei se ennen ole noin tehnyt, ja toivottavasti ei tee vastasuudessakaan. Oli nimittäin niin kamalaa yöllä, kun itse ois vaan nukahtanut väkisin, mut sit taas heti heräsi itkuun kuitenkin. Huh. Mut joo, se siitä. Toivottavasti oli ohimenevä juttu kuitenkin.

Paistettiin tänään vallan herkullisia pipareita ja sämpylöitä ja vaikka mitä, ja Tommi kiltisti auttoi. Kyllä se on vaan kivaa, kun joulu tulla jolkottaa.......

Ja Tommi osaa melkein jo laulaa tiptap-laulunkin!! :D

Olipa viikko.Maanantai 12.12.2005 13:50

Tuli oltua porukoiden luona susirajalla nettipimennossa, ja huh huh, kun siellä tapahtuu.. Ei vois uskoa et siel on niin hurja meininki, kuin mitä on. :P Ei meinannut pää kestää mukana, kun jalat kipitti joka paikkaan ja kiire oli koko ajan. :/ Mut mukavasti meni kyllä viikko. Vanhoja kamuja tuli nähtyä ja vähän uudempiakin. Ja Hennan polttareissakin oli mukavaa. Mut yksi asia jäi viikosta hampaankoloon; Miksen mie ikinä osaa antaa hyviä elämänohjeita, semmoisia jotka kantaisivat elämässä eteenpäin.. Mut toivottavasti joskus vielä opin.

Viikon miete: Nykymaailmassa elämisen vaikeus on siinä, että se aivan liian helppoa.

Pepsit melkein myyty D:Lauantai 03.12.2005 01:16

Enää vain suunnilleen sata pulloa jäljellä. Aika järjetöntä. :) Tänään laiteltiin joulukoristuksia, ja nyt on talo jouluinen. Eikähän sitä olekaan enää ku 22 tms. päivää aattoon! :) Mut on tää kyl mukavaa, kun on kerrankin siistiä. Vois vaikka vieraita kutsua, kunhan vaan ois jotain ystejä, ketä kutsua voisi. :/ Mut se on kyl pieni murhe, kai sitä vois olla jotain isompiakin suruja. Tänään ei tapahtunut kummia, joten taidankin lopettaa tähän. =)

Raapustus.Torstai 01.12.2005 23:43

Huoh, viimeinkin koko kämppä siivottu. Nyt ei sit jouluna tartte enään niin panostaakkaan.

Mut joo, eilisestä miun oikeestaankin piti kirjoittaa, kun eilennä ei kerinnyt, ku oli niin paljon kaikkea. Koiraparka muunmuassa sai varmaankin kauheita traumoja, kun sen tarhan päälle tippui ihan järettömän kokoinen männynoksa, ja koko tarha meni ihan rusinaksi. Onneksi Jarru sentään tajusi pysyä sisällä kopissa, niin ei sille käynyt kuinkaan. Toisaalta, jos se olisi ulos uskaltautunut, niin ois kyllä päässyt ulos tarhastakin, kun ovi oli nimittäin romahduksen voimasta auennut :/ Aika tällä varmaan. Eikä edes itse oltu kotona. :( Sähköt on täällä temppuillu jo monta päivää, mut arvatakin sen kyl saattaa, ku tää on tämmöin pikkunen kyläpahanen, ja lunta on kaikki puut notkollaan, ja varmaan ainakin puol metriä maassakin.

Sit eilen tuli Tommille ensimmäinen kunnon verinen vahinkokin, kun kaatui mummolassa ja löi suunsa (ikenensä lähinnä) pöydänkulmaan.. Mut eipä ollut pitkä murhe se, oikein ihmettelin, et kui voi niin nopeasti toipua siitä.. mut taaperot on vissiin tottuneet siihen, ku kokoajan kuitenkin jotenkin koheltavat.

Niin ja tänään toki avattiin ensimmäiset luukut joulukalentereista, joita muuten on jo ihan liiaksi. Miun tehtäväkalenterissa luki:"ripusta joulutähti ikkunaan", ja niinpä sit ripustin. Tommi sai rusinoita ja viin, jaajaan ja ain kuvan (teletappien nimet Tommin kielellä) Ja kylläpä poika olikin pikään iloinen. Ihanaa kun pienistä näkee kuinka ne säteilevät.
Nyt on viimeisetkin etiketit pulloista irroiteltu, ja kaikki koodit naputeltu tilille. 1010 koodia tuli kaikkiaan, 6 koodia siis meni hukkaan (tai osassa pulloista oli tavalliset pepsi-etiketit ja osa koodeista oli muka jo käytetty). Aika urakka oli, mut ihan positiivisessa mielessä. Kerrankin tehtiin iltaisin jotain muuta, ku istuttiin tietokoneiden ääressä. Tulee varmaan ikävä tuota etikettien irroittelua :D Mut kaipa sitä tottuu elämään ilmankin ;)
« Uudemmat -