IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jos taas jotain raapustais.Keskiviikko 14.12.2005 19:21

Tommilla oli viime yönä ensimmäinen pidempi itkukohtaus. Yleensä se on aina rauhottunut heti kun rupeaa laulamaan, tai viimisenä hätäkeinona menee silittelemään sitä, mut nyt ei. Ei sitten niin millään. Varmaan puoltoista tuntia ainakin vaan huusi ja huusi. Syliin jos otti, ni huuto lakkasi hetkeksi, mut sit se taaaas alkoi. Varmaan sil oli joku hätänä, kulmahampaat ehkä.. Mut ei se ennen ole noin tehnyt, ja toivottavasti ei tee vastasuudessakaan. Oli nimittäin niin kamalaa yöllä, kun itse ois vaan nukahtanut väkisin, mut sit taas heti heräsi itkuun kuitenkin. Huh. Mut joo, se siitä. Toivottavasti oli ohimenevä juttu kuitenkin.

Paistettiin tänään vallan herkullisia pipareita ja sämpylöitä ja vaikka mitä, ja Tommi kiltisti auttoi. Kyllä se on vaan kivaa, kun joulu tulla jolkottaa.......

Ja Tommi osaa melkein jo laulaa tiptap-laulunkin!! :D

Olipa viikko.Maanantai 12.12.2005 13:50

Tuli oltua porukoiden luona susirajalla nettipimennossa, ja huh huh, kun siellä tapahtuu.. Ei vois uskoa et siel on niin hurja meininki, kuin mitä on. :P Ei meinannut pää kestää mukana, kun jalat kipitti joka paikkaan ja kiire oli koko ajan. :/ Mut mukavasti meni kyllä viikko. Vanhoja kamuja tuli nähtyä ja vähän uudempiakin. Ja Hennan polttareissakin oli mukavaa. Mut yksi asia jäi viikosta hampaankoloon; Miksen mie ikinä osaa antaa hyviä elämänohjeita, semmoisia jotka kantaisivat elämässä eteenpäin.. Mut toivottavasti joskus vielä opin.

Viikon miete: Nykymaailmassa elämisen vaikeus on siinä, että se aivan liian helppoa.

Pepsit melkein myyty D:Lauantai 03.12.2005 01:16

Enää vain suunnilleen sata pulloa jäljellä. Aika järjetöntä. :) Tänään laiteltiin joulukoristuksia, ja nyt on talo jouluinen. Eikähän sitä olekaan enää ku 22 tms. päivää aattoon! :) Mut on tää kyl mukavaa, kun on kerrankin siistiä. Vois vaikka vieraita kutsua, kunhan vaan ois jotain ystejä, ketä kutsua voisi. :/ Mut se on kyl pieni murhe, kai sitä vois olla jotain isompiakin suruja. Tänään ei tapahtunut kummia, joten taidankin lopettaa tähän. =)

Raapustus.Torstai 01.12.2005 23:43

Huoh, viimeinkin koko kämppä siivottu. Nyt ei sit jouluna tartte enään niin panostaakkaan.

Mut joo, eilisestä miun oikeestaankin piti kirjoittaa, kun eilennä ei kerinnyt, ku oli niin paljon kaikkea. Koiraparka muunmuassa sai varmaankin kauheita traumoja, kun sen tarhan päälle tippui ihan järettömän kokoinen männynoksa, ja koko tarha meni ihan rusinaksi. Onneksi Jarru sentään tajusi pysyä sisällä kopissa, niin ei sille käynyt kuinkaan. Toisaalta, jos se olisi ulos uskaltautunut, niin ois kyllä päässyt ulos tarhastakin, kun ovi oli nimittäin romahduksen voimasta auennut :/ Aika tällä varmaan. Eikä edes itse oltu kotona. :( Sähköt on täällä temppuillu jo monta päivää, mut arvatakin sen kyl saattaa, ku tää on tämmöin pikkunen kyläpahanen, ja lunta on kaikki puut notkollaan, ja varmaan ainakin puol metriä maassakin.

Sit eilen tuli Tommille ensimmäinen kunnon verinen vahinkokin, kun kaatui mummolassa ja löi suunsa (ikenensä lähinnä) pöydänkulmaan.. Mut eipä ollut pitkä murhe se, oikein ihmettelin, et kui voi niin nopeasti toipua siitä.. mut taaperot on vissiin tottuneet siihen, ku kokoajan kuitenkin jotenkin koheltavat.

Niin ja tänään toki avattiin ensimmäiset luukut joulukalentereista, joita muuten on jo ihan liiaksi. Miun tehtäväkalenterissa luki:"ripusta joulutähti ikkunaan", ja niinpä sit ripustin. Tommi sai rusinoita ja viin, jaajaan ja ain kuvan (teletappien nimet Tommin kielellä) Ja kylläpä poika olikin pikään iloinen. Ihanaa kun pienistä näkee kuinka ne säteilevät.
Nyt on viimeisetkin etiketit pulloista irroiteltu, ja kaikki koodit naputeltu tilille. 1010 koodia tuli kaikkiaan, 6 koodia siis meni hukkaan (tai osassa pulloista oli tavalliset pepsi-etiketit ja osa koodeista oli muka jo käytetty). Aika urakka oli, mut ihan positiivisessa mielessä. Kerrankin tehtiin iltaisin jotain muuta, ku istuttiin tietokoneiden ääressä. Tulee varmaan ikävä tuota etikettien irroittelua :D Mut kaipa sitä tottuu elämään ilmankin ;)

Ps.Maanantai 28.11.2005 01:24

Perjantaina muuten ostettiin sit tuhat pulloa pepsiä. Oli aika kova homma roudaamisessa, mut kerranhan sitä vaan eletään. ;D

Absolutistiksiko?Maanantai 28.11.2005 01:23

Olipa sitten eilen Teemun serkkulikan polttarit. Etukäteen ajattelin, et voipi olla aika kauheaa yrittää pilkkuun asti olla baarissa selvin päin, vaikka muuten polttarit menisikin ihan nappiin. Ja niinhän ne kyl menivätkin! Mut meni baari-osuuskin kyl, yllätys yllätys. Vakaasti vois harkita alkoholin jättämistä pois elämästä ihan pysyvästi. Hullua. Mut näköjään pärjää ilmankin ihan yhtä hyvin, eikä tarttee mistään laskuhumalista kesken baari-illan kärsiä. (Noh, darrra oli kyl aamulla. Miun ei tarvitse kyl muuta tehdä, kun grillata makkaraa nuotion ääressä, ni seuraavana aamuna on paha olo, kun on saanut liikaa savua.)

Polttareiden alkuvaiheessa sattui muuten sillein hauskasti (EI se todellakaan ollut hauskaa!) et jouduttiin ylämäkeen sumppuun pakettiautolla, ku oli mäessä ajanut joku ojaan, ja hinuri oli siinä paikalla. Sit kun näytti et siitä vois jo päästä ohi, niin tokikaan ei meidän "tilataksi" lähtenyt liikkeelle, ja kaikki myö akat jouduttiin työntämään... Noh, kun oli siinä purkauduttu autosta, ni ykskaks hinausauto lähti vyörymään mäkeä alas (ei onneksi meitä päin) ja vyöryi suoraan kohti sitä ojaan ajanutta henkilöautoa! Hinurin kuski oli laittamassa autoonsa lumiketjuja siellä auton takapyörän takana, ja näytti ihan siltä, kun se olisi pompannut sieltä pystyyn, ja yrittänyt pidätellä sitä rekkaa (mut tais olla niin, että kuski vaan työntyi auton mukana hetken). Onneksi kuski kuitenkin heittäytyi pois rekan alta, niin ei itse jäänyt alle. Mut siitä henkilöautosta tuli kyl ihan rusina :(.

Tommi pärjäsi koko lauantain ja sunnuntainkin aina 11.30 asti (jolloin nää tuli minuu hakemaan) tosi hyvin isinsä kanssa, vaikka eivät olekaan paljolti viettäneet aikaa yhdessä. Tosin Tommi mökötti miulle melkein koko sunnuntain, mut kyl se nyt jo antoi miulle iltasuukon ja kaikkea. :D

Jokohan taas ois tärkeimmät tässä.. Ehkä.

Paskaa.Tiistai 22.11.2005 21:16

Ääh, ei vois kauheampaa olla. Kokeilkaapa itte olla raskaana paikassa, jossa haisee ihan koko ajan paskalle. Olikin sit ukko sohassu eilen kultasuoneen, ja nyt sieltä kai sit vuotaa jotain paskavettä pihalle. Ukko-kulta kyllä väitti sit kiven kovaa sadevedeks, mut ei voi haista sadevesi näin pahalle.. Kuinkakohan kauan tätäkin hupia jatkuu. Oksennus meinaa tulla koko ajan. Meenpä siis vessaan taas vaihteeksi.

Kirjottais tännekin jotain.Maanantai 21.11.2005 19:26

Huuh, olipa makoisat päiväunet. Kyl tää kotiäitinä olo on vaan rankkaa puuhaa, vaik ei olekkaan ku yksi lapsi. Tosin taitaa minuu verottaa tuo toinenkin pikkuinen, joka tuol massussa köllii. Jouluaskareitakin pitäis varmaan kohta alkaa tekemään oikein urakalla, mut rouva vaan istuu netissä. No, mikäpä siinä, kun saa edes jotain näkyvää aikasiksi. Jos tää nyt yhtään missään näkyy.. Kuitenkin tuhoutuu koko doku ;D Ai niin, täällä muuten haisee paska ihan sikana. Ihmettelin aluks et mikä on, mut näköjään täs läppärin vieres oli keltaiset sivut auki kohdalta "lokahuoltoa".Eli paskamies on siis meillä vieraillut mitä luultavammin. ;P Mut nyt jotain muuta.
- Vanhemmat »