IRC-Galleria

Take

Take

Good luck have fun vittu

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.10.2006 20:35

Rakas junttipoikani

Kirjoitan tämän kirjeen hyvin hitaasti, koska tiedän että et osaa lukea kovin nopeasti. Emme asu enää siinä samassa paikassa kuin silloin kun sinä läksit kotoa. Isäsi luki lehdestä että useimmat onnettomuudet sattuvat 30 km:n säteeellä kotoa, niinpä muutimme muualle.

En voi lähettää sinulle uutta osoitetta koska se tamperelaisperhe, joka asui täällä ennen, vei osoitekilven mukanaan jotta heidän ei tarvitse muuttaa omaa osoitettaan.

Tämä asunto on oikein mukava. Täällä on pesukonekin. En ole ihan varma toimiiko se kunnolla. Viime viikolla laitoin pyykit koneeseen ja vedin nupista enkä ole nähnyt pyykkejä sen koommin.

Sää ei ole täällä ollenkaan hullumpi. Viime viikolla satoi kaksi kertaa, ensin satoi kolme päivää ja toisella kerralla neljä.

Taavetti -setäsi sanoi että takki jonka pyysit lähettämään on nappeineen kauhean painava ja sen lähettäminen olisi tullut kovin kalliiksi. Leikkasimme napit irti ja laitoimme ne taskuihin. Takki on tulossa.

Jussilta jäi eilen auton avaimet auton sisään. Kerkesimme jo olla todella huolissamme koska kesti yli kaksi tuntia ennenkuin Jussi sai meidät ulos autosta.

Elli-siskosi sai eilen lapsen, en vielä tiedä onko se tyttö vai poika joten en tiedä oletko nyt setä vai täti. Lapsi näyttää ihan veljeltäsi.

Teuvo-setä putosi kiljutynnyriin pari viikkoa sitten. Häntä yritettiin kiskoa ylös mutta hän ei haluunut tulla pelastetuksi ja niinpä hän hukkui.
Ruumis poltettiin viime pyhänä eikä sitä saatu sammumaan ennenkuin palokunta kutsuttiin apuun.

Kolme entistä kaveriasi kuoli viime viikolla. Avolava-auto suistui jokeen ja upposi. Rauno ajoi ja hän pääsi ikkunasta turvaan mutta muut kaverit istuivat lavalla eivätkä saaneet perälautaa avattua.

Tämmöistä tasaista tänne kuuluu eikä mitään kummempia tapahdu kuten ei ennenkään.

Terveisin Äiti

PS. Minun piti laittaa vähän rahaa mukaan mutta kirjekuori oli jo kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.