IRC-Galleria

TallulahSmeagul

TallulahSmeagul

Merci Beaucoup
Kärsitkö sinä tästä? (inside vitsi, meän suku on hörhöjä täynnä)

Tolppas-syndrooma

Taudin kuvaus:
Tolppas-syndroomaan kuuluu epämääräistä naureskelua, itkeskelyä, tyyni olemus, sekopäiset ilmeet, satunnaiset raivopuuskat, väsymys, asioiden unohtelu (varhaisdementia), unettomuus, yhtäkkiset innostus kaudet jotain asiaa kohtaan, ”kaikkihyvinjookiitoskysymästä”-esitykset, turhanpäiväiset ”parannetaan maailmaa”- paasaukset, läheisilleen pakonomainen avautumisen tarve ja muuten vain sekopäisyys.
Taudin lievempi versio on BondenOy (oireyhtymä), jossa esiintyy enimmäkseen pakonomaista siivoamista ja lievää sekopäisyyttä.
Tolppas-syndrooman hieman vakavampi versio on McLarenOy, jossa tolppas-syndroomaa kärsivä ihminen kallistuu vääjäämättä alkoholisoitumisen puoleen, unohtaa välillä käyttäytyä kunnolla ja märisee turhanpäiväisiä asioita.

Taudin hoito:
Tautiin ei vielä ole keksitty parantavaa hoitoa, mutta apua voit saada Ensi-ja turvakoti Mummilasta, jonka jälkeen voit ottaa yhteyttä Terapeuttiin tai kokeilla erilaisia masennus-/mielialalääkkeitä. Ja jos unettomuus vaivaa ota pieni yömyssy tai hanki unilääkkeet. Näillä mennään.

Made by: DeviantBastard

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.