IRC-Galleria

Joulu tulee.. Are you ready? ;)Perjantai 02.12.2005 11:56


Hihii, ja taas hihii..
Pistin taas illalla kaikil lapsilleni, (hmmm.. missähän se lapsuuden raja menee, ikä 1-18v) joulukalenteripurkkiin karkkiloita, hii, sieltä he aamul ne löytävät..

Olen 'esimerkkivanhempi':
-Aamulla ensimmäiseksi karkkeja lystikkäisiin mutrunaamoihin ja kyl ne siitä sit siliää puuroa syömään.. ;)


Eskarilainen sai paperin koulusta, että heillä on koululaisten kanssa yhteinen itsenäisyyspäiväjuhla, joka ei vaadi toimenpiteitä vanhemmilta..

Itsenäisyys kuitenkin vaati toimenpiteitä, niin henkisesti kuin ruumiillisestikin isovanhemmiltamme, olisiko silloin liikaa vaadittu että edes hiukka juhlistaisi tämän kiireisen nykymenon keskellä..?


Joku sanoo että
"Hei kalkkis. nyt mennään yhdentyvään Eurooppaan ja rajat katoo ja on kaik sotilas-ja kauppa- ja rahaliitot.."

Minäpä kalkkiksen oikeudella sanonkin tähän että
"Hei nuija, ENTÄS SITTEN??"

En kuulu kirkkoon, en mihinkään järjestöön, enkä puolueeseen, eikä tarvitse, mutta olen saanut verotuloilla kustannetun koulutuksen, työkkärit, äitiysrahat, terveydenhuollon, lapsilisät, lasteni terveydenhoidon leikkauksineen, peruskoulut kouluruokailuineen ja oppikirjoineen ja vielä koulukyyditkin..
Valtiomuoto on taannut laein oikeuteni mielipiteeseen, äänestykseen, uskonnonvapauteen, työnhakuun, julkisiin kulkuneuvoihin, omaan kotiin, puolison valintaan, lasten tekoon ja lemmikkieläimiin..
Olen kiitollinen, että synnyin VAPAASEEN SUOMEEN!
Jos Suomi liittyy johonkin 'liittoon', niin se saa siitä ihan ITSE päättää, jos rajat häipyvät on sekin itsenäinen päätös itsenäiseltä maalta.

'..ei vaadi toimenpiteitä vanhemmilta..'
Minun, vapaan suomalaisen kotirouvan, lapset lähtivät kouluun pukeutuneena juhlavasti, jupisten, mutta silti arvokkaasti.. :)Ps. Ostettiin eilen vahvaa B-vitamiinia talven vastustuskykyä nostamaan ja vaik ihan vähän sitä otettiin, kuin kokeeksi näin alussa, niin jotenkin se aistiintuu kuin makuna vieläkin jossain aistimissa..?
Taitaapi ollakin melkoinen 'HEVOSKUURI' käynnistymässä. ;)


Muuten on valkenemassa ihanan rauhoittavan lumikylläinen talvipäivä nollan tuntumassa, eikä juuri nyt sada lunta, sitä vaan lepää suurina peitteinä lehtipuiden talvenpaljailla oksilla.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.