IRC-Galleria

Tamperkele

Tamperkele

P niinkuin Jaska.

Talented artistTiistai 26.02.2008 11:41

Ei mitään erikoista. Näin ehkä maailman parasta unta. Taistelin siinä jotain äijää vastaan jonkun talon katolla ja mulla oli mun pääkallosormukseni, mutta tällä kertaa se oli kromin sijasta veren värinen. Se sormus kuitenkin pystyi tekemään aika pitkälti ihan mitä vaan, kunhan sen sanoi sille. Taistelu sitä bossia vastaan kuitenkin oli aika hoocee ja päättyikin mitä huvittavimmalla tavalla, kun se ukkeli, jolla tuntu olevan samanlainen kyky kun sillä sormuksella, mutta niiq ihan itsestään lähtöisin, vetäs moottorisahan esiin ja koitti sahata sillä meikäläisen halki. Toivon siltä sormukselta moottorisahamiekkaa, eli siis miekkaa missä oli moottorisahan terä, ja me alettiin miekkaileen niillä sahoilla. Lopuks se ukko sai kuitenkin mut satimeen ja meinas sahata olkapäähäni, mutta nokkelana pokkelana toivoinkin ensin haarniskaa ja sitten heti perään moottorisahan kestävää haarniskaa. Sitten vaan annoin sen sahata ja löin sitä sillä omalla miekallani mahaan. LISKODISKO.

np: Silent Hill 4 - The Room (koska tolla äksbawksilla toimii nää xbox ygösenki pelit, nii ajattelin ostaa ton kun kympillä sai)

p.s. niin tosiaan, nyt se myytti että kanakkkunen tulis vaan suvin kanssa on murrettu. koska olin sen kanssa baarissa ja ei ollu mitää krapulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.