IRC-Galleria

Tanza-

Tanza-

©♥☆™♦♣®♪♫

Blogi

« Uudemmat -

Jeij...Perjantai 16.04.2010 13:12

Dataan töis..

Hajotin sit himassa näppikset tiistaina.. jeee!!!!!!!!!
Onneks timppa vissii lahjottaa mulle lainaa :D

Voij saatana XDD päivän paras !!Tiistai 23.02.2010 00:08

Tanza- ;> sanoo:
tiiäks mihi meet työssäoppimaa ens jaksos?
roopella on vahva tunne: sanoo:
jooh
johonki spuge mestaa
Tanza- ;> sanoo:
ahaa, okeij :D
roopella on vahva tunne: sanoo:
sää*?
Tanza- ;> sanoo:
samaa ku viimeks :_D
roopella on vahva tunne: sanoo:
:D
miks ihmees
Tanza- ;> sanoo:
siks :D koska timppa o siel :D
ja pääsee paremmi mukaa niitte äijie juttuihi ku tuntee ne jo :D
roopella on vahva tunne: sanoo:
onks timppa sun hoito? :D
Tanza- ;> sanoo:
SE ON MUN ISOVELI!
roopella on vahva tunne: sanoo:
noh melkee sit oikeen
:D
Tanza- ;> sanoo:
FAIL ROOPE! :D
roopella on vahva tunne: sanoo:
ei voinnu muistaa:;D
Tanza- ;> sanoo:
:: DDDDD
eij siin mitää sit :D voin kertoo et nyt hajosin
roopella on vahva tunne: sanoo:
D: :D
älä nyt paljoo hajoo
:D

Nonni, kertokaas :DTiistai 16.02.2010 21:08

jos olet ollut juomassa kanssani samassa paikassa tai olet nähnyt minut humalassa, kirjoita "känniääliö". tällä tavoin näet, kuinka moni on viettänyt aikaasi alkoholin kera. kopioi halutessasi tämä omaan blogiisi.

Eiline :pSunnuntai 07.02.2010 14:23

Noh hyvä ilta :p

- Geilaamist :D
- Ulko-ovi lukkoon, ikkunan kautta ulos röökille :D
- Hieno humala :D
- Ja muutenki oli hyvä ilta :p

Onnee viel jälkee päi Mirjalle :pp

Pohdiskelua pohdiskelua :)Keskiviikko 03.02.2010 20:02

Maailmassa on monia uusia ja vanhoja asioita joita ei vain halua unohtaa, saatikka sitten luopua niistä. Näihin asioihin kuuluu mm. rakkaus josta itselläni ei ole hyviä kokemuksia. Kun kirjoitan asioita ylös puran itseäni jollain tavalla ja samalla rentoudun ja vapaudun. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää rakkautta toista ihmistä kohtaan, ainoastaan hyvää ja pahaa. Emme saa hukata aikaamme miettien että kuka olisi sinulle se oikea tai sitä että koska se oikea ilmestyy eteesi. Se tulee silloin kun sitä vähiten odottaa. Rakkauden lisäksi maailmassa on myös paljon surua. Suurin osa surusta on vain oikeasti hyväksi, sillä oikeanlainen suru auttaa vapauttamaan vanhoja huonoja asioita uusien hyvien asioiden vuoksi. Myös viha kuuluu jokaisen ihmisen elämään. Vihaa ei saa kuitenkaan koskaan purkaa toiseen ihmiseen, koska se satuttaa molempia osapuolia. Aggressiivinen vihan purkaminen on vain yksi vihan purkamis muoto. On myös olemassa sanallista ja muita muotoja vihalle, mutta jotkut ihmiset pitävät sen vain sisällään. Väärät eleet ja asenne kavereita kohtaan saattaa johtaa riitaan. Riidat ei kumminkaan ole koskaan positiivinen asia ja tämän takia ne pitäisi aina sopia, sillä koskaan ei tiedä koska on liian myöhäistä.
Emme saa antaa periksi koskaan liian aikaisin, koska kaikki me olemme jollain tasolla jonkin tason selviytyjiä. Maailma on joskus kova ja kylmä paikka ja tämän takia täällä tarvitaankin selviytyjiä. On niin paljon mahdollisuuksia selviytyä, mutta olemalla oma itsesi olet voittaja. Voittaja on se joka voittaa oman elämänsä pelot ja rajat.
Aina ei ole helppoa olla oman elämänsä sankari, mutta on yritettävä 110%:sesti, sillä ilman yrittämistä kukaan meistä ei ehkä olisi tässä maailmassa. Ja tästä tulikin mieleen, että kuolema on myös osa jokaisen ihmisen elämää ja itse ainakin uskon että jokaisien ihmisen kuolema on jo ennalta määrätty. Ehkä joskus vielä ihmiset voivat hyväksyä itsemurhat, jos vain tietäisivät kunnolla syyn ja sen että millainen elämä kyseisellä ihmisellä on ollut. Jotkut itsemurhat johtuvat suurimmaksi osaksi siksi että ihmiset eivät jaksaneet enään yrittää ja aloittaa kaikkea alusta. Itse olen suunnitellut itsemurhaa, mutta en ole kyennyt tekemään sitä, sillä tiedän että jää liikaa ihmisiä kaipaamaan, tai sitten olen väärässä, mutta maailmassa on vielä niin paljon asioita joita en ole vielä kokenut ja jotka haluan kokea.
Ehkä olen nyt purkanut jo tarpeeksi asioita tälle illalle ja tälle mielialalle että voisin lopettaa tämän kirjoittamisen. Mutta tässä on ainakin joillekin ihmisille vastaus siihen että mitä mietin ja ajattelen joskus. : )

Perjantai 29.01.2010 20:35

! ! ! !Keskiviikko 20.01.2010 19:06

Haha! Olipas taas hienoa, juu kyllä. Tosiasiassa jos ei tiiä koko totuutta mistään asiasta ni tarviiko sitte vittu keksii kaiken maailman paskaa mikä ei pidä lainkaan paikkaansa. Vois vaikka ensin kysyä että vittu pitääkö paikkaansa ennenku alkaa heittää jotain vitun hienoo legendaa! K I I T O S! Keep Talking Shit Your Making Me Famous!!!!!!

:DSunnuntai 17.01.2010 01:27

Kylläpä osaa olla säälittävää.

Kyl mä ymmärrän et on katkera ja muuta, mut et jos tarvii ruveta haukkuu ni mikäs siinä. Jos se saa siitä tyydykettä ni olkoo :D

;)Perjantai 15.01.2010 17:44

Tänään saa uskaltaa uskaltaa! Tänään on hyvä päivä uskaltaa uskaltaa!
Hyvä päivä/ilta tulos ;)<3
Ja mä tiiän et ainaki yks ihminen saa surua osakseen! :'')
Mutta arvatkaapa mitä, mua ei ees kiinnosta. NAURATTAA VAA! :D
Tätä päivää on odotettu jo kaks viikkoo! ;)

R.I.P Tony "Viikinki" HalmeSunnuntai 10.01.2010 22:48« Uudemmat -