IRC-Galleria

JälkimetsälläTorstai 03.11.2005 14:34

Ihanata kun ei ole koulua ennen kuin ensi viikolla. Tänäänkin sain nukkua pitkään ja jaksoin pitkästä aikaa mennä metsään jälkeä harjoittelemaan. Ensimmäisen tein sinne pusikkoon ja se meni tosi hyvin ja vauhdilla, vaikka maasto oli vaikea. Toisen tein jalkapallokentälle. Se meni huonommin kun se oli täynnä jäniksenpapanoita ja Valma sekosi kun se luuli niitä namipaloiksi ja ajosta tuli vähän pyöriskelyä. Mutta loppuun asti päästiin kuitenkin.

Ongelmana alkaa tosiaan olla tuo "makkarajäljen" namipalaosuus. Pitänee kokeilla seuraavalla kerralla kokonaan ilman nameja ja katsoa auttaisiko. Kun kuitenkin se ajaa sitä mielellään. Välillä se sitten huomaa että "kas, tännehän on tippunut jonkun namit" ja alkaa pyöriä niitä etsien. Sitten taas ajetaan innolla kunnes taas tajutaan joku herkkupala.

Harmillista kun iski taas tämä jälkimotivaatio vasta näin myöhään syksyllä niin kausi loppuu kesken. Vaikka mitäpä sitä haittaa kun tärkeintä on että tulee edes välillä tehtyä ja pysyy mielenkiinto molemmilla. Jos se sitten joskus alkaa kulkea niin hyvin että ihan kisamielessä alkaisi harrastaa. Talvella keskitytään sitten tuohon tokoon. Jos noutamisen saisi kevääseen mennessä jonkinlaiseen kuntoon niin voisi sitten alkaa miettiä sitä esineruutuakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.