IRC-Galleria

jep!Keskiviikko 03.05.2006 23:24

jos pitkästä aikaa oikeen kirjottelis. oikeen piruttani tässä istuskelen ja teen ihme kiertojuttuja. en jaksa millään mennä lukemaa äidinkieltä, ketä pirua kiinnostaa katrivalat ja väinölinnat.
eei ainakaa mua, en sit tiiä jos sua?
joos kiinnostuit, ni lue ihmeessä puolestani. olen 40-vuotias kaljumies ja harrastan postimerkkien keräilyä. Olen siis varsinainen keräilijä.
kokeita on iha liikaa! kuka jaksais näin keväällä istua perse penkkiin naulittuna, ku vois tehä tuhatta ja kahta muuta assiaa.
äidinkieltä,matikkaa,englantia,yhteiskuntaoppia,biologiaa. joo.
ja ainiin, mun pitäis se yks tanssiki valmistella. en jaksa.
tulispa pian kesä ja auringonottokelit. haluisko joku tuua mulle jäätelöä tekee mieli, mutta ei oo rahaa. oon köyhä nuorikainen. nuorikainen, ha :D vähä niinku jallikaine. eiku mikä se on se tuttujutun pitäjä? hjallis harkimo! joo.
mä sain muute uuden sängynki tässä. se on korkeella ku eiffeltorni.
siellä mä sitte olen ku ruusune linnassansa, ja luen kokeisiini. lukisinki. tänäänki tuli se huonosti käyttäytyvät miehet just uusromantiikan aikana. sillä onko se gary, nii on iha liian löysät posket.
mä tein muuten itämerityönki vihdoin loppuun. ketä kiinnosta itämeren pyyntimenetelmät, ei mua ainakaa:D mä oon vähä kiinnoton tyyppi. mulle käy aina keväällä näin. joulua kohden numerot nousee ku jorman pamppu, mut kevät on pirullista aikaa. sain kyllä kemian kokeesta 9½, mut se nyt oli vaan helppo koe.
oli muuten vappu viime viikonloppuna. jossette kaverit huomanneet. niin. joo. semmosta.
ku nyt oon toho äidinkieleen pereytyny, ni nykyaikana saa kirjotustyylejä sekotella mielensä mukaisesti. sithä mäki voisin ryhtyä kirjailijaks,
tai no.
jos tulis näin epä selvää tekstiä, ni ei kukaa jaksais lukea.
no ainaki olis sponttaania tekstiä, se nääs sopii mulle. kuulemma.
tai ei se välttämättä sovi, mutta se on vaa notta sellaane juttu, että se on mun luanto!
luontoon joudun huomenna juoksemaan, on jotkut iltarastit. eikä mulla oo ees juoksukaveria, yksinäni joudun sinne tarpomaan.
tänäänki juoksin, oikeen pinkosin niiku potut pellolla. oli viestikarnevaalit, olin joukkueenjohtaja. voitettiin kultaa, tai
50sentin arvoset mitalit me saatiin kaulaamme. eikä kukaa ees taputtanu.
mä muute keksisin tänää miten voi saada kokeisiin lukemisesta mielenkiintosta. ottaa nääs kaikkee karkkii ja kolaa ympäril ja tekee siit semmosen mukavan:D mut seki mukavuus loppu siihen ku olin saanu popparini syötyä. ja keskityin taas televisioon.
nyt ehkä oikeesti pitäis mennä, etten mä ihan oo hikisenä miehenä saarikon luokassa huomenna.
tulenkantajat on modernismisia. eiku koneista ja eksotiikasta ne ainaki tykkää.
söin tänään muute jäätelöä, käytii mitalit kaulas hakees ässästä.

nyt meen, moikka! jakselua, ja kiitos kovasti kun vaivauduit.

vaivauduit. ha. onko se pullataikina jota vaivaudutaan. ei se taida olla.
en oo mummilla käyny pitkään aikaan, mummi ja ukki on vanhentunu hirmuisesti. vaikka samaa tahtia ne kasvaa kuin minäkin. ni ne on jotenkin pehmeästi rypistynyt iha pienen ajansisällä.
musta tulee samalaine mummona ku mun mummista. semmosta laihaa kiukkusta mummoa musta ei tule. no se nyt on aika selväjuttu. musta tulloo semmone pehmeä ja leppone. mut vähän semmosta tyyliä mikä on äikänsivuilla, se mummo nousee sieltä avannosta.
oon ollu avannossakin. ootko sä?
nnii, arvasin ettet oo. mä oon aina enneki pitäny sua vähä vellihousuna. meiä iskäki soitti mulle tänään. sieläkään en oo käyny varmaa viimeks ku vuonna papukeitto. rupes tekee papuja mieli. pavut on punaisia. eiku onha niitä vihreitäki, mut meillä on semmosissa peltipurkeissa punaisia. meiä äiti oli ostanu maksalaatikkoa kotii. oli vähä huono päätös siltä leidiltä. en nääs tykkää.
mimmi oli kuulemma koko päivän vaan syöny donitseja, hän kuulemma menee sunnuntaisin ja perjantaisin kerholle. ni! etkö sisko ymmärrä?ja santtuki mumisi morotuksensa. siitäki kasvanu jo iso mies. meen kattoo silläsilmällä. ja tekee papuja. taaaaai
jos vaan menisin nyt lukee sitä äidinkieltä. eeen jaksa. mä juon kahvia ja luen yöllä sitte.
viime yönä äiti ssuuttu ku mä vaan metelöin yhdeltä ylhäällä. mulla on omahuone.
mä siivosin tänää. hhah.

mmoro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.