IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

"valoa pimeyteen"Keskiviikko 10.05.2006 01:53

oi voi... sain just äsken niiiiin hyvät naurut.. hyvä etten kussu housuihini! kuuntelin puoltoista vuotta vanhan uniklubin haastattelun netissä ja nauroin ja nauroin.. siinä oli haastattelussa koko posse.. ja mitä tapahtuu kun viis apinaa on samassa haastattelussa yhtäaikaa? APINAORKESTERI! ja sellainen epä-fiksu ja hölmö haastattelu.. :D olenko ilkee.. joo! mutta ei sille voi mitää.. örf..
päivääni on myös piristänyt mige.. ihan vaan olemalla itsensä ja laittamalla viestiä pitkästä aikaa.. ja sain kutsun työhaastatteluun kemiin.. :) kivaa.. ehkä se elämä siis voittaa! toivon parasta ja pelkään pahinta.. äite sano et ottaisin huulikorun pois.. mut olin et jos ne naaman perusteella valittee niin vittu olkoon enhän mä saa sit mistää duunia... honk! no ihan sama.. hain samalle firmalle duuniin myös tampereelle.. hihi.. sieltä ei oo kuiteskaa mitää viä tullu.. aika hankalaa saada nykyää töitä ku ruvetaa kuviaki jo kaipaamaan työpaikalla.. olin hetken et noh.. onneksi tuonne tarvitaan kuulemma positiivista ja sanavalmista työntekijää.. haha! sanavalmiin saatte jos mut valitsette... *nauraa* :D hahahahhaaa.. joops..

tuossa ens viikon ke. olis poetsilla ja tc:llä keikka torniossa.. lähtiisköhän ellu mun kaa töllään niitä stadikalle.. ois kiva nähä poetsi.. siis selvimpäin ja siis tällä kertaa nähdä nähdä ne! kesällä saattaisin nähä ne jotku viis kertaa..(jos oikein laskin) kikakika.. :D ois pro.. mut mut..tää menis tupukille ja jumittelee netissä viä hetkosen..

Rauhaa ja rakkautta...<3

..there is no way to fall,
that sweetest love again..
Entwine- ???(en muista biisiä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.