IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

Blogi

- Vanhemmat »

5 kummalista tapaaniKeskiviikko 15.02.2006 18:22

1. Menin sitten lenkille tai hakemaan postilaatikosta postia mun on pakko katsoa onko hiukset hyvin. Letti hyvin kaikki hyvin. :)

2. Pakkomielteinen levy järjestys. Jos joku "sekoittaa" levyjen paikat laitan ne takaisin siihen järjestykseen mihin ne alkujaan olin laittanut.

3. Pampuloitten ja hiusharjojen puhtaana pito.. Nypin jopa kavereitten harjoista hiukset poisss..(en voi harjata hiuksiani ellei tätä "toimenpidettä" ole tehty)

4. Sängyssäni täytyy olla kaksi tyynyä. (Nukkuessa ne ei saa olla päällekkäin)

5. Jos olen lähdössä shoppailemaan vaatteita..mutta sitten ei löydy sellattii mikkä haluisin, ostan cd-levyn(vähän niinku lohdutukseksi..)

väsytysSunnuntai 25.12.2005 16:00

hohhoijjaa.. aatto tuli..ja se meni.. oli eilen ihan kivaa.. Velun kans ryypättiin illalla.. pelattiin trivial pursuitia ja se oli..khöm.. mielenkiintoista :D sain aika kivasti lahjoja.. koruja, laseja, kahvikuppeja, lakanoita..tietty itse itselleni lahjaksi ostettu NGTn S&D limitedi levy..*nauraa*.yms kivaa.. ja tietty mega seksikkäät tossut..(laitan joskus kuvan tänne;) ) hmmhmm.. mitäs muuta.. noh. tänään lähtö keminmaahan.. velu käy nakkaan systerin Ouluun ja se sit puottaa mut välille. pääsee kattoo telkkaria..ah! tänää tulee Kaunis mieli ja huomenna Gladiaattori..snif.. pääsee vollottaan..khehehee.. joopelis.. mutta tupakille matkani käy nyt.. ;)

Kaikille tutuille ja tuntemattomillekki railakasta vuoden vaihdetta..ja yllätyksiä vuodelle 2006...

PIIS ÄN LÖÖÖV!! *hugs n' kisses*

ps. huomasin et oo ollu täys idiootti joittenki ihmisten suhteen..en ollut huomannut tätä seläntakana asioiden piilottelua..etenkin niitä asiaoita jotka liittyivät minuun ja minun elämääni... no voiko ystäviksi niitä roskia kutsua? voiko anteeksi antaa? voiko niitä asioita unohtaa?

the päiväLauantai 24.12.2005 17:57

joulu on taas.. joulu on taas keuhkot on täynnä tervaa.. *nauraa* joo.. jos tää tästä vielä paremmaksi menis.. nytten aikas hjyvä fiilinki :) velu ja sen tyttöystävä tulee illalla tänne..kunnes broidi on käyny pelottelemassa pikkulapsia joulupukkina.. *nauraa* se on..noh jätetäämpäs sanomatta ;) hehehee.. pikkusen väsyttää vielä..jos menis ules niin sit vois piristyykki.. jees.. sen teen.. ..kulkuset kulkuset.. *itun joululaulut..argh.. heh :D

argh..Lauantai 24.12.2005 00:24

Huomenna olis sitten aatto.. daa.. jotenki kummallinen fiilis.. ei oikeen tunnu joululta.. meinaan olen äitin luona rovaniemellä ja tottunut olemaan viimeset 19vuotta keminmaassa kotona.. no huomenna saapi syä..aukaista lahjat ja pelata pelejä hauskassa seurassa.. ottaa päähän yks asia.. isä on törkee.. no jaa.. mut eniweiss.. jee UUSIVUOSI tulossa.. bileet bileet!! juomaan juomaan x)

but but.. rauhaisaa joulua kaikille :)

*huoh*Perjantai 02.12.2005 22:58

hemmetti ku tuppaa väsyttämään jo nyt.. huomenna pitäis sit lähtee junalla kotio. hamm..onneks ellu lupas nakata asemalta kotiin asti.. jep jep. saas nähä millon pääsee seuraan kerran koneelle terrorisoimaan ihmisii.. (:

Ps. Emmi on kamala deeku.. :P
- Vanhemmat »