IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

ELÄMÄÄ PIENEMPI - TraumaSunnuntai 22.04.2007 00:14

tahtoisin antaa ikuisuuden
sä et varmaan tyydy hetkeen
vieläkö tahdot elämän uuden?
valmistaudu pitkään retkeen

eteenpäin katsot, mutta taakse näät
teet sen taas, vain astut minun filmiini
tiedän, en löydä sinua parempaa,
vaikka etsinyt en kauempaa

ootko vihdoin valmis pieniin kenkiin astumaan?
en tahdo ketään muuta omaa työtäin jatkamaan
jos en päästä irti vain syytöntä rangaistaan
illan tähti maahan haudataan

taito on voitto, yritys ei
en koskaan ymmärrä sen hintaa
silmien ruoka pois nälän jo vei
pohjalta paskaa nousee pintaan

nyt kun en tiedä itsekään
teen sen taas vain istun sen ääreen
mahdoton antaa on ikuisuus
kun pieni hetkikin on harvinaisuus

syvä hiljaisuusSunnuntai 22.04.2007 00:06

hmm.. viimosta iltaa viedään.. piti lähtee keskuuteen, mutta se meni niin sekavaksi etten enää tähän aikaa jaksa. tästä kuitenki menee sen verran aikaa et ei hirmusesti vaikuta.. vituttaa! elämä on...
kävin tänää istumassa lentokentällä velun seurana. se läks tänää takas espanjaan.. ikävä on jo. viddu.. onko pakko jos ei taho?! näköjään.. hamm.. seetana! ei löydy enää sanoja.. /:

Rauhaa ja rakkautta <3

..on täydellisessä
pimeydessä yhden tekevää,
ovatko silmät kiinni vai auki.
Tietämättömyyden syövereissä
taito punnitaan, kun alkaa
tyhjääkin tyhjempi kausi..
-Trauma ~Tahtoo-

Prayer for the weekendPerjantai 20.04.2007 15:30

the Ark.. ömm.. mitä mä voin sanoa.. WAU! oli kyllä hieno keikka eilen tavastialla.. ei sitä pysty sanoin kuvaileen, se pitää itse nähdä tuo mahtava bändi.. oon sanaton.. paitsi et Ola on on on... mmm... HOT!! :D

kohta pitäis alkaa peseen tuo ikkuna tuossa vieressä.. mut se on kohta.. ennen kuitenki ku sinikka tulee.. eli viim yhdeltä alan touhottaan.. khehehe..
näin eilen miaa ja riinaa, ja juhoa.. ihanaa.. <3 kiitti teille.. (: oih.. hmmm.. toivottavasti viikonloppu onnistuis.. tai siis huominen.. amh..

Rauhaa ja rakkautta <3

.. So, take it to the stage
in a multicoloured jacket take it
jackpot, crackpot, strutting like
a peacock nailvarnish Arkansas
shimmy-shammy featherboah
crackpot haircut dye your hair in
glowing red and blue,
-Do, Do, Do! What you wanna do,
Don´t think twice, do what you have to do,
Do, Do, Do, let your heart decide what you
have to do that´s all there is to find

Cause it takes a fool to remain sane,
Oh,It takes a fool to remain sane
It takes a fool to remain sane
In this world all covered up in shame
It takes a fool to remain sane,
It takes a fool to remain sane
It takes a fool to remain sane
In this world all covered up in shame..

The Ark- It takes a fool to remain sane

Ps. MUSTA TULEE LUOPIO.. äänestän euroviisuis The Arkii!! :D

i'm not empty anymoreKeskiviikko 18.04.2007 03:38

tai no siis ainakin nyt tuntuupi nuin hyvältä.. ja eikös se ole vain hyväksi minulle ja muille :) ammmh.. huomenna aamulla yles ja ikkunan pesuun! hitto.. ollaan oltu tänää tinden kaa tehokkaita :D se omapeli verhot, ja mä avitin mittauksissa ja olemalla makutuomarina. sit pestiin partsin oven lasit ja pikku ikkuna.. eno lupasi maksaa jopa ikkunoiden kuuraamisesta.. rökrök! ois ihan kiva tienata vähän käyttis rahaa täällä ollessa.. ;) kiitti manu.

huomenna sit suuren suuri seikkailu.. jännittää ihan pirusti.. khih.. *tyhmää* mulla on ihan sellanen olo ku olisin rakastunut.. muttakun en ees ole.. yritän unohta sen yhen mulkvistin.. ja sillee.. eikä ole ketään muuta ketä kattelisin.. no kamuja ei lasketa ;) *nauraa* hyvä vitsi.. joops.. mutta kepsun kautta nukkumaan..

rauhaa ja rakkautta <3

..Here I'm awake
So far away
To be let go on my way
I want to run away
Away with my soul..
Bleak- Modual

outoaTiistai 17.04.2007 14:56

hyvin hyvin outoa.. olen herännyt nyt parina aamuna ENNEN kahtatoista ja jopa ennen yhtätoista.. wuhuu! hyviä puolia reissussa olossa on et ei tule nukuttua paljon ku keksii tekemistä.. *wirn* hamm.. nytten on tullut suunniteltua hiukan kesää.. ah.. jussina lis serkun häät, sit heinäkuun festarirallit! wuhuu! huippua.. tietty sit yhtien pippaloiden suunnitteluu muth.. niist ei ole lupa täällä selitellä julkisesti ;) tinde tuolla ompelee verhoja.. khehe.. mun pitäis tänää tehä sapuskaa.. ajattelin tehä mun bravurin, eli makaroonilaatikon :D jeejee.. hitto tekee mieli lisää kahvia.. pitää siis keittää.. :)

Rauhaa rakkautta <3

"hu-hu-huu-huugmani"
"Viulisti. Viulisti.."
"lisää kiitos wet-look kuvia.. oooooh"
"kohta sit istutaan lattialla.. oho!"-m "hei älä putoo"-s
Inside juttuu a'la Tara & Sanna :D

...Maanantai 16.04.2007 18:41

ompas ihanaa olla mestoilla.. (: aurinko paistaa ja linnut laulaa.. räyh..
tässä pähkäillyt asioita.. mua pyydettiin malliksi. ja olen nyt myöntymään päin niihin kuviin. täytyy vaan saada tehtyä vähän asun tynkää kuvauksiin.. ehkä jopa kaksikin asua.. ;) ammmh..

haluttais nähdä ihmisii jo nytten.. vaikka niinku noh.. öö.. pari ihmeellistä miekkosta ois kiva nähä. khihiii.. sellanen vanha ihastus.. möff.. nähä onko s herra kovinkin muuttunut viime näkemisen.. ja tietty kaikki frendit.. möff.. ihan pässi olo! kohta olis sapuska aika.. rök rök.. tupekin mittainen tauko ja sit aas jatkuu sekoilu...

Rauhaa ja rakkautta <3

..For What I’ve Done
I’ll start again
And whatever pain may come
Today this ends
I’m Forgiving What I’ve Done!!!..
Linkin Park- what i've done

reissussaMaanantai 16.04.2007 01:50

wuhuu.. hianoo olla reissussa.. :) olen niin onnellinen!

eiliset kinky partyt oli loistavat.. kauniita ihmisiä, mukavaa porukkaa.. ah ja niii ihania kenkiä!! :D olin maani myynyt.. kyllä mulle olis haluttu mielellään antaa piiskaa mut mut.. mä "ujona" koulutyttönä olin sit vähän et "Mulle ei anneta piiskaa, MÄ annan piiskaa" :D khehehee.. uudestaan lähden todellakin.. ja tulipahan todettua et on se pervompaa olla tirkistelijänä ku toiminnan kohteena.. mmm.

tänään sit saavuin tiksiin. ihana olla täällä.. tuntuu et vastahan mä täällä palloilin.. mut kyllä sitä kerkes puoltoista vuotta viime vierailusta pyörähtää.. hmmhmm.. tahtoo nähä kaikki kamut jokka asuu täällä päin! toudellakin kaikki.. eli kamut jotka tätä jaksaa lukea niin huutakaa mua.. *wirn* joopeli joo..

Rauhaa ja Rakkautta <3

..piiskaa, hei beibi anna mulle piiskaa..

saa tuoki Apulannan biisi ihan uuden käsitteen mun elämässä ;)

silti paikkani ei ole täälläMaanantai 09.04.2007 18:12

joooh.. pääsiäinen menny kuskin puuhuissa.. (: vallan mukavaa touhua ku saapi ajella pitkin mestoja kaaralla.. meni sitten hyvä putki poikki tuosta edellisestä kirjootuksesta.. kaks ja puol viikkoa ja sitten se apina pelmahti.. ÄÄÄÄÄH! no onneksi lähtee reissuun niin pääse eroon sata varmasti siitä..
no seetana jos se ilmestyis hkissa vastaan niin varmaan huutaisin.. möff.. hakkasin perjantaina jussia laukulla.. mitäs kiusasi! khah! ja ööö... mitäs muuta me.. hah.. keskiviikkona katjan kans lauleskeltiin aivan uuseja ralleja karaokessa.. wuuuh.. aika hyvin vedettiin vaikka itte sanonkin.. mutta mutta..
joopelis.. taas vaihteeksi lapsen likkana. onneksi ukko on päikkäreillä.. saapi rauhassa möhölöttää ja sekoilla.. ilman et mukelo saa traumoja *wirn* mutta joo..

Rauhaa ja rakkautta <3

Lovex- Anyone anymore

Ablodeja mulle!Sunnuntai 01.04.2007 12:22

Kaks viikkoa! kaks viikkoa.. olen pysytellyt kaukana eräästä henkilöitymästä (ylitsepääsemis prosessi meneillään) ja alkaa elämä näyttään paremmalta.. Siis tää ei oo pilaa.. ei ei ei..

oiiih.. näkisittepä tuon mukelon nyt.. se meni makaamaan mun petille ja mutis siellä omiaan.. <3 haha! opetin sille ylä femmen ja vähän uusia sanoja.. köh köh...ja tietty et miten sit kesällä tehään festareilla/keikalla =)

rauhaa ja rakkautta <3

..The rapture of lust
The ruins of my trust
I will take your heart
because you took mine..
For my pain -Rapture of Lust

ei saa soittaa..!Sunnuntai 01.04.2007 12:14

tänään en usko mihinkään.. jep! en mihinkään.. vaikka perkules maailman lopulla uhattais nii ei.. en usko..

haah.. ihanaa velu tuloo suomeen.. tosin taas vain hetkeksi :/ viddu sen kaa.. tulis jo poissa espanjasta. hmh..
väsyttää.. kiitti arttu.. <3 maailman helpoin kakara hoitaa muth.. en ikänä oo oikee ollu aamu ihmisii.. ja kappas pääsinkö nukkumaan neljän-puol viiden aikaan ja kah, arttu päätti herättää sit huutamalla ku palosireeni varttia vailla seiska.. ou jeee.. no nyt se tuossa leikkii autolla ja on kiltti ja ihana.. <3 ah... möllötettiin vasta tuossa helvadan kapeella patjalla kaksin, ku se tahto kömpiä mun viekkuun. hellyyttävää..(arvatkaa vaan kuuleeko se sitten teini iässä kui jätkä kömpi kummin kainaloon kattoon piirrettyjä..) =D olenko hiukan ilkee.. yap!

kolmen tunnin päästä alkais fullmetal alcemist.. jaksaakohan sinne asti..? sen näkee sit.. katoin muuten F A:n uusintaa ke yöllä.. JEESUS sentään. mä en ikänä antais muksujen kattoo sitä, joten miksi v*tussa sitä esitetään subilla sunnuntaina kello 12.15?? ei tajuu.. no onneksi artulla on muut intressit ku telkka.. i hope! mutta jee jee jou..

Rauhaa ja rakkautta <3

..Another broken day passed by
Another dead night is waiting to come alive
You are already trying to find
One more way to hide from the burning light..
For My Pain- Broken days

ps. sain vihdoinkin tilattua pari levyy... wihiii.. jännäää =)