IRC-Galleria

http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/ :DMaanantai 29.09.2008 00:05

Teija tuli maailmaan eräänä painostavana aamupäivänä. Seuraavana päivänä näki että hänestä tuli nainen. Perhe oli rupinen ja he antoivat vähästään muille. Koulussa hän pärjäsi hyvin, siellä häntä kiusattiin kengistään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi oudoksuttamaan baarit, niinpä mielipuuhaksi tuli hajuherneet.

Teija kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin aidoksi. Päähänsä hän sai valkoiset hiukset, sekä tummanruskeat silmät.
Musiikin kuuntelusta huolimatta hän oli erikoisen naismainen. Lempiruokaansa näkkileipää purjokastikkeessa hän sai työskennellen aerobikjakkarana.

Teija tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan mopon kyydissä. Alkoholia hän juo kutsuntatilaisuudessa.

Hän huuti itselleen puolison jonka kanssa ei päästetty naimisiin.

Sen pituinen se.

Sulla olis tänään synttärit...<3Lauantai 20.09.2008 00:29

Happy Birthday!=/

Jo viikko.Torstai 18.09.2008 22:04

...Perjantai 12.09.2008 23:49

What hurts the most
Was being so close
Having so much to say
Watching you walk away
Never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was trying to do

:(Sunnuntai 24.08.2008 21:19

En muista paljoakaan syntymäpaikastani, siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisarusteni kuolleen ja kaipaan heitä niin. Muistan myös päivän jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät laitettin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme toisiamme vasten, kukaan ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja. Olemme kaupassa missä on paljon erilaisia eläimiä. Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät. Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääntä täältä. Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti pienistä ihmisistä, lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, aivan kuin haluisivat leikkiä kanssani. Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme. Joskus ilkeät ihmiset pelästyttävät meidät lyömällä ikkunaan. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä, mutta toiset satuttavat meitä.

Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä!" "Minä tahdon tuollaisen!", mutta emme pääse koskaan lähtemään kenenkään mukaan. Siskoni kuoli viime yönä kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin kuinka elämä hiljaa lähti hänen laihasta ruumiistaan. Olin kuullut, että hän oli ollut sairas ja minut pitäisi myydä äkkiä alennushintaan, jotta he pääsisivät minusta eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen aamulla ainoa ääni joka suri häntä kun aamulla hänen ruumiinsa otettiin pois häkistä ja heitettiin roskiin. Tänään tuli perhe ja osti minut. Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella halusivat minut. He olivat ostaneet minulle kupin ruokaa ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon. Tytön isä ja äiti kehuvat minua suloiseksi ja kiltiksi pennuksi. Minut nimetään Enkeliksi. Rakastan nuolla uusia ihmisiäni. Perhe pitää minusta hyvää huolta. He ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minut erottamaan oikean väärästä. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä. Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan. Tänään minä kävin eläinlääkärillä, se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta rentouduin kun paras ystäväni, pikku tyttö sanoi sen olevan ok. Eläinlääkäri sanoi varmaan surullisia sanoja perheelleni, koska he näyttivät onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä että vanhempiani ei oltu kuvattu. En ymmärtänyt lääkärin puheita, ainoastaan minua koskee nähdä perheeni niin surullisena. He silti rakastavat minua hyvin paljon ja minä heitä.

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita minuun sattuu pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikkutyttöni kanssa ja minun on vaikea hengittää. Yritän parhaani, ollakseni vahva pentu, mikä minun kuuluisi olla mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku tytön niin surullisena ja kuulen vanhempien sanovan "Nyt on varmaan aika..." Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärilla eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringon paisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani. Juominenkin koskee. Yritän nousta mutta voin vain inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kunpa tämä kipu menisi pois. Kunpa pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta. Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa.

Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta enää. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni. Pikku tyttö halaa minua hellästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni jossain kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla eli pienellä hännän heilautuksella ja hellällä kuonon tökkäisyllä. Olin toivonut viettäväni vielä monta ihanaa vuotta heidän kanssaan, mutta niin ei vaan ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri "Eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän että tulee kulumaan ikuisuus, kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

. . . Sunnuntai 10.08.2008 08:24

1. Et voi olla hänelle vihainen enempää kuin minuutin tai kaksi. Oikeastaan, sinun täytyy yrittää kovasti jos tahdot olla hänelle vihainen.

2. Luet hänen viestinsä uudelleen ja uudelleen.

3. Kävelet todella, todella hitaasti ollessasi hänen kanssaan.

4. Tunnet itsesi ujoksi kun olet hänen kanssaan.

5. Ajatellessasi häntä sydämmesi hakkaa lujemmin ja lujemmin.

6. Kuunnellessasi hänen ääntään hymyilet ilman syytä.

7. Katsellessasi häntä, et näe muita ihmisiä ympärilläsi - näet vain yhden ainoan henkilön.

8. Alat kuunnella hitaita biisejä.

9. Hänestä tulee kaikki mitä ajattelet.

10. Pääset pilveen ihan vain haistaessasi hänen tuoksunsa.

11. Huomaat hymyileväsi aina kun ajattelet häntä.

12. Teet kaiken hänen vuokseen.

13. Lukiessasi tätä, ajatuksissasi on vain yksi ihminen koko ajan.

Ohi on!...Sunnuntai 27.07.2008 18:14

...ja hengissä ollaan:D tuntu kait se kyllä eilen aamulla että henki lähtee, mutta ku otti vähän kaljaa koneeseen niin elämä kirkastu:D Oli kyllä pikkusen loistava vkl!:) Qstock. aurinko paisto, otettiin kaljaa hyvällä porukalla ja kuunneltiin hyvää musiikkia<3 Rahaa meni useita satoja ja ääni lähti mutta lähtekööt. Pikkuvikoja:D Vuoden päästä taas uudestaan:) Keikat oli pikkusen loistavia ja Within Temptation kruunasi kaiken. Eipäs siinä.. Jos nyt olis aikaa pelailla vähän aikaa pleikalla ja lähtis sitte kohti Posiota:S rauhottumaan:DD Eipä sitä Amppuakaan ehtiny näkemään, ku sitä piti olla joka suuntaan menossa. Mutta noniin loppu tämä avautuminen.. Ei teijän kans pärjää:D Heippa.

ps. Se Disturbedin biisi on sitten Inside the fire;DDD

>

:)Perjantai 25.07.2008 15:11

Tänään vihdoinki qstock:D Sinne pitäis mennä pariksi päivää örveltämään. Kävin just pleikka 3 ostamassa, mutta eipä sitä pelaamaan ehi ku pitää kaljaa lähteä ottamaan..xD Tännään näkkee Anppuaki taas<3 Mutta ei kait siinä. täytyy pleikkari koeajaa, lähteä meikkaamaan ja sitten.. qstock here i come. Kiitti moi.

:PLauantai 12.07.2008 17:59

19:00 Juuri ennen häitä..

Nainen: Hei Rakas
Mies: No vihdoinkin, olen odottanut jo niin kauan!
Nainen: Haluatko että lähden ?
Mies: EN ! Mistä nyt tuollaista sait päähäsi ? Jo pelkkä ajatuskin kauhistuttaa.
Nainen: Rakastatko minua ?
Mies: Tietenkin, kaikkina vuorokaudenaikoina !
Nainen: Oletko pettänyt minua koskaan ?
Mies: En ikinä ! Miksi kysyt tuollaista?
Nainen: Haluaisitko suudella minua ?
Mies: Kyllä, aina kun minulla on tilaisuus siihen !
Nainen: Löisitkö minua koskaan ?
Mies: Oletko hullu ? Tunnethan sinä minut !
Nainen: Voinko luottaa sinuun ?
Mies: Kyllä, kulta..
Nainen: Rakas..

7 vuotta häiden jälkeen:
Lue teksti alhaalta ylöspäin ! ^^

Luettuasi tämän kopioi tämä päiväkirjaasi ja saat loistavan parisuhteen.!

Just:DTiistai 08.07.2008 06:13Kuusi elämän faktaa!

1) Et voi koskettaa jokaista hammastasi kielelläsi.

2) Kaikki tyhmät, luettuaan edellisen faktan, yrittävät sitä.

3) Ensimmäinen fakta on vale.

4) Hymyilet nyt koska olet idiootti.

5) Näytät seuraavaksi tämän jollekkin toiselle idiootille.

6) Naamassasi on edelleen idioottimainen virne.

Sinä joka luit tämän, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina 20:06.