IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Top 3: Turhimmat ihmisetPerjantai 08.08.2008 04:20

1. Johanna Tukiainen
- Ensimmäisenä ansaitusti Johanna Tukiainen. Meinasin, että jos tilaan sitten joskus omaan kotiini Seiska-lehden tms. ja näen yhdenkin uutisen Johanna Tukiaisesta niin perun lehden tilauksen saman tien. Liian usein, liian turhista syistä tämä pelle esiintyy lehdissä. Aluksi mulla ei ollut mitään mielipidettä tästä naisesta, mutta nyt se on vahvasti negatiivinen.

2. Anu Saagim
- Toiselle sijalle pääsee Anu Saagim. Valittaa, että ei pidä rumista ihmisistä - minkä ihminen mahtaa ulkonäölleen, jos virolaiset halvat leikkaukset ei jaksa kiinnostaa? Enemmän mä kumminkin vihaan tyhmiä, kun rumia ihmisiä. Tyhmyydelleen voi kyllä paljonkin, mutta Anu se taitaa olla niin tyhmä, että siitä ei pääsekkään enään ylös.

3. Martina Aitolehti
- Kolmatta paikkaa pohdin Paris Hiltonin ja Martina Aitolehden välillä ja päädyin pistämään Martinan kolmannelle sijalle. Joka viikko saa lukea, mitä tämä turha julkkis on taas saanut päähänsä. Joko riidellyt miehensä kanssa tai ottanut kirjoitusvirheitä sisältävän tatuoinnin - kaikesta pitää kirjoittaa lehtiin.

- Kuten huomaatte, mulla oli tekemisen puutetta. Pointsit niille, jotka on asioista samaa mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.