IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 5Torstai 30.10.2008 00:17

Keskiviikko - Matka porukoille

Heräsin aamulla puheluun Maahiselta ja se muistutti mua, että mun pitää tulla käväsee porukoilla, et haetaan isukin synttärikakut amikselta. No mä aamupalan vedin ja tein semmosia pieniä säätöjä tän koneen kanssa ja lähin polkee porukoille. Matka oli niin väsyttävä, että ei kyllä ihan heti tee mieli mennä uudestaan.

No pääsin perille ja menin tietenki omilla avaimilla sisään. Heitin takin vaa nopeesti jonnekki ja äkkiä juomaan. Joinki aika kivasti - ja vielä VETTÄ! No siinä mä sit hetken istuskelin ku Maahinen ei ite ollu viel tullu sinne. Sit ku se tuli ni lähettiin aika heti sen jälkeen käväseen siel amiksella hakees ne kakut. Siellä se opettaja vaa pohti pohtimistaan ja sit sielt tuli kolme vapaaehtosta apulaista kantamaan ne kakut meille. Eli poljin täysin turhaan porukoille, koska ei mun apua sit tarvittukkaan. Sitte meninki Jounin ja Heban mukaan puupuolelle istuskeleen pariks tunniks.

Pikkuset tuli jopa uhittelee mun harrastuksesta. Saan mä ampua kuulapyssyllä pieniä amiksia jos mä haluan. Se on niiden ongelma, ei mun. Se on mulle harrastus, mutta se on nyt tauolla, koska ei oo ollu kuulia ja asun ihan toisaalla. Ensin se oli vähän shokki ku sielt tulee semmonen pikkunen puu 1 höpöttää kuulapyssyistä, sit se alko menee vaa hauskaks ku se oli olevinaan niin isoo poikaa: "Mä kasvoin tosta eroon jo 10 vuotiaana." Jes.

No siitä sit Lidlin kautta koukkasin ja nappasin Tytin kyytiin ja tultiin tänne. Katottiin Bee Movie, opeteltiin englantia ja kateltiin ku Pasi vipelsi. Nyt on taas hyvin yksinäistä ku Tytti meni kotiin, mutta kai tää taas kohta ohi menee.

p.s. Pasille ei kuulu mitään uutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.