IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 6Torstai 30.10.2008 23:23

Torstai - Siivouspäivä (ei mun)

Aamulla ihan ihmeellinen herätys. Ensin heräsin kellon soidessa 11 aikaan ja sit nukahdin uudestaan ja heräsin noin nelkyt minuuttia myöhemmin ihan virkeenä. Siitä sit ensimmäisenä keittiöön ja aamupalaa suuhun - en muuten enään muista, että mitä söin.

En muista miten sain aamun kulumaan, mutta nopeesti se meni. Sit Tytti ilmotti, että ne ois Susan kanssa tulossa. Mä sit mietin, et voisin auttaa niitä niiden siivousprojektissa. Uskokaa tai älkää, mä tiskasin astiat. Nyt tunnustan jotain mun salaisesta nuoruudesta. Nuorena, heikkona ja rahattomana mä tiskasin. Mä menin siskon luokse aina tiskaamaan, koska mulle maksettiin siitä. Tuli ihan nuoruus mieleen ku täytti altaan ja heitti pesuaineet sekaan..

No sitten ku tyttöset saapu perille ni mut ajettiin pois keittiöstä. Mä aattelin sit, et kai mä voisin leffoja mennä kahtomaan ku mun kämppä siivotaan. Katoin Uinu uinu lemmikkini 2-leffan ja välillä ovella oli uteliaita pieniä kasvoja kattomassa, että mitä siinä nyt tapahtuu.

Keittiössä olleet hajut oli oikeesti jotain todella kammottavaa. Alemman jääkaapin oven ku avas ni sieltä pölähti aina vihreetä kaasua joka muodosti pääkallon muotosia kuvioita. Sitte oli lavuaarin alla oleva kaappi.. Jumankauta! Hirveet hajut.

No tytöt teki kyllä melko loistavaa työtä kun siitä hajupesästä tuli tommonen kimalteleva melkein kun uusi keittiö. Mä vaan ku oon aina niin tyhmä ni unohdin kokonaan kiittää paikan päällä. Kiitämpä siis vielä tässä merkinnässä Tyttiä ja Susannaa. Kiitos, kiitos ja kiitos.

p.s. Tytti toi Pasille hyvää ruokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.