IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

En tajua -päiväMaanantai 01.12.2008 01:52

Taas tällänen fiilis, että en oikein tajua mitään. Tungen tänne nyt teille vähän esimerkkejä:

- En tajua, että minkä takia on olemassa Suomen Idols-kilpailu, mutta ne ei kuitenkaan laula siellä suomeksi? Suomen Idolssissa ei siis ole kyse kuitenkaan muusta kun siitä, että haetaan Suomeen joku idoli, joka kumminkin tungetaan kansainvälisille markkinoille laulamaan jotain sukkahousuheviä. Ei mulla ainakaan ole ainuttakaan suomalaista idolia, joka laulaa englannin kielellä. Ei vaan yksinkertasesti mahu mun kalloon..

- En tajua, että minkä takia BB-taloon otetaan kesken kauden kisailijoita? Niillähän on sillon etulyönti asema tavallaan, koska niiden hermot ei oo joutunu kestämään ihan alusta asti. Ja sit viel se, että nyt joku kesken kauden tullut pienesti hölmö ihminen menee ja voittaa koko potin. Kausi oli muutenkin ihan perseestä ja tää loppu ratkasu sit kruunas kaiken. Jos meno jatkuu tälläsenä ens vuonnaki ni katon varmasti vähemmän mitä katoin tänä vuonna. Ei vaan snaijaa..

- En tajua, että miks kaikki piipittää noista gallerian jäähyistä? Säännöt on ihan selkeet ja niitä täytyy noudattaa. sehän opetettiin jo vissiin ala-asteella. Tossakin äsken jotain selailin satunnaisia ihmisiä, niin tuli vastaan ihminen joka oli ottanut mahdollisimman hyvän kuvan naamastaan ja heittänyt kuvatekstiksi: "Tässä on ylläpidolle kuva missä mun naama on varmasti mukana!" Minkä takia pitää ottaa herne nenään siitä, että toinen tekee vaan työtään ja kattoo, että ihmiset noudattaa sääntöjä? Ei se ole ensinnäkään ylläpidon vika jos sun naamas ei näy sun oletuskuvassa, vaikka säännöissä niin sanotaan. Ei vaan pysty ymmärtämään tätä turhaa vikinää..

- En tajua, että miksi ihmeessä Bel Airin prinssi -sarjan tuotantokausia ei saa suomeksi tekstitettyinä? Niin loistava sarja, että kyllä luulis siitäkin olevan suomen kielelle käännettyjä tuotantokausia myynnissä, koska myyhän ne vaikka mitä muutakin, mm. Mullan alla -sarjan tuotantokausiakin, vaikka sarja on todella surkee. Miksi ihmeessä ei Bel Airin prinssiä? Johtuuko siitä, että se on vähän vanhempi sarja? No saisivat jossain vaiheessa tuoda kyllä suomeksi tekstitetyt Bel Airin prinssit markkinoille. Nyt vaan en käsitä, että miksi ei ole vielä..

Eiköhän se ollut sitten siinä. En tajua miks vaivauduin edes kirjottamaan tätä, mutta nyt se on aika mennä unille. Yöt. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.