IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Fiilis: Sekopäinen

- En oo voinut ottaa lääkettä nyt vissiin kolmeen päivään ni alkaa olee jo pää sellasessa kunnossa, että hyvää joulua. Välillä tuntuu, et meinaa pyörtyä, mutta se onki vaan huimausta. Pää tuli tänään kipeeks, mutta en oo varma, että johtuuko se tästä..

Aamusta kuitenkaan mitään muuta kerrottavaa kun se, että heräsin ihan helvetin kamalaan uneen. Kerron teille siitä vaan lopun: Mä seurustelin jonkun ihan muun ihmisen kun Tytin kanssa ja tää osottautu sitten uskottomaksi. Ensin se anto mun rakastua itteensä ja sitten se teki niin, että kun me maattiin jollain sängyllä ja mä kysyin, että rakastaako se mua, niin yhtäkkiä siinä sängyllä oli toinen mies ja tää naikkonen sanos, että "en" ja alko peuhaamaan sen toisen miehen kanssa. Heräsin oikeesti ihan uskomattomassa järkytyksessä ja ensimmäinen asia minkä sanoin Tytille mesessä: "Älä ikinä petä mua."

Sitten Tytti tulikin käväsemään täällä. Se oli ihan hassu, se vei meiän äitille kukan ja toivotti hyvää joulua, iih. Mut sit se oli ihan väsy ja vähän kipeäkin vissiin, että ihan harmitti. Sit oltiin hetki vielä ja sit me lähettiin joskus viiden jälkeen poies. Tytti meni kotiin ja mä menin Cittariin. Ette oikeesti usko millanen olo mulla oli siellä.. Ei lääkettä ja yksin liikenteessä. Oikeesti silmät kohdistu jokaiseen ihmiseen vuoronperään ja pyörin siellä kun mikäkin osaamatta tehdä yhtään mitään. Ihan kamala tilanne. Ostin kumminkin Villelle joululahjan ja ittelleni vähän Pommacia, koska lahjakortti ois muuten menny hukkaan.

Sitten hetkeks kotiin ja sit Ville ilmotti, että tulee käväsemään. Sillä oli lahja mukana ja mä sit annoin sille mun ostaman lahjan - vaihtokauppa! Sitten istuttiin hetki meillä ja naureskeltiin Ismon typerille jutuille Youtubessa. Lähettiin Villelle pelaamaan Super Smash Bros. Brawlia.

Ensin vähän pomo-otteluita, sitten vähän harjoteltiin Jounin kanssa pelaamaan ja sit lopuks otettiin joku tommonen turnajaissysteemi. Meillä oli Villen kanssa vissiin tasaväkisin ottelu koskaan, vaikka Ville sen ottelun lopulta vei.

Nyt sitten tässä pääpyörällä ihmettelen maailman menoa. Niin muuten, faija osti itelleen uuden kameran ja anto mulle ton vanhan, koska mä sitä kuulemma eniten näytin tarvitsevan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.