IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 23. päiväTiistai 23.12.2008 21:11

Fiilis: Tosiaan joulufiilis

- Aamulla heräsin, kai. Ei voi muistaa moista, tai ehkä ei ees kiinnosta muistaa. Ainut hyvä juttu tässä päivässä on, että näki Tyttiä sen pari minuuttia kun kävin viemässä sen paketin sille. Muuten ollu tosi tylsää ja vielä tylsempää. Tulihan meille pakettikin, missä oli muutama vaatekappale, mutta jaa, enpä tiedä..

Nää osottaa täällä hyvää joulumieltä niin ne saa sitä mitä tilaa. Mä nukahdin, koska olin niin väsynyt ja mitä nää tekee täällä? Ne lähtee hakemaan pizzaa. Ei mua silleen se pizza kiinnosta, mutta kun se piti tehä noin pellemäisesti. Meigä herää ni keittiössä on lautanen jossa on muutama pala jätetty viel ihan niinku vittuillakseen.. Ja ihan kylmiäkin oli saatana.

Sit tossa faija kysäs, että imuroitteko siellä, ni piti vähän boikotoida ja sanoa, että ehkä Jouni jaksaa, koska on saanu syötyä niin hyvin. Mä ainaka jaksa tehä nälissäni mitään. Että jää sit joulusiivous mun osalta siivoomatta. Mulle ei tehä tällästä temppua tai sit saadaan siivota ihan rauhassa koko kämppä vaikka yksin.

Saavat sit tän päivän juosta ite kaupassa ja muualla jos tarvitsevat jotain, mä en aio liikkua enää mihinkään kenenkään käskystä.

p.s. http://www.youtube.com/watch?v=EybHtRks_Qs <- Mindfuck.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.